Hurtig levering og god kvalitet
Jeg bestilte en træningsmåtte, som blev leveret allerede dagen efter.
Træningsmåtten er i rigtig god kvalitet så den også kan bruges til træning udendørs.
Markedets bedste træningsudstyr, fitnessgear og fysioterapiprodukter.
Toldbodgade 8, 8000, Aarhus, Tanska
Jeg bestilte en træningsmåtte, som blev leveret allerede dagen efter.
Bestillingsprocessen var ekstremt let. Kvaliteten af træningsmåtten er nøjagtig som beskrevet. Leveringstiden var hurtig og uden komplikationer. Kan kun anbefale!
Jeg har meldt mig til fysio bootcamp. Jeg bestilte en træningsmåtte hos Fitness Hack.
Meget hurtig levering :-)
Meget fin service. Nemt at bestille og i løbet af to dage havde jeg den.
Jette Heegaard
Altid super service, hurtig levering og god kvalitet I produkterne. Kan varmt anbefales.
Jeg køber altid mit træningsudstyr hos Fitness Hack, for her kan man virkelig mærke at det er træningseksperter som står bag både varesortimentet og kundeservicen. Du er derfor altid sikker på at få en suveræn kvalitet uanset hvilke produkter du køber samt en super professionel vejledning, fra fysioterapeuter og andre gode fagfolk. Og så er det jo dejligt at de matcher de samme lave priser som hos deres billigste konkurrenter.
Jeg har meldt mig til fysio bootcamp, hvor jeg samtidig bestilte en træningsmåtte hos Fitness Hack. Hurtig levering kvit og frit til PakkeShop. Træningsmåtten er i den skønneste kvalitet, så mon ikk det bliver en fornøjelse når bootcamp går igang.
Jeg har købt fitnessudstyr på Fitnesshack.dk, super hurtig levering, god service og høj kvalitet i produkterne. Jeg vil klart anbefale dem til andre. Tak!
Super træningsmåtte. God tykkelse, stødabsorberende og nem at have med.
Rigtig hurtig levering.
Det var nemt og det gik hurtigt, og måtten er perfekt.