Ich bin begeistert!! Ich habe mehrere Male Keramik von Greengate gekauft . Pakete waren immer sicher verpackt und die Lieferung kam zeitnah! Es wird Zeit für einen finenordic Shop in Deutschland !!!!�... Näytä lisää

Endelig et sted man kan skrive en positiv anmeldelse om. Stort vareudvalg, gode forsendelses priser , er der problemer med en vare, altid hjælpsomme og kundevenlige. Og som kronen på værket en super d... Näytä lisää

Jeg handler regelmessig hos de, omtrent en gang i mnd. Pakken sendes raskt, leveres vanligvis mellom 4 og 8 dager etter at jeg har bestilt. Alt er godt emballert, jeg har til nå ikke opplevd å få... Näytä lisää

Dette var verden minste dukke! Ikke hva jeg hadde forventet! Dukkemusa var så liten at den kunne godt ha vært sendt i en bitteliten foret konvolutt, men den kom i ei ganske stor eske. Ikke spesielt m... Näytä lisää

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Bestilte i går

Bestilte i går, modtog min pakke i dag. Indholdet er i øvrigt endnu bedre, end jeg havde turde håbe på. Forsvarligt pakket også.
Første gang jeg har handlet her, men bestemt ikke sidste! :)

23. helmikuuta 2024

Hej I.,

Perfekt ⭐️⭐️⭐️

Bestilte pakke søndag, leveret mandag - det er godt stil 👌🏻💫🌹

19. helmikuuta 2024

Hej Signe,

Sehr schön

Sehr schön, sieht nett aus und ist nachhaltig - aus goldfarbenem Metall.

11. joulukuuta 2023

Sehr geehrte Frau Mari.at,

Guter Shop

Schöne Ware, schneller Versand, gut verpackt. Immer gerne wieder

19. heinäkuuta 2023

Sehr geehrte Frau Melanie U.,

Verdens minste dukke

Dette var verden minste dukke! Ikke hva jeg hadde forventet! Dukkemusa var så liten at den kunne godt ha vært sendt i en bitteliten foret konvolutt, men den kom i ei ganske stor eske. Ikke spesielt miljøvennlig.
Den ble heller ikke levert til den adressen jeg hadde fylt ut, men måtte hentes i byen 1 time unna.

4. heinäkuuta 2023

Jeg handler regelmessig hos de

Jeg handler regelmessig hos de, omtrent en gang i mnd.
Alt er godt emballert, jeg har til nå ikke opplevd å få varer som er skadet.
Varene er som beskrevet på nettsiden.
Jeg har helt enkelt ingenting å klage på, etter å ha vært kunde i et par år.

26. kesäkuuta 2023

Hej Åshild,

Tack för din recension.

Med vänlig hälsning

Schnelle Lieferung, guter Service

Schnelle Lieferung, gute Verpackung. Es war trotzdem etwas kaputt (kann ja mal passieren bei Porzellan), die Nachlieferung kam sehr schnell und der Email-Kontakt war sehr freundlich.
Super Shop!

15. huhtikuuta 2023

Sehr geehrte Herr Faust,

*** Begeisterung pur ***

*** glatte 5 Sterne *** ganz hervorragend in Qualität, Pünktlichkeit und Service *** die Artikel wurden sehr ordentlich verpackt *** die Auswahl im Shop ist riesig *** die Preise sind günstiger, als in vergleichbaren Shops *** das war bestimmt nicht mein letzter Einkauf ***

27. joulukuuta 2022

Sehr geehrte Frau Vaehsen,

Absolut empfehlenswert

Wunderbare, vertrauensvolle und prompte Bearbeitung und Lieferung. Sonderwünsche werden sofort per Mail beantwortet. Eine so gute Alternative.

26. marraskuuta 2022

Sehr geehrte Frau Pia R.,

Wauw hurtig levering.

Wauw hurtig levering.
Meget stort udvalg og gode tilbud.

1. joulukuuta 2022

Hej Maria,

Sehr zufrieden

Sehr zufrieden. Schöner Artikel innert 3 Tagen angekommen. Gerne wieder.

29. marraskuuta 2022

Sehr geehrte Frau Walser,

Immer wieder gerne

Habe schon einige Male bei
FINE NORDIC bestellt,.
Bin immer sehr zufrieden gewesen.
Liefern schnell und der Kundenservice
ist super.
Sehr zu Empfehlen.

22. lokakuuta 2022

Sehr geehrte Frau Fluck,

Super duper professionelt

Super duper professionelt, fra bestilling til modtagelse af varer, som desuden kun tog ét døgns tid!

Wow - tak skal i have

16. lokakuuta 2022

Hej Brian,

God kundeservice

Modtog min vare 2 dage efter bestilling. Varen var desværre gået i stykker. Jeg skrev til dem, at jeg ønskede en refundering og ikke en ny vare. Dagen efter skrev de, at de ville refundere pengene. Her to dage efter jeg skrev til dem, er pengene gået ind. Super god service.

6. syyskuuta 2022

Hej Christine,

👍🏻👏🏻

Snabb leverans, beställde söndag och kom fram tisdag! Och väldigt väldigt bra paketerat! Så är väldigt nöjd med denna beställning 👏🏻

27. heinäkuuta 2022

Hej J.L,

Tack för din recension.

Med vänlig hälsning

Ausschließlich gute Erfahrungen

Ich habe bereits häufiger dort bestellt und nur sehr gute Erfahrungen gemacht. Die Ware kommt schnell& super verpackt an. Zudem kann man bei Finenordic tolle Schnäppchen finden. Mein Greengate Dealer❤️.

1. kesäkuuta 2022

Sehr geehrte Frau Pietsch,

Super og hurtig service

Bestilte tre lamper, som på fantastisk vis ankom dagen efter - helt usædvanlig hurtig ekspedition. Der var desværre en fejl på den ene lampe, hvorefter FineNordic uden problemer sender mig en ny - lige så hurtigt. Super service!!

18. huhtikuuta 2022

Hej Stine,

Hurtig levering

Hurtig levering. Fik mine varer dagen efter bestilling. Desværre var der skade på en af tingene, men jeg får hurtigt svar på min reklamation og de lover at sende en ny.

10. maaliskuuta 2022

Hej Susanne,

Topp Firma

Super schnelle und top verpackte Ware. Werde sicherlich noch öfter dort einkaufen.

17. helmikuuta 2022

Sehr geehrte Herr Schibert,

Vielen Dank an das Finenordic-Team

Vielen Dank an das Finenordic-Team! Der Fehlerteufel hatte sich in meine Bestellung "eingeschlichen" und es erfolgte im Mailverkehr eine zeitnahe unkomplizierte Hilfestellung zur Korrektur, Verrechnung und Erstattung der bereits gezahlten Ware. Toller Service!

14. helmikuuta 2022

Sehr geehrte Herr Prinzhorn,