Responsen og oppfølgingen fra FinFly har vært gjennomgående fremragende og skiller seg positivt fra alle andre finansforetak jeg har erfaring med. Min kontaktperson, Emil, har i særlig grad bidratt ti... Näytä lisää
Bedriften vår var ute etter finansieringsløsning. Vi fikk god og grundig hjelp fra Evelina, som gjorde sitt beste for å finne en god løsning for oss. Vi takker for hjelpen!
Her fikk jeg utrolige gode råd og oppfølging fra Evelina som INGEN av de andre store bankene ga meg. I tillegg strakk hun seg lenger og var villig til å ha møte på en søndag! Aldri før har jeg følt me... Näytä lisää
Finfly bistod med bedriftslån for en mellomstor bedrift i Oslo regionen. De deltok i alle faser fra søknad, innhenting av tilbud, forhandlinger om pris/vilkår, til dokumenter ble signert og utbetal... Näytä lisää
Finfly er en markedsplass som kobler bedrifter med de beste finansieringsløsningene på markedet. Vi tilbyr skreddersydde bedriftslån, factoring og kontantstrømoptimalisering gjennom vårt brede nettverk av banker og finansinstitusjoner. Vårt mål er å forenkle og effektivisere finansiering for små og mellomstore bedrifter, slik at flere kan vokse raskere og enklere. Med en digital og brukervennlig tjeneste gjør vi det enklere for bedrifter å finne riktig finansiering når de trenger det, helt gratis og uforpliktende for alle søkere.
Fjordalléen 16, 0250, Oslo, Norja
- hei@finfly.no
- finfly.no
Jeg fikk alle den støtten jeg trengte
Jeg fikk alle den støtten jeg trengte, veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte , rask behandling og akseptable resultater.
Sterk anbefaling .

Vastaus yritykseltä Finfly
Vi vil på det sterkeste anbefale Finfly
Vi vil på det sterkeste anbefale Finfly. Strålende jobb fra start til slutt.

Vastaus yritykseltä Finfly
Evelina jobbet hardt for å skaffe…
Evelina jobbet hardt for å skaffe finansiering for oss.
Alt gikk veldig bra. Vi ønsker henne og Finfly alt til lykke !

Veldig seriøs aktør
Evelina prøver virkelig å hjelpe deg!
Finfly har hjulpet oss med å se på flere løsninger for en likviditetsbuffer og vi er veldig fornøyd med jobben og ikke minst seriøsiteten til oppgavene de har fått.

Vastaus yritykseltä Finfly
Har ikke vært borti noe bedre selskap…
Har ikke vært borti noe bedre selskap enn dette selskapet. Allerede i startfasen, har Evelina vært til stor hjelp, og man ser tydelig at dette er noe hun kommer til å få til.

Vastaus yritykseltä Finfly
Thank you very much your company is…
Thank you very much your company is very good and the service is good.