Fitgard.nl Arvostelua 31

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Deze neusstrips werken prima tijdens het hardlopen. Meer zuurstof en minder snel buiten adem, dus betere prestaties! Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Saanut 5/5 tähteä

Ik was wat sceptisch of de neusstrips echt zouden werken en helpen bij het hardlopen, maar ik kan je vertellen dat het een verademing is! Nog nooit ademde ik zo fijn tijdens een training en nog nooit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik als wielrenner gebruik echt veel de neusstrips, ze zijn echt zot in kwaliteit Ik rij ik elke omstandigheid warm tot waterig weer. Maar de neussstrips blijven steekt kleven. Ze gecen je de beste ad... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fitgard neusstrips zijn DE oplossing voor een goede nachtrust! Sinds ik deze strips gebruik, is mijn ademhaling verbeterd en kan ik eindelijk weer rustig slapen. Blij mee! Makkelijk te bestellen, g... Näytä lisää

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Aanrader

Snelle levering, werkt goed en zeker een aanrader voor als je een extra stap wil zetten met je prestaties!

18. syyskuuta 2025

Bedankt voor je review!

Kort en krachtig. Snelle levering en resultaat, zo hoort het.

Mooi dat je merkt dat het net dat extra zetje geeft in je prestaties. Daar bouwen we alles omheen.

Dank voor je vertrouwen in Fitgard 💙

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb meerdere pre-workouts geprobeerd…

Ik heb meerdere pre-workouts geprobeerd zonder cafeïne,maar van fitgrard werkt perfect voor mij!
Aanrader!!!

18. syyskuuta 2025

Bedankt voor je review!

Mooi dat je meerdere cafeïnevrije pre-workouts hebt getest en dat onze formule er voor jou echt bovenuit steekt. Dat zegt veel.

Dank voor je vertrouwen in Fitgard. Blijf scherp 💪

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik sinds kort de Neusstrips en…

Ik gebruik sinds kort de Neusstrips en Pre work-out van Fitgard en het zijn echt aanraders. De pre work-out werkt een stuk beter dan alle andere pre’s ik heb gebruikt, ook fijn dat het zonder cafeïne is!

17. syyskuuta 2025

Bedankt voor je review!

Sterk dat je zowel de neusstrips als de pre work-out gebruikt. Mooi om te horen dat je duidelijk verschil merkt en dat de cafeïnevrije formule juist voor jou beter werkt dan andere pre’s die je hebt geprobeerd. Dat was precies het doel: focus en performance zonder onnodige crash.

Dank voor je vertrouwen in Fitgard. Blijf scherp trainen 💪

Super fijne neusstrips

Super fijne neusstrips! Ze vallen nauwelijks op en als je ze draagt blijven ze erg goed zitten, zelfs als je veel zweet en sport. Ze werken erg goed en ademhalen gaat een stuk makkelijker, zeker aan te raden!

12. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitgard.nl

Bedankt voor je sterke review!

Mooi dat je merkt dat ze comfortabel zitten, nauwelijks opvallen en zelfs bij intensief sporten goed blijven plakken. Dat is precies hoe ze moeten presteren.

Fijn om te horen dat je ademhaling duidelijk verbetert. Dank voor je vertrouwen in Fitgard en bedankt voor het aanraden 💙

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de neus strips van Fitgard en…

Ik heb de neus strips van Fitgard en het zijn de beste die ik ooit gehad heb! Ze hebben een goeie pasvorm en blijven goed zitten ook bij zweten! Ik ben fan

Bedankt voor je review!

Mooi om te horen dat de pasvorm goed is en dat ze blijven zitten, ook bij zweten. Dat is precies waar kwaliteit zich onderscheidt van de rest.

Sterk dat je fan bent. Daar werken we elke dag voor.

Dank voor je vertrouwen in Fitgard 💪

Saanut 5/5 tähteä

Neusstrips zijn de beste!!

Ik rij ik elke omstandigheid warm tot waterig weer. Maar de neussstrips blijven steekt kleven. Ze gecen je de beste ademhaling wat er dan weer voorzocht dat je dubbel ao goed kan presteren. Bedankt FITGARD voor deze topkwaliteit

Vastaus yritykseltä Fitgard.nl

Bedankt voor deze krachtige review!

Mooi om te horen dat je ze onder alle omstandigheden gebruikt en dat ze blijven zitten, ook bij regen en zware inspanning. Dat is precies waar we ze op testen: maximale hechting en maximale ademhaling, zonder concessies.

Geweldig dat je merkt dat het direct invloed heeft op je prestaties. Daar doen we het voor.

Dank voor je vertrouwen in Fitgard en blijf knallen op de fiets 💪

Opent Luchtwegen

Deze week de Fitgard neusstrips geprobeerd tijdens fietsen en hardlopen. Het werkt perfect om meer lucht binnen te krijgen.

Bedankt voor je review!

Sterk dat je ze direct hebt getest tijdens fietsen en hardlopen. Dat is precies waar ze moeten presteren. Meer lucht, stabielere ademhaling en net dat beetje extra tijdens inspanning.

Mooi dat je het verschil merkt. Dank voor je vertrouwen in Fitgard en veel sterke kilometers 💪

Perfecte kwaliteit!

Onlangs een bestelling geplaatst bij fitgard! Snelle levering en wat een fantastische kwaliteit ik kan niks anders zeggen.

Bedankt voor je review!💙

Mooi om te horen dat de levering snel was en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit. Daar leggen we de lat ook hoog voor.

Neus strips besteld bij fitgard

Neus strips besteld bij fitgard
Sindsdien haal ik beter adem tijdens het sporten en slapen.
Zeer tevreden en super snel bezorgd.
Tot de volgende bestelling.

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitgard.nl

Geweldig om te horen dat je merkbaar beter ademt tijdens het sporten én slapen. Dat is precies het verschil dat goede neusstrips moeten maken.

Fijn dat de levering ook snel was. We doen er alles aan om kwaliteit en service strak te houden.

Dank voor je vertrouwen in Fitgard en graag tot je volgende bestelling Bedankt voor je mooie review!

Dank voor je vertrouwen in Fitgard en graag tot je volgende bestelling 💙

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst…

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Fitgard en ben ontzettend tevreden!
De supplementen en neusstickers die ik heb besteld werken perfect – vooral de neusstickers helpen echt bij een optimale ademhaling.

Daarnaast was de levering super snel en alles kwam netjes verpakt aan.
Topservice en topkwaliteit – ik bestel hier zeker opnieuw!

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitgard.nl

Bedankt voor je geweldige review!💙

Fantastisch om te horen dat de onze producten goed bevallen en dat je direct verschil merkt in je ademhaling. Daar doen we het voor.

Ook fijn dat de snelle levering en verpakking naar wens waren. We besteden daar veel aandacht aan zodat alles in perfecte staat aankomt.

Bedankt voor je vertrouwen in Fitgard. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen helpen 💪

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin