Ik bestelde na kerst 2 artikelen in de uitverkoop. Ik kreeg een mailtje dat 1 vd 2 artikelen niet meer leverbaar was. Kan gebeuren. Ik koos ervoor om 1 artikel wel te laten verzenden. Ik heb wekenlang... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
1e x dat ik de winkel bezocht. Dit, ter gelegenheid van de verjaardag van mijn dochter. Hartelijke ontvangst gekregen met zelfs een glaasje bubbels! Sympathieke zaakvoerster, hippe en trendy collecti... Näytä lisää
Super goede kwaliteit van kleren. Ik heb hier ondertussen al verschillende kledingstukken gekocht die telkens top zijn van kwaliteit. De eigenares van de winkel is super vriendelijke en zal je altijd... Näytä lisää
Oplichting, maat en kleur klopt niet en je hebt geen gegevens om terug te sturen !!
Steenstraat, 28, 2180, Ekeren, Belgia
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Altijd heel vriendelijk en zeer behulpzaam.
De collectie zelf is ook altijd top!
Ik ben vaste klant🤩
Alles verliep zoals verwacht top service ! Super blij met al mijn kleding bedankt !
Niet zo tevreden van de maten tabel, ik bestelde de grootste maat en dat ging zelfs niet dicht. Het was dan ook nog eens in de sale dus ik had het geretourneerd terwijl dit blijkbaar niet kan. Nu moet het opnieuw verstuurd worden naar mij op mijn kosten. Ik had iets meer toegeving verwacht. Opnieuw bestellen daar zal er niet in zitten voor mij 😕
Alles is perfect aangekomen, mooi verpakt, een persoonlijk kaartje erbij. Super goede service!
Super snelle service. Je kan er terecht voor advies vooraleer je iets aankoopt. Hele mooie en leuke kleding
Stephanie is een hele lieve en attente verkoopster. Bovendien zijn haar kleren altijd super mooi!
Super goede service, altijd goede raad. Leuke items en snelle levering! Zeker een aanrader ik zou het een 11/10 geven
Een topmadam me nen topwinkel ! Veel succes nog schat ! En tot de volgende keer x julie
Ik heb al enkele keren iets besteld bij Fits By Steph en elke keer opnieuw ben ik super tevreden! Goede service, vriendelijke dame, snelle bezorging en goede kwaliteit van de kleding. Meer moer je niet hebben, toch? 🤩
Elke keer super service! Kei toffe collecties en vaak nieuwe collecties! Een echte aanrader!!
Zeker een aanrader om op de website een kijkje te nemen of te passeren in de shop in Antwerpen! Altijd super vriendelijk en behulpzaam! De kleren zijn ook van goede kwaliteit en altijd on point met de laatste trends! 👌🏼 Ik ben fan!!
Altijd leuke items. Correcte levering en goede prijzen! Bestel hier +/- 1 keer per maand en is altijd goed gelopen. Echt een aanrader!
Wat een geweldige sfeer! Het is een prachtige winkel! Enorm goed en leuk personeel dat heel de tijd voor je klaarstaat. Een echte aanrader 🛍

Vastaus yritykseltä Fitsbysteph