Leuke site, heerlijke producten. Gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Top verpakking 😉Elke keer blij als ik de Fitpiggy doos krijg!
Ik had een hazelnootreep in AH gekocht die ik mega lekker vond. Later op de dag heb ik een probeerbox besteld en verwachtte ik toch van elke reep een smaakje. Jammer genoeg zaten er maar 4 repen in m... Näytä lisää
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goede uitleg over de producten en ook…
Goede uitleg over de producten en ook veel keuze wat je kan bestellen
Fijn bedrijf en goed product
Fijn bedrijf met duidelijke omschrijving van hun producten. De hand made bars helpen mij echt om toch iets lekkers te nemen ( halve bij de koffie en halve smiddags bij de thee ) en verder geen snoeptrek meer te hebben.
Geweldig product!
Een heerlijk vullende traktatie
Een heerlijk vullende traktatie. Iedere keer weer nieuwe smaken. Snellere levering.
Perfecte oplossingen
Duidelijke communicatie, perfecte oplossingen, super vriendelijk,klantgericht, professioneel. Helemaal top.
Besteld en vlot bezorgd
Besteld en vlot bezorgd. Goede communicatie. En natuurlijk het belangrijkste, heerlijke repen en een verzadigd gevoel.
Persoonlijk vind ik ze te zoet
Persoonlijk vind ik ze te zoet, ik houd van fruitige , zure smaken, en voor mij teveel chocolade.
Heerlijke bars
Heerlijke bars, goed vullend, hazelnootschuim melk is hier de favoriet!
Over smaak valt niet te twisten
De producten bestellen ging echt gemakkelijk. Dat het mij smaak niet is, bleek pas bij het proeven. Daarom echt handig dat je een proefpakket kunt aanschaffen zodat ik de producten een eerlijke kans kon geven, voor een mooie prijs.
Ze vullen goed en minder snaaien
Ze vullen goed en minder snaaien. Lekkere smaken. Besstelling goed ontvangen.
Een ware smaakexplosie en traktatie…
Een ware smaakexplosie en traktatie waar ik iedere dag naar uitkijk. Een halve per dag past prima in mijn planning en ik val dan ook nog af.
Altijd goede producten
Altijd goede producten, snelle leveringen en veel keuze. Ben vaste klant en bestel hier regelmatig.
Smaakt super
Smaakt super, erg goed van smaak. Alleen wel prijzig per reep. Voor de rest is het echt top!
Ook perfect voor lange afstand hardlopers
Heerlijke repen die me prima mijn lange afstanden hardlopen door helpen. Vullen goed. Zijn niet te zoet en zijn gewoon een feestje om te eten
Smaakt goed is goed te combineren,met…
Smaakt goed is goed te combineren,met kwark of yogerht
Bars van Fit Piggy zijn echt lekker!
Heel blij met de Bars van Fit Piggy, smaakvol en vullend. Ik heb al veel verschillende proteïnebars geprobeerd maar ik vond tot nu toe alles zo droog. Dat zijn ze van Fit Piggy zeker niet! Bezorging was ook snel, donderdag besteld en zaterdagmiddag waren ze al binnen.
Heerlijke snack en handig om uit de…
Heerlijke snack en handig om uit de vriezer te halen bij een drukke werkdag
Groot fan
Ik ben al vanaf het begin fan van de fit piggy’s (zelfs toen ze nog maar net begonnen waren). Ondertussen bestel ik nog steeds regelmatig, maar de milkshake had ik nog niet geprobeerd. Vorige week heb ik hem in de AH gekocht en ik ben oprecht verkocht: wat lekker!! Het is net een echte milkshake. Hoop dat ze snel met meerdere smaken komen.
Ik bestel de piggy’s samen met een…
Ik bestel de piggy’s samen met een collega die ik heb aangestoken met heel veel lekkers van handbalsters, repen en mini bites. 🤗🤣
Snelle service heerlijke bars en vele…
Snelle service heerlijke bars en vele smaken en allemaal lekker
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.