Ok leveranstid o fantastisk produkt
Ok leveranstid o fantastisk produkt. Saknades en pinne i ställningen- jag kontaktade Fjordliving en söndag o fick svar inom någon timme med en ny pinne skickad hem- suverän kundservice!
Hos Fjord Living erbjuder vi genomtänkta lösningar för hemmet – med fokus på funktion, design, estetik och kvalitet. Vi tror att de bästa produkterna är de du faktiskt vill använda varje dag och ha framme i många år. Därför väljer och utvecklar vi med omsorg: från vårt SmartRack torkställ till stilrena vardagsföremål i hållbara kvalitetsmaterial.
1307, København K, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Tycker det är en väldig snygg ”pjäs” att ha i mitt badrum.
Låter det stå på benen och ”pinnarna” är inte uppfällda,
då den inte används. Rymmer en maskin tvätt och tycker den funkar jättebra. Skönt att slippa fula, otympliga torkställ.
En riktigt cool produkt som bara tar plats när den används! Rekommenderas!
Jättesnabb leverans dessutom.
Snyggt och praktisk torkställning! 👍
Vilken bra torkställning! Aldrig haft någon bättre. Rymmer många plagg och dessutom mycket flexibel.

Vastaus yritykseltä Fjordliving
Yteffektiv samt att armarna är tillräckligt långa för en M/L t-shirt. Ytterligare ett plus är att det går att välja hur många armar som ska fällas ut.

Vastaus yritykseltä Fjordliving
Riktig praktisk tørkestativ. Minimal lagringsplass og super enkelt å montere opp

Vastaus yritykseltä Fjordliving
En snygg ”möbel” som är lätt att förvara, tar ingen plats.

Vastaus yritykseltä Fjordliving
Enkel användning. Jag använder hela eller delar beroende på hur mycket tvätt jag har
Den tar lite plats och står framme då den dessutom är snygg.

Vastaus yritykseltä Fjordliving
Snabb leverans, bra feedback på den restnoterade artikeln men mkt nöjd med delleverans som kom på två dagar! Ingen daglig E-Handlare men om det är så här hos fler kan jag nog tänka mig bli det… Tror det gäller välja rätt leverantör helt enkelt! Dessutom super-nöjd med tvätthängarna både i tvättstuga och på brygga efter bad😎