Super service vedr leje bil Hentede en lejebil som gik i stykker 5 timer efter Blev hentet ved stedet og fik lånebil og bilen nylavet retur i gårdspladsen Virkelig flinke mennesker og service i... Näytä lisää
Gode hurtige tilbagemeldinger. Stor troværdighed. De holdt alt hvad de lovede. Ved handlen blev der opdaget et par småfejl, som jeg ikke havde fået angivet i min beskrivelse af bilen, eller fremgik a... Näytä lisää
Har vitterligt kun positivt at sige om dem. Hurtig og fantastisk behandling, løbende opdateringer samt besked ved afmeldelse som aftalt. Min lille Kia blev hentet i weekenden, på trods af a... Näytä lisää
Man tænker jo ikke normalt positivt om brugtbilsforhandlere, men det lavede Fjordager Biler i høj grad om på. Jeg solgte en bil, fik straks betaling, og papirarbejdet blev ordnet hurtigere end aftalt.... Näytä lisää
Fjordager Biler er en familieejet bilvirksomhed med hjemme i Haderslev. Vi specialiserer os i køb, salg, bytte og eksport af biler inden for alle bilmærker.
Fjordagervej 18f, 6100, Haderslev, Tanska
- 51912827
- fjordagerbiler@gmail.com
- fjordagerbiler.dk
Super service vedr leje bil
Super service vedr leje bil
Hentede en lejebil som gik i stykker 5 timer efter
Blev hentet ved stedet og fik lånebil og bilen nylavet retur i gårdspladsen
Virkelig flinke mennesker og service i top
;-)
God oplevelse
God oplevelse, at handle med Fjordager Biler. Kan anbefales.
Alle aftaler overholdt.
Alle aftaler overholdt.
Kan kun anbefales.
Dejlig nem og professionel handel
Dejlig nem og professionel handel. Kan klart anbefales
Meget fin service
Meget fin service. Hurtig handel. Alt som man kan ønske sig :)
Gode hurtige tilbagemeldinger
Gode hurtige tilbagemeldinger. Stor troværdighed. De holdt alt hvad de lovede.
Ved handlen blev der opdaget et par småfejl, som jeg ikke havde fået angivet i min beskrivelse af bilen, eller fremgik af billederne. Men det var et meget fair afslag jeg skulle give for at vi blev enige. Kun stor tilfredshed herfra.
God oplevelse :)
God og hurtig kommunikation. Kom som aftalt og flinke gutter :)
Super service og hurtig handel
Jeg snakkede med Anders tidligere på dagen ang en ældre bmw, han gav et tilbud jeg var tilfreds med og kom senere på dagen som aftalt for at afhente bilen. Der var kun positive oplevelser i forbindelse med min handel.
hurtig nemt og behagelig
Det var en hurtig nem og behagelig handel.
Alt var som aftalt så kan varmt anbefale dem herfra.
Anders var lige til og nem at snakke med . Han tog bilen betalte og kørte igen super nemt .
Meget fin service
Meget fin service...Her kan du roligt sælge din bil!
Det var simpelthen en super oplevelse…
Det var simpelthen en super oplevelse fra start til slut har efterfølgende fået hjælp med kvittering både på afmeldelse og købskvittering simpelhen et super firma at handle kan kun anbefales
God oplevelse ved salg af bil
God oplevelse ved salg af bil. Hurtig afhentning, aftaler overholdt og styr på det hele.
Kan anbefales:)
Super hurtig handel
Super hurtig handel. Kan virkelig anbefales.
Super service
Super service, fair med prisen. Kom og hentede bilen, efter aftale 😃
Bilen blev solgt på 24 timer til…
Bilen blev solgt på 24 timer til forventet pris og afhentet på min adresse af firmaet, hvor de betalte på stedet.
Mine varmeste anbefalinger herfra.
Super service og hurtig ekspedition
Super service og hurtig ekspedition. Hurtig svartid da jeg sendte info og billeder ind af bilen. Fjordager biler havde alle nødvendige papirer med, da de hentede bilen og alt blev ordnet på stedet. Kan 100% anbefale Fjordager biler
Mega prof service
Mega prof service. De henter og giver en god pris for bilen. Har kun gode ord at sige om dem !