Fantastisk sauna pose som jeg købte i december 2022. Bruger den flere gange dagligt. Infrarød sauna premium. Jeg anbefalede den straks til venner men desværre steg grundprisen lige med 1000 kroner i... Näytä lisää

Har købt to ting hos Fit & Fun indtil videre, og de har begge levet fuldt op til forventningerne, og servicen er fantastisk. Jeg har før begge køb ringet til firmaet og fået en hel fantastisk service... Näytä lisää

Infrarødt saunatæppe med 1 zone. Fuldt ud tilfreds med både varen og levering. Så lækkert et tæppe, god kvalitet, nemt at tilslutte og pakke sammen igen, i den medfølgende taske. Har ingen probl... Näytä lisää

Købte et Luksus Infrarødt Saunatæppe - 3 Zoner med Energisten fra Fit & Fun og det hele gik let, lige fra bestilling til betaling og levering. Det er sådan det skal være, når man handler online :-) Mi... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

SHOP PEMF
SHOP MASSAGE
KONTAKT OS

Fit & Fun – En dansk og familieejet virksomhed etableret i 2016

Vores sortiment er til dig, der værdsætter din sundhed, dit velvære og har lyst til at udforske den stærkeste version af dig selv. Vi tilbyder et bredt udvalg af saunatæpper, fitnessudstyr og massageudstyr - alt sammen af højeste kvalitet og dansk design. Med vores fokus på kvalitet, ekspertise og kundetilfredshed, kan du være sikker på at finde den perfekte løsning til dit behov.

Kvalitet og komfort: Dit næste skridt mod total afslapning

Vi brænder for, at bringe dig det bedste inden for både wellness, træning og afslapning. Vores brede sortiment, omfatter alt fra luksuriøse billige saunatæpper, effektivt massageudstyr, til højkvalitets træningsudstyr. Alle produkter er testet for kvalitet, holdbarhed og designet med tanke på vores kunders behov og ønsker. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål inden dit næste køb.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Training,,,,,

Hallo,,,,allgemein ein Top Fitnessstudio,
Das Personal sehr freundlich, fleißig,
Die Trainer bzw. Trainerinnen Top
Die Geräte sehr gut.
Die Sauna, Solarium,WC,Sanitär Bereiche, sehr sauber und gepflegt.
Ein Familien freundlicher Betrieb.
Mit Herz und Verstand.
Gehe immer wieder gern trainieren dort hin.
Also,,,,,,geht's hin und überzeugt Euch.
Da ist für jeden was dabei.
Mit sportlichen Grüßen
BERTULES,,,,,,

3. huhtikuuta 2026

Naipo massagepude.

Naipo massagepude.
Jeg var så heldig at vinde denne massagepude 😀 jeg er meget overrasket hvor meget kraft der er i massagepunkterne. Man kan virkelig mærke der bliver masseret igennem og man kan godt blive øm bagefter. Den går virkelig i dybden. Bruger den i nakken, skuldre og lænd. Super fantastisk kan klart anbefales.

25. maaliskuuta 2026

Fuld tilfredshed med varerne.

Jeg er fuld tilfreds med den, skulder massagepunde jeg har køb ved jer! Den har jeg brug mod nakke, lænde og skulder smerter. De har hjulpet på min smerter, med den massage og dybet varm, man få ved brug af skulder massagepunde😀 "SUPER"

25. helmikuuta 2026

Dårlig service

Jeg har skrevet 2 emails omkring køb af deres pemf madras, om der fandtes en afbetalingsordning, da madrassen koster 7000kr.
De har desværre ikke ønsket at svare på mine 2 emails.
Så derfor kun 1 stjerne. Dårlig service.

8. tammikuuta 2026

Gode produkter

Har haft deres saunatæppe (luksus modellen) i en lille måneds tid, og er meget tilfreds med den. Den er nem at bruge, god kvalitet og rigtig behagelig at være i. Kan anbefale den til alle☺️

14. joulukuuta 2025