Super service. Bestilte mit flexmedlemskab fredag formiddag og havde mit DGU login samme dag. Samtidig er chat funktionen god, og der bliver svaret med det samme. Hjemmesiden er nem at overskue,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
F medlemskabet er en fin mulighed for dem, der ikke har så meget tid. Jeg er personligt træt af den markedsføring, hvor man skal binde sig til en automatisk videreførelse af sit køb... medmindre ma... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk, har tidligere været medlem af en klub og havde kun et gammelt dgu nummer, oprettet mig fredag morgen og fik mit medlemskab kl17 samme dag med nyt dgu nummer og login til Golfbox osv.
Anders var super hurtig til at svare på spørgsmål, og medlemskabet blev oprettet med det samme. Kunne bestille tid gennem Golfbox meget kort tid efter min bestilling. Super service!
Yritys on vastannut
Vi giver danske golfspillere nem adgang til golfsporten via salg af prisvenlige golfmedlemskaber
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Binder en for et år mere efter første år selvom man har meldt sig ud.
Hurtig effektuering.
Synes dog det var lige lovligt frækt at tage en måneds kontigent for 1 dag og så igen for næste måned.
Det var super nemt og hurtigt at komme i gang!
Nem og billig adgang til et DGU kort. Har brugt Flexgolf de seneste par år og det fungerer ganske fint.
Virkelig hjælpsom personale. Føler mig rigtig godt behandlet
God service - hurtige svar og hurtig oprettelse.
Perfekt flexibilitet
Fuldt DGU kort så jeg kan spille med venner og familie uden stor økonomisk udgift
Helt perfekt for mig
Starte med at skrive
“ Vi vil gerne minde dig om, ”
Det lyder jo som en trussel!!!
Så hermed en dårlig anmeldelse