Saanut 5/5 tähteä

De medewerkers van flanderijn, Luisteren naar de client,en kijken mee naar een gepaste oplossing. Mijn ervaring met de medewerkers van flanderijn is prima. We hebben duidelijke afspraken gema... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Supergoed geholpen telefonisch. Ik had nog een kleinere bedrag openstaan nadat ik al een aantal maanden een regeling had.Ik wilde het bedrag weten en dit werd mij meteen verteld. Deze kon ik meteen be... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wat is dit een slecht incassobureau. Totaal niet telefonisch bereikbaar (6x) gebeld. Telefoon jr wat op je zogenaamde beslag staat is niet eens herkent (088-2092595) Dit verhaal gaat al om... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Maandenlang bezig geweest met Ben om een oplossing te krijgen voor een geschil. Van Ben kreeg ik alleen toezeggingen maar geen enkele medewerking. Ben was nauwelijks bereikbaar en ik werd niet terugge... Näytä lisää

1. Muut kuin pankin rahoituspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Flanderijn is een incasso-en gerechtsdeurwaardersorganisatie met 8 kantoren in Nederland en een kantoor in België. In de aanpak staat het minnelijk oplossen van betalingsachterstanden voorop. De nadruk ligt op het in contact komen met klanten die hun betalingsverplichtingen niet nakomen om hierna gezamenlijk te kijken welke oplossing het beste past. De opdrachtgevers van Flanderijn zijn o.a. banken, zorgverzekeraars, overheidsinstellingen, nutsbedrijven, woningverhuurders, kinderopvangbedrijven, e-commercebedrijven, advocaten en pensioenfondsen.

4,0

1 tähti

On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Betrouwbaarheid

Veel begrip voor mijn situatie waarin ik verkeer.Erg behulpzaam bij het geven van een regeling voor schulden afbetalen.

10. huhtikuuta 2026

De medewerkers van flanderijn,

De medewerkers van flanderijn,
Luisteren naar de client,en kijken mee naar een gepaste oplossing.
Mijn ervaring met de medewerkers van flanderijn is prima.
We hebben duidelijke afspraken gemaakt en daar houden zowel de client als flanderijn zich aan...
Met vragen kan men altijd contact opnemen met flanderijn.
U wordt netjes en doelgericht geholpen.
Houd u aan uw afspraak(regeling) .
Zij zijn de tussen persoon ,niet de veroorzaker ,en niet de eiser..
Behandel ze met respect.
U zult ervaren dat u goed wordt geholpen naar de oplossing voor uw probleem..

13. huhtikuuta 2026

top !

ik ben zelfstandig ondernemer dat betekent dat het soms wel uitkomt en een enkele keer niet maar met een telefoontje was het probleem snel op gelost dan kreeg ik bij voor beeld een week ruimte en het gesprek was altijd vriendelijk dat betekend dat je niet met angst en beven kan bellen na het telefoontje was ik altijd opgelucht

9. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Geen duidelijke antwoorden

Volgens flanderijn een betaling gemist een dreig mail dat alles stop word gezet als je ze bel neem er een medewerker op en zeg dat momenteel heel druk is vraag om gegevens en zeg dat je zo snel mogelijk word gebeld.dat is niet gebeurt

1. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin