Fitnessking Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb contact met een medewerker gehad aangaande de bestelling van de DogRunner Tracks. Supervriendelijk en behulpzaam ... geregeld dat het toestel dezelfde dag nog mee op verzending kon ... kortom :... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen van roeitoestel. Jammer genoeg bij thuis komst klein mankementen aan het toestel. Heb direct gebeld en werd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Wi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Info ingewonnen omtrent zit-hometrainer. Verwezen naar model van Tunturi. Bezoek aan toonzaal met uitleg en demo van verkoper. We waren overtuigd en 14 dagen later stond hij bij ons thuis te pronken.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prima prijs/kwaliteit toestellen Vriendelijke ontvangst en direct mogelijkheid gekregen om diverse modellen uit te proberen. Dit zonder enige druk om een bepaald model op te dringen. Wel goede uitleg... Näytä lisää

1. Kuntolaitemyynti

Yrityksen kirjoittama

Fitnessking is dé toonaangevende fitnessspecialist in de Benelux, met een uitgebreide showroom in Dendermonde, België. We bieden een breed scala aan hoogwaardige fitnesstoestellen voor thuisgebruik en professionele omgevingen, zoals loopbanden, hometrainers, en krachtapparatuur. Met een eigen service- en montageteam garanderen we een volledige klantenondersteuning van advies tot installatie.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

252 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hammer speed race sr

Ik heb een Hammer speed race sr gekocht bij Fitnessking. Toen ik binnenstapte in Dendermonde werd ik warm onthaald en kreeg ik heel goede uitleg van de verschillende modellen. Ik kon de modellen ook testen waar ik in geïnteresseerd was en heb mijn keuze dan gemaakt. Ik had gekozen om het toestel thuis te laten monteren, maar aangezien er een probleem opdook heb ik dan aangegeven om het toch zelf te monteren (hier telefonisch heel vriendelijk en goed geholpen geweest). Fitnessking verdient de volledige 5⭐️, vriendelijk, behulpzaam, vakkennis, alles op en top in orde. Enkel jammer dat ik mijn Hammer niet aan de wifi gekoppeld krijg zodat ik mijn trainingen kan bijhouden, nu kan ik me enkel als 'gast' aanmelden en deze worden niet opgeslagen. Maar dit heeft niks met Fitnessking te maken

4. lokakuuta 2025

Een absolute aanrader!

Een absolute aanrader!
In onze zoektocht naar een nieuwe hometrainer omdat de oude het niet meer deed, zijn we, eerder toevallig, terechtgekomen bij de Fitnessking in Dendermonde (Scheldedijk 52) en was dat een ongelooflijk positieve ervaring. Eindeloos veel keuzemogelijkheden en voor elke portemonnee is er wel iets te vinden. Geen opdringerige verkopers met (en dat is niet onbelangrijk) zeer neutraal advies. Minstens interessant is dat het aangekochte toestel gratis thuis wordt bezorgd, voor 55 euro ook wordt geïnstalleerd indien nodig en het oude toestel wordt meegenomen. Dat er bij een aankoop tevens een digitaal trainingsschema wordt meegeleverd maakt het plaatje nog completer. Ook de leveringstijd was binnen de week rond en verliep bijzonder vlot. Deze positieve ervaring heeft er alleszins toe bijgedragen om een paar dagen later een knoop door te hakken die al geruime tijd vast zat, nl. het aanschaffen van een loopband en jullie raden het al, ook die aankoop is in de meest optimale omstandigheden kunnen verlopen. Daarom past het de medewerkers Senne en Alex van de FitnessKing met wie we in contact kwamen, ontzettend te bedanken voor hun deskundig en enthousiast gebracht advies.

30. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Exellente service en deskundigheid.

Heel aangename mensen en een exellente service.
Hebben kennis van zaken en leveren super producten. Ik heb dogtrainer tracks gekocht en mijn honden en ik zijn er super blij mee.
De levering werd gedaan door eigen magazijnier en deze was absoluut bereidt om het pakket mee naar het 1ste-verdiep te dragen.
Super service. Nogmaals bedankt aan de medewerker om mij te helpen.
Groeten.
Michel Verlinden

24. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden van Fitnessking "chapeau"

Zeer tevreden van Fitnessking Dendermonde. Luisteren naar de klant zijn behoefte voor keuze toestel, geven het nodige advies om een eindbeslissing te kunnen nemen "Tunturi Signature E50 hometrainer". Ook uiterst te tevreden van de levering en plaatsing hometrainer. Voor de aankoop van ons volgend toestel gaan wij zeker terug naar Fitnessking Dendermonde.

9. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Expérience très décevante

Expérience très décevante ! J'ai commandé ( et payé ) un tapis de course, dont la livraison a été annulée 2 fois de suite ... et chaque fois quelques heures avant la livraison prévue . Après réclamation, j'ai obtenu le remboursement de ce tapis, et j'ai finalement opté pour une marque bien connue de magasin de sport. Et me voilà servi en 3 jours !

12. lokakuuta 2025

Fantastische service en toestel

Fantastische service! Netjes op tijd geleverd en vakkundig gemonteerd en uitleg verstrekt !
Ons toestel de Ergo Pro 1 een simpel maar uitstekende hometrainer hopelijk voor vele jaren !

6. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb reeds twee toestellen aangekocht…

Ik heb reeds twee toestellen aangekocht bij FitnessKing voor mijn zaak en ben ontzettend tevreden! Zowel de toestellen als de service zijn top. In de winkel kreeg ik heel goed en eerlijk advies, waardoor ik meteen de juiste keuze kon maken. De levering en installatie verliepen heel vlot en professioneel. Bovendien kreeg ik ook nog een mooie korting op mijn aankoop. Kortom: uitstekende kwaliteit, vlotte service en een zeer aangename ervaring. Zeker een aanrader!

26. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede toestellen.Ik heb een…

Zeer goede toestellen.Ik heb een crosstrainer en Loopband D.C.ATHLETICS A275 al 8 jaar en alles is in orde dank zij zeer goede servies en zeer goede uitleg en snel geleverd;
Zeer vriendelijk personeel.

1. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin