Saanut 1/5 tähteä

Dropshipping . Je besteld iets wat veel te duur is . Deze producten komen gewoon uit china daarom duurt het ook zo lang . Als je na een paar dagen een mail stuurt waar je bestelling blijft ,... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb drie pakken schimmelnagelpleisters besteld en wederom een grote teleurstelling. Maar erger nog is dat deze pleisters de hele huid rondom teennagels volledig wegbranden en ik er een ontsteking e... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik kocht de pleisters en kreeg er ontstoken tenen van. Niet tevreden? 60 dagen garantie op geldteruggave. Vergeet het maar, zelfs klarna kon er niks mee. Je kon het terugsturen. Dat kostte €20.00 en... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Tevreden met de communicatie van de klantenservice. De zeer lange wachttijd op het bestelde product is een probleem, wat ook te zien is in de vorige berichten. De mensen van de klantenservice doen hu... Näytä lisää

2,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 62 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 1/5 tähteä

Direct na online bestelling geannuleerd…

Direct na online bestelling geannuleerd maar dat bleek te laat te zijn. Na ca 2 weken een pakje ontvangen en ongeopend teruggestuurd.12 dagen later het aankoopbedrag minus 10€ ontvangen omdat 1 product zou ontbreken. Onmogelijk.

8. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat de afhandeling van uw annulering en retour niet naar verwachting is verlopen. Wij hebben uw retourzending verwerkt op basis van de items die door ons magazijn zijn geregistreerd. Daarom is er 10€ ingehouden voor een product dat volgens onze registratie ontbrak.

We begrijpen dat dit voor u onmogelijk lijkt en willen dit graag nogmaals voor u controleren. Neem gerust opnieuw contact met ons op met uw bestelnummer, zodat we dit samen kunnen oplossen en tot een correcte afhandeling kunnen komen.

Geen aanrader!

Ik ben opgelicht. Ik heb geld betaald voor broekjes en de broekjes niet ontvangen.
Ik word oneindig aan het lijntje gehouden door de klantenservice die overduidelijk een vertaalmachine gebruikt om mij in het Nederlands te woord te staan.
Ik raad het af om hier iets te bestellen.

14/8/2025
Ik heb na het plaatsen van deze review eindelijk mijn geld terugontvangen.

Wij hebben zeer zeker geen product ontvangen!

4. heinäkuuta 2025

Beste Miep,

Dank u wel dat u uw ervaring deelt. We verwerken dagelijks veel bestellingen, waardoor het soms langer kan duren dan verwacht. Volgens onze gegevens is uw pakket gewoon bij u afgeleverd én heeft u later ook het volledige aankoopbedrag terugontvangen.

Het is jammer dat dit niet in uw review wordt vermeld, aangezien u zowel het product heeft ontvangen als uw geld heeft teruggekregen. We zijn in ieder geval blij dat de terugbetaling correct is afgehandeld. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Saanut 1/5 tähteä

ik heb in april hier slips besteld en…

ik heb in april hier slips besteld en betaald en tot op heden dik 3maanden later niets ontvangen en ze doen moeilijk over teruggave geld en jullie gaan dit niet plaatsen natuurlijk,,dan naar kassa oid
sturen

28. heinäkuuta 2025

Beste Elly,

Als het goed is heeft u ze nu wel ontvangen en zouden wij het enorm waarderen als u deze reactie achterwege kan laten.

Dit is nu netjes opgelost.

Vriendelijke groetjes
Fitelin

Klopt niets van

Het is regelrecht bedrog de broekjes nemen geen vocht op en blijven nat.
Trap hier niet in!!

6. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Onze producten zijn meerdere keren getest en worden door veel klanten succesvol gebruikt. Ze zijn ontworpen voor licht tot matig urineverlies.

Het spijt ons dat het bij u niet naar verwachting heeft gewerkt. Mocht u meer informatie willen delen zodat we kunnen meedenken over een oplossing, dan horen we dat graag.

Reageren niet meer

In 1e instantie fijne reactie en goede maat slips opgestuurd gekregen. De maat was goed, e hier toen ik 1 slip testte bleek de slip mijn urine zo door te laten dat het op de douche loer kletterde. Na dit te hebben gemeld werd me verteld dat ik geen garantie had o.dat ik het pakket had geopend. Maar ik had maar 1 slip geopend en moest bewijzen dat de rest nog gesloten was. Ik heb daar foto's van gestuurd en gezegd dat ze 1 slip in rekening mochten brengen en ik de rest van mijn geld graag terug wilde krijgen. Sindsdien geen reactie meer van Peter duchateau. Daarna nog 2x gemaild maar het blijft stil. Schandalig.

19. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Wij begrijpen dat dit voor u een vervelende situatie is.
Vanwege hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen kunnen wij echter geen gedragen of geopende slips retour nemen. Zodra een verpakking geopend is, kunnen wij niet meer controleren of het product is gepast of gebruikt. Het zou daarom onverantwoord zijn om het te recyclen of opnieuw te verkopen aan andere klanten.

We hopen op uw begrip voor deze regels, die bedoeld zijn om de gezondheid en veiligheid van alle klanten te waarborgen. Mocht u nog vragen hebben of verdere toelichting willen, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Slecht rot oneerlijk

Slecht rot oneerlijk. Expres verkeerde maat. Geld terug ? Vergeet het maar.

3. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel voor uw bericht. Zodra wij uw e-mail met de juiste maat ontvangen, sturen wij – zoals altijd – meteen de correcte maat opnieuw naar u toe. We lossen dit graag voor u op.

Een negatieve review achterlaten voordat we de kans krijgen om u te helpen, maakt het helaas niet makkelijker om het probleem snel op te lossen. Neem gerust opnieuw contact met ons op, dan zorgen we voor een correcte afhandeling.

Saanut 1/5 tähteä

IK wacht ook nog op mijn bestelling ik…

IK wacht ook nog op mijn bestelling ik heb netjes al betaald
maar heb nog niks ontvangen
ik wacht het nog even af.

26. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel voor uw bericht. We hebben uw bestelling nagekeken en volgens onze gegevens is het pakket inmiddels bij u afgeleverd. Mocht u het toch niet hebben ontvangen, laat het ons dan alstublieft weten, dan zoeken we het direct voor u uit.

We willen wel graag aangeven dat het plaatsen van een 1-ster review voordat het pakket überhaupt is aangekomen helaas niet helemaal verantwoord is. Een accurate beoordeling helpt ons én andere klanten beter.

Mocht er nog iets zijn waar we u bij kunnen helpen, horen we dat graag.

Saanut 3/5 tähteä

Ik ben tevreden met Heradite-broekjes

Ik ben tevreden met de Heradite-broekjes , ik gebruik ze voor mijn doelstelling namelijk aangezien ik veel beweeg en traag lopende en stressincontinentie heb, leg ik er incontinentieverband in waarbij overtollige of naastlopende nattigheid nu opgevangen wordt zonder dat de urine doorgegeven wordt naar lange broek. Het pakket was wat langer onderweg dan gemeld maar daarvoor kreeg ik korting bij volgende aankoop. Dit kwam van pas aangezien de maat L en XL wel te smal waren waardoor elastiek bovenaan kraakte maar niet stuk ging, ook niet na wasbeurt. Misschien dat dit me aanzet tot doorzetting om te vermageren. Nieuwe bestelling maat 2XL komt overeen met maat 46 en dit pakketje was heel snel toegekomen.

23. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel voor uw uitgebreide en positieve feedback. Fijn om te horen dat de broekjes u goed helpen in uw dagelijkse activiteiten en dat de combinatie met incontinentieverband voor u goed werkt. Ook bedankt voor uw geduld met de levering.

We raden u aan om in de toekomst steeds voor de grotere maat te kiezen, aangezien deze volgens uw ervaring het beste aansluit. Omdat u een tevreden klant bent, bieden we u graag één extra broekje gratis aan bij uw volgende bestelling.

Mocht u verder nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste maat, dan helpen we u graag verder.

Saanut 5/5 tähteä

Ik durf weer....

Door dit ondergoed durf ik weer er op uit te gaan. Het voelt aan én zit als normaal ondergoed. En als je het draagt ziet het er ook uit als normaal ondergoed.
Gewoon helemaal top!
Ik heb al meerdere malen bij Fitelin dit product besteld, en er is altijd netjes geleverd wat ik besteld heb.
Ik zou iedereen -die op zoek naar incontinentie ondergoed- zeker doorverwijzen naar Fitelin en hun ondergoed.

10. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel voor uw geweldige feedback. Het maakt ons oprecht blij om te horen dat het ondergoed u meer zelfvertrouwen geeft en dat u zich er comfortabel en vrij mee voelt.

Ook fijn om te weten dat elke bestelling goed bij u is aangekomen — dank u wel voor het vertrouwen dat u steeds opnieuw in ons stelt.

Uw aanbeveling aan anderen waarderen wij enorm. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij een volgende bestelling, dan staan we altijd klaar om u te helpen.

Saanut 4/5 tähteä

Het ondergoed van Fitelin doet wat het belooft.…

Het ondergoed van Fitelin doet wat het beloofde.
De broekjes van Heradite zijn lekvrij en helpen zeker en vast bij urineverlies.
In de beginfaze nogal lang moeten wachten op de levering maar uiteindelijk is alles goed gekomen.

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel voor uw eerlijke review. Fijn om te horen dat het ondergoed doet wat het belooft en u goed helpt bij urineverlies. We waarderen ook uw geduld tijdens de eerste leveringsperiode en zijn blij dat alles uiteindelijk goed is aangekomen.

Mocht u nog vragen hebben of verdere ondersteuning wensen, dan helpen we u graag verder.

Saanut 4/5 tähteä

Dit ondergoed doet wat t beloofd

Dit ondergoed doet wat t beloofd. Ongelukjes worden opgevangen, zonder doorlekken. Ze zitten erg comfortabel.
Het enige puntje van kritiek is dat bij warm weer, deze op de plek waar de bescherming zit, 't minder ademt.
Maar mij hebben ze al goed geholpen bij ongemakkelijke momenten.

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel voor uw fijne review. We zijn blij om te horen dat het ondergoed doet wat het belooft en u goed ondersteunt in ongemakkelijke momenten.

Dank u ook voor uw eerlijke feedback over de ademing bij warm weer — we nemen dit zeker mee om onze producten verder te verbeteren. Uw mening helpt ons echt vooruit.

Saanut 1/5 tähteä

Vanaf 9 februari ben ik al bezig om…

Vanaf 9 februari ben ik al bezig om mijn bestelling binnen te krijgen. Ik krijg steeds excuses, maar nog niks ontvangen. De foto van de broekjes zijn dezelfde als op Temu, waarvan Fitelin zegt dat dat rommel is. Bestel dus NIET bij dit bedrijf, ze houden je aan het lijntje en je krijgt zeker je geld niet terug!!

20. huhtikuuta 2025

Beste Mevr. van Herrikhuijzen,

Dank u wel dat u uw ervaring deelt. We willen graag duidelijk maken dat de kwaliteit van onze producten volledig verschilt van wat u op Chinese platforms zoals Temu vindt. Onze materialen en productiemethoden worden getest en bevestigd door vele tevreden en geverifieerde klanten. Daarnaast verzenden wij uitsluitend vanuit België.

We hebben uw bestelling nagekeken en volgens onze gegevens is uw pakket inmiddels bij u geleverd. Het is daarom jammer dat er toch een negatieve review wordt geplaatst terwijl de bestelling wel is aangekomen.

Mocht er ondanks de levering toch nog iets niet in orde zijn, laat het ons dan gerust weten — wij helpen u graag verder om dit correct op te lossen.

Slecht !!!!!

Slecht !!!!!!
Dit bedrijf is zeer onprofessioneel!!
Ik wacht al weken op mijn geld van de slips die ik retour heb gestuurd
Als ik met de bank na kijk komen we tot het besluit dat er niks is teruggestort terwijl ze laten zien dat ze het hebben terugbetaald of dat het binnen een paar dagen op de rekening staat!
Niet dus !!!

Ik heb wel 10 keer contact gehad met mails maar elke keer
wederom een teleurstelling
Ik zal maar zwijgen over het product

11. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel dat u dit aangeeft. We hebben uw dossier opnieuw gecontroleerd en volgens ons systeem is de terugbetaling reeds uitgevoerd. Houd er rekening mee dat zelfs grote bedrijven — zoals NA-KD of ZARA — vaak tot 30 dagen verwerkingstijd nodig hebben voordat een refund zichtbaar wordt op de bankrekening. Dit is een normale bankprocedure waar ook wij niet omheen kunnen.

U heeft inmiddels zowel de terugbetaling ontvangen als het product behouden. We hopen daarom dat hiermee alles correct is afgehandeld.

Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn, laat het ons gerust weten — we helpen u graag verder.

Saanut 2/5 tähteä

Heb op hedenmijn bestellen niet…

Heb op hedenmijn bestellen niet ontvangen heb vermoedelijk iets misgegaan ,mijn betalingen van 39+ is welgezinde zou graag mijn broekjes krijgen,ben al wat ouder en dat vervelend hoop dat mijn bestelling 🚚 alsnog komt , Mvg veeckman Ingrid Zwaantjeslei 12 Merksem Antwerp 2170

19. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel voor uw bericht. We hebben uw bestelling opnieuw gecontroleerd en volgens onze gegevens heeft u het pakket inmiddels ontvangen. U heeft het product dus al ontvangen zonder extra kosten.

Mocht er toch iets ontbreken of niet in orde zijn, laat het ons dan gerust weten — we helpen u graag verder.

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Weken wachten op je aankoop, klacht ingediend, krijg ik bericht dat ik geen recht van spreken heb want ik heb mijn pakket al opengemaakt.
WELK PAKKET?????Niks ontvangen.
Gewoon oplichters.

5. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel dat u dit meldt. We hebben uw bestelling en de bijbehorende trackinggegevens opnieuw gecontroleerd. Volgens de officiële trackinginformatie is het pakket wél bij u afgeleverd.

Op basis daarvan is het niet correct om zowel een terugbetaling te vragen als het product te behouden. Wij volgen hiervoor de standaard leverings- en retourvoorwaarden die voor alle klanten gelden.

Mocht er toch een misverstand zijn of heeft u aanvullende informatie, laat het ons dan gerust weten — we helpen u graag verder om dit op te lossen.

Een week geleden besteld op 26-3-2025

Een week geleden besteld op 26-3-2025. Tot op vandaag nog niets ontvangen. Is dat normaal?

2. huhtikuuta 2025

Beste Simonne,

Dank voor uw bericht, gelieve onze klantenservice te contacteren via info@fitelin.com. Gelieve vermelding te maken van uw ordernummer zodat wij zeker zijn dat u daadwerkelijk een klant bent.

Alvast dank,
Vriendelijke groet
Peter Duchateau

Saanut 3/5 tähteä

Geen prettig gevoel.

Hoewel ik geen antwoord kreeg op mijn e-mails, heb ik toch mijn bestelling ontvangen. en zelfs ook nog in de goede maat. Het zijn mooie broekjes, goede pasvorm, echter.........het doel waarvoor ik ze gekocht heb, namelijk dat ik geen incontinentiemateriaal meer nodig zou hebben,dat klopt absoluut niet, tenzij je het fijn vind om met een natte broek in bed te liggen. Ik gebruik de broekjes dus wel, maar met een incontinentieverband er in. Het schiet dus zijn doel voorbij.

28. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Fijn om te horen dat de bestelling goed is aangekomen en dat de maat en pasvorm naar wens zijn.

Onze producten zijn ontworpen voor licht tot matig urineverlies, waardoor ze in sommige situaties niet voldoende absorptie bieden zonder aanvullend incontinentiemateriaal. Uw feedback hierover is waardevol, en we zullen dit zeker meenemen om onze producten verder te verbeteren.

Dank u voor uw eerlijkheid — uw ervaring helpt ons om nog beter te worden.

oplichting

In Oktober 2024 artikelen gekocht. In Dec pas levering gehad gelijk netjes betaald en stom ik had ik maar 1 pakket open gemaakt ipv alle twee en in het tweede pakket zaten allemaal verkeerde maten. helaas was de betaling al gedaan. Verschillende mails gestuurd en ze zouden kosteloos nieuwe leveren maar.....helaas het is nu Maart 2025 en ik hoor niets meer van ze.
Dus koop niet bij ze!!!!!!!

16. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. We begrijpen dat het voor u erg vervelend is dat er verkeerde maten in één van de pakketten zaten en dat u lang heeft moeten wachten op verdere opvolging.

We hebben uw dossier nagekeken en volgens onze gegevens zijn de vervangende producten inmiddels geleverd. Mocht er toch nog iets ontbreken of niet in orde zijn, laat het ons dan alstublieft weten, zodat we dit correct kunnen afronden.

Bagger!

Geen levering, geen reactie op email. Dit is een dure les

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fitelin

Dank u wel voor uw bericht. We hebben uw bestelling nagekeken en zien dat het pakket bij u is afgeleverd én dat het product is gebruikt. In dat geval kunnen wij helaas geen terugbetaling uitvoeren, omdat gebruikte artikelen om hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden.

Mocht er toch iets anders aan de hand zijn of heeft u verdere vragen, laat het ons gerust weten — we helpen u graag verder.

Saanut 1/5 tähteä

Slecht behandeld, maar heb nog hoop

Ik heb binnen de wettelijke termijn de bestellingen #FIT4537 en #FIT4536 geannuleerd. Aantal keren gemaild en hun formulier ingevuld. Geen enkele reactie, ook niet in de spam. Nu heb ik de bestelling ontvangen en wil het terugsturen. Kan nergens vinden waar ik het naar toe kan sturen. Ondertussen is er bijna 120 euro gereserveerd op mijn creditcard. 3x broekjes en 3 x prioriteit zending (niet om gevraagd). Ik hoop dat het opgelost kan worden. Adri

26. helmikuuta 2025

Beste Adri,

Kan u aub een email sturen naar info@fitelin.com met uw bestellingsnummer en uw volledige naam?

Vriendelijke groet
Fien Desmet

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin