Ich bin begeistert!! Ich habe mehrere Male Keramik von Greengate gekauft . Pakete waren immer sicher verpackt und die Lieferung kam zeitnah! Es wird Zeit für einen finenordic Shop in Deutschland !!!!�... Näytä lisää
Endelig et sted man kan skrive en positiv anmeldelse om. Stort vareudvalg, gode forsendelses priser , er der problemer med en vare, altid hjælpsomme og kundevenlige. Og som kronen på værket en super d... Näytä lisää
Jeg handler regelmessig hos de, omtrent en gang i mnd. Pakken sendes raskt, leveres vanligvis mellom 4 og 8 dager etter at jeg har bestilt. Alt er godt emballert, jeg har til nå ikke opplevd å få... Näytä lisää
Dette var verden minste dukke! Ikke hva jeg hadde forventet! Dukkemusa var så liten at den kunne godt ha vært sendt i en bitteliten foret konvolutt, men den kom i ei ganske stor eske. Ikke spesielt m... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bestilte i går
Bestilte i går, modtog min pakke i dag. Indholdet er i øvrigt endnu bedre, end jeg havde turde håbe på. Forsvarligt pakket også.
Første gang jeg har handlet her, men bestemt ikke sidste! :)

Perfekt ⭐️⭐️⭐️
Bestilte pakke søndag, leveret mandag - det er godt stil 👌🏻💫🌹

Sehr schön
Sehr schön, sieht nett aus und ist nachhaltig - aus goldfarbenem Metall.

Guter Shop
Schöne Ware, schneller Versand, gut verpackt. Immer gerne wieder

Verdens minste dukke
Dette var verden minste dukke! Ikke hva jeg hadde forventet! Dukkemusa var så liten at den kunne godt ha vært sendt i en bitteliten foret konvolutt, men den kom i ei ganske stor eske. Ikke spesielt miljøvennlig.
Den ble heller ikke levert til den adressen jeg hadde fylt ut, men måtte hentes i byen 1 time unna.
Jeg handler regelmessig hos de
Jeg handler regelmessig hos de, omtrent en gang i mnd.
Alt er godt emballert, jeg har til nå ikke opplevd å få varer som er skadet.
Varene er som beskrevet på nettsiden.
Jeg har helt enkelt ingenting å klage på, etter å ha vært kunde i et par år.

Schnelle Lieferung, guter Service
Schnelle Lieferung, gute Verpackung. Es war trotzdem etwas kaputt (kann ja mal passieren bei Porzellan), die Nachlieferung kam sehr schnell und der Email-Kontakt war sehr freundlich.
Super Shop!

*** Begeisterung pur ***
*** glatte 5 Sterne *** ganz hervorragend in Qualität, Pünktlichkeit und Service *** die Artikel wurden sehr ordentlich verpackt *** die Auswahl im Shop ist riesig *** die Preise sind günstiger, als in vergleichbaren Shops *** das war bestimmt nicht mein letzter Einkauf ***

Absolut empfehlenswert
Wunderbare, vertrauensvolle und prompte Bearbeitung und Lieferung. Sonderwünsche werden sofort per Mail beantwortet. Eine so gute Alternative.

Wauw hurtig levering.
Wauw hurtig levering.
Meget stort udvalg og gode tilbud.

Sehr zufrieden
Sehr zufrieden. Schöner Artikel innert 3 Tagen angekommen. Gerne wieder.

Immer wieder gerne
Habe schon einige Male bei
FINE NORDIC bestellt,.
Bin immer sehr zufrieden gewesen.
Liefern schnell und der Kundenservice
ist super.
Sehr zu Empfehlen.

Super duper professionelt
Super duper professionelt, fra bestilling til modtagelse af varer, som desuden kun tog ét døgns tid!
Wow - tak skal i have

God kundeservice
Modtog min vare 2 dage efter bestilling. Varen var desværre gået i stykker. Jeg skrev til dem, at jeg ønskede en refundering og ikke en ny vare. Dagen efter skrev de, at de ville refundere pengene. Her to dage efter jeg skrev til dem, er pengene gået ind. Super god service.

👍🏻👏🏻
Snabb leverans, beställde söndag och kom fram tisdag! Och väldigt väldigt bra paketerat! Så är väldigt nöjd med denna beställning 👏🏻

Ausschließlich gute Erfahrungen
Ich habe bereits häufiger dort bestellt und nur sehr gute Erfahrungen gemacht. Die Ware kommt schnell& super verpackt an. Zudem kann man bei Finenordic tolle Schnäppchen finden. Mein Greengate Dealer❤️.

Super og hurtig service
Bestilte tre lamper, som på fantastisk vis ankom dagen efter - helt usædvanlig hurtig ekspedition. Der var desværre en fejl på den ene lampe, hvorefter FineNordic uden problemer sender mig en ny - lige så hurtigt. Super service!!

Hurtig levering
Hurtig levering. Fik mine varer dagen efter bestilling. Desværre var der skade på en af tingene, men jeg får hurtigt svar på min reklamation og de lover at sende en ny.

Topp Firma
Super schnelle und top verpackte Ware. Werde sicherlich noch öfter dort einkaufen.

Vielen Dank an das Finenordic-Team
Vielen Dank an das Finenordic-Team! Der Fehlerteufel hatte sich in meine Bestellung "eingeschlichen" und es erfolgte im Mailverkehr eine zeitnahe unkomplizierte Hilfestellung zur Korrektur, Verrechnung und Erstattung der bereits gezahlten Ware. Toller Service!