Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde en roddmaskin, men ringde och mailade föst för att dubbelkolla lagerstatus och leveranstid. En-två veckor sa dom. Jag la beställningen måndag morgon. UPS hätmade paketen torsdag re... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Svensk sida dock leverans sker från Tyskland. Beställde en roddmaskin: En mindre skada på en skena ledde till ett utbytte av skenan utan diskussion. Bra kontakt med deras kundtjänst via telefon och... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bordet var mkt fint. Men ngt måste göras åt " ö- tillägget. 900kr extra för att köra över ett par broar????? Hallberg Rassy Varv ligger åxå på Orust. Inget ötillägg där inte av något speditionsföreta... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

1. Kuntolaitemyynti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Handla till bra priser! Fitshop är nr. 1 i Europa när det gäller träningsutrustning för hemmaträning. Det finns 81 Fitshop butiker samt en välsorterad, stor nätbutik med brett sortiment och bra priser. Välkommen in!

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Omniun 500 ellittica

Jag har haft Omniun 500 i några veckor nu och den har verkligen överträffat mina förväntningar. Konstruktionen är stabil och robust, även under de mest intensiva träningspassen, och ger direkt en känsla av hög kvalitet. Rörelsen är mjuk och naturlig, utan ryck, och gör det möjligt att träna hela kroppen med minimal belastning på lederna.

Datorn är intuitiv och full av program: det är enkelt att välja det träningspass som passar bäst, från lätt uppvärmning till mer krävande konditionspass. Mycket användbart är också möjligheten att följa hjärtfrekvens och förbrända kalorier i realtid.

En annan sak jag uppskattar är hur tyst den är: jag kan använda den på kvällen utan att störa någon hemma. Dessutom gör den kompakta och moderna designen att den passar även i mindre utrymmen.

Sammanfattningsvis är Omniun 500 en mycket bra investering för den som vill träna hemma med en mångsidig, robust och professionell maskin. Rekommenderas varmt!

Rickard Sundström

25. elokuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Snabb kundservice men usel tracking

Snabb kundservice men usel tracking. Fick ingen uppdatering av mitt paket och när jag kontaktade kundservice fick jag snabb hjälp men visade sig att det fastnat i 5 dagar hos Fitshop. Dom lovade återkomma angående eventuell kompensation men gjorde inte det. När jag väl hade kontaktat kundservice så kom paketet snabbt

7. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Sweden stay away from this webshop

The can not deliver in Sweden properly. Order number WK5190488. Was never delivered and lost. Waited almost a month. Now they do not want to refund. Customer support does not respond.
Stay away.

9. kesäkuuta 2025

Bordet var mkt fint

Bordet var mkt fint. Men ngt måste göras åt " ö- tillägget. 900kr extra för att köra över ett par broar????? Hallberg Rassy Varv ligger åxå på Orust. Inget ötillägg där inte av något speditionsföretag.

3. helmikuuta 2025

Beställde en pool BOB

Beställde en pool BOB, och både beställning och leverans till Sverige gick bra. Priset var även visa bättre än konkurrenterna. Bara positivt att säga.

26. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin