Zelf ben ik heel sportief maar kwam gewoon niet verder zelfstandig naar de volgende level sterker en fitter te worden in conditie en kracht samen met een langdurige blessure. Daarom was ik op zoek naa... Näytä lisää
Ik heb meegedaan met de hybride clinic die werd verzorgd door Jeroen en Joeval. Deze clinic was zeer leuk en informatief en behandelde zowel de theorie als de praktijk (techniektraining hardlopen was... Näytä lisää
Ik heb het IGNITE9 programma gevolgd bij Jeroen. Had voor mijzelf als doel om beter te weten hoe je gerichte krachttraining (focus op billen) kan combineren met cardio (hardlopen). Jeroen schreef een... Näytä lisää
Met coach Jeroen heb ik geweldige resultaten bereikt. Niet alleen balans gevonden tussen het trainen, drukke leven en voeding, maar ook veel op het mentale vlak. Ik zou het iedereen gunnen om een keer... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
FIT.nl is hét online platform met tips en adviezen over fitness, voeding en gezondheid. BTW: NL853053170
Europaweg 8, 9723 AS, Groningen, Hollanti
- 050 211 1871
- redactie@fit.nl
- fit.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Geen aanrader
Abonnement gekocht voor een jaar, app gedownload, contact met de coach, alles lijkt prima. Wil ik een schema in de app zetten, werkt het niet en kon er alleen een schema ingesteld worden door de coach. Alle instructies gevolgd, beeldmateriaal bekeken, maar dit werkt allemaal niet. Ik kon alleen mijn schema inzien via de kalender, prima op zich want dan kan ik alsnog bezig.
De app is niet gebruiksvriendelijk, je kan het niet gebruiken en je telefoon even weg doen want dan telt het systeem niet door en loop je dus een beetje te schatten met de rusttijd die word aangeraden.
Vervolgens een vraag gesteld over het vervolg, wanneer een deload week, tips bij enkele oefeningen, etc. Maar daar krijg je dus geen antwoord op, je wordt doorgestuurd naar de community. Goed bedacht, maar dit is een speld in de hooiberg zoeken. De community is een soort forum waar van alles en nog wat wordt gedeeld.
Natuurlijk voor ongeveer 6 tientjes geen mega duur abonnement maar had dit graag anders besteed. Er zijn genoeg gratis alternatieven voor dit allemaal.

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Komen met zogenaamde actie voor 1 euro…
Komen met zogenaamde actie voor 1 euro zodra he alle singe uit heb en wil gaan betalen gelijk foutmelding klopt geen moer van dit bedrijf

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Ik voel me gesteund in mijn missie door jullie!
Jullie platform en website is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Er is tegenwoordig een overload aan apps en websites die met krachttraining te maken hebben (je kan door de bomen het bos niet meer zien), maar ik ben blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Ik heb (als enigszins onervaren krachtsporter) nu niet alleen het idee dat het trainen effectief is, maar ook dat het, door jullie tips en tricks, gezond is. Jullie service is ontzettend snel en jullie mailen direct terug. Ik voel me gesteund in mijn missie.

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Het boek SLANKER is snel geleverd
Het boek SLANKER is snel geleverd. Het boek leest goed weg en is overzichtelijk

Vastaus yritykseltä FIT.nl
FIT.nl duidelijke informatie en nuttig voor iedereen.
"Zeer duidelijke en complete boeken. Goede informatie om te starten met krachttraining, af te vallen en om meer te weten te komen. Ook erg geschikt als je al traint, geeft nieuwe inzichten en verschaft je zo van alke kennis die je nodig hebt om vooruit te komen. "
Jouw beoordeling: 5/5

Mooi product.
- snelle levering
- mooie vormgeving
- leuk met fit.nl erop
- ribbels aan de zijkanten
- met maatstreep
- goed verpakt
- handig in gebruik
- positief team die van FIT
- echt professioneel
- goede prijs

Mooi volledig boek
Mooi volledig boek met heldere schema's en afbeeldingen.

snel geleverd
snel geleverd! helder geschreven, leerzaam, hier kan ik wat mee!!

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Top producten en een goede en snelle…
Top producten en een goede en snelle service!

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Heb de boeken net binnen
Heb de boeken net binnen. Ik moet nog beginnen met lezen. Heb er snel doorheen gebladerd. Het ziet er goed uit.

Snelle reactie
Snelle reactie
Het is altijd prettig om een besteld artikel snel in huis te krijgen. De informatie over de verzending was duidelijk en adequaat. Het bestelde artikel, het boek "Sterker" is in alle opzichten van goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Fijn geschreven wetenschappelijk onderbouwd boek
Heel fijn geschreven boek dat helder aangeeft hoe ik mijn trainingen kan aanpassen

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Dit is misschien wel de domste reden om…
Dit is misschien wel de domste reden om een service niet leuk te vinden, maar ik vind de titulatuur pretentieus. Waar ze maar kunnen, en dat is echt vaak, refereren ze naar zichzelf met opleidingsniveau. Dat is relevant als iemand fysiotherapeut is, maar zeg dan "fysiotherapeut" in plaats van BSc. of MSc. Het wordt volslagen irrelevant op het moment dat mensen een achtergrond hebben in sociologie, en ergerlijk als dat ook nog eens nonstop in podcasts benoemd moet worden.
Het doet me een beetje denken aan Amerika of Duitsland, waar mensen aangesproken moeten worden met Emeritus Professor Dokter Piet Paulusma BSc. MSc. PhD. In mooi tutoyerend Nederland is dat "Gewoon. Piet." met een kleine biografie van zijn relevante kennis.
Deze mensen zijn zonder twijfel ontzettend gekwalificeerd in hun vak. Het strooien met (irrelevante) titels voelt als compensatie waar dit niet nodig is. Voor mij is dit nu te ergerlijk geworden en ik ben op zoek naar een alternatief.
Richard, Veterstrikdiploma.

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Een aanrader voor de beginners en…
Een aanrader voor de beginners en semi-gevorderde sporters !

Duidelijke uitleg goed toepasbaar

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Hulde voor jullie platform!
Hulde voor jullie platform, het heeft mij anders doen kijken naar sport en voeding en ik ben zelf nu de regisseur cq trainer van mezelf, en dat is jullie uitgangspunt!
Ook allebei de boeken gelezen en veel geleerd
Tijd om te gaan....
Team fit.nl, bedankt
Een goede website met leuke artikelen
Een goede website met leuke artikelen, en een breed scala aan trainingsprogramma's. Handige app die erbij komt.

Vastaus yritykseltä FIT.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.