Blev meget hurtigt kontaktet af 3 forsikringsselskaber. Fik efter ca. 1 uges betænkningstid en aftale på plads med et nyt forsikringsselskab. Produktet var næsten det samme som mit gamle selskab, men... Näytä lisää
Endnu en stor kærligheds erklæring Til : Pedershave Omsorgscenter Frederikssund. Min mand Karsten bor på Bolih B og bliver plejet som " Prinsen på Ærten." Hver eneste dag i døgnets 24 timer af dyg... Näytä lisää
Købte brugt bil en lørdag og forsikringsselskaberne har først åben mandag for telefonisk henvendelse. Et selskab fik jeg tlf.-aftale med i weekenden, men andre "vågnede" først senere på ugen. Inden m... Näytä lisää
Findforsikring.dk er et godt og nyttigt redskab for dem, som enten ønsker en ny forsikring, eller som ønsker samarbejde med et nyt forsikringsselskab. Jeg søgte en billigere priser på mine forsikr... Näytä lisää
Findforsikring.dk er en dansk sammenligningstjeneste, der hjælper private forbrugere med at indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på forsikring fra relevante forsikringsselskaber. Tjenesten drives af Findforsikring ApS og blev lanceret i 2012. Siden da har mere end 700.000 danskere brugt Findforsikring.dk til at sammenligne forsikringstilbud på blandt andet bilforsikring, husforsikring, indboforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring og dyreforsikring. Findforsikring.dk er ikke et forsikringsselskab, en forsikringsmægler eller en personlig forsikringsrådgiver. Vi formidler kontakt mellem forbrugere og relevante forsikringsselskaber, så brugeren selv kan sammenligne pris, dækning, selvrisiko og vilkår, før der vælges forsikring. Det er gratis og uforpligtende for forbrugeren at bruge Findforsikring.dk. Brugeren er ikke forpligtet til at acceptere et tilbud.
Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620, København. V, Tanska
- kontakt@findforsikring.dk
- findforsikring.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Forsikringsselskaberne var hurtige til…
Forsikringsselskaberne var hurtige til at vende tilbage. Nogle forsikringer var billigere og andre dyrere end dem vi har i et andet selskab
Kunne godt have unværet Codan da de…
Kunne godt have unværet Codan da de altid er for dyre. men eller ok.
Var hele tiden med, sendte mails og fulgte op på hvem der havde lagt billet ind og om de reelt også henvendte sig
Videre efter dårlig oplevelse med Tryg
Efter en rædselsfuldt oplevelse med Tryg forsikring som ikke dækker hus skade som lovet var det skønt at kunne kontakte findforsikring.dk for at komme videre i livet.
Med deres samarbejdspartnere blev det hurtigt tydeligt at jeg kunne spare mellem 3.000 og 12.000 DKK ved at skifte selskab hvilket jeg nu har gjort.
Ved at bruge deres portal var det nemt at sammenligne de tilbud som kom ind og få en meget positiv samtale med forsikringsselskaberne og takket være de samtaler, var det også en god måde at komme videre og ud af de dårlige dækninger hos Tryg.
Ironisk nok endte jeg personligt med at spare 7.000 DKK om året ved at skifte og få bedre dækning end hos Tryg igennem samarbejdsaftale hos Danske Bank.
Jeg vil klart anbefale alle og specielt kunder hos Tryg om at tage fat I Findforsikring for at få flere bud på hvad der er muligt for netop de behov du / in sidder med.
Jeg føre selvfølgelig stadig min sag hos Tryg til ende uden at forvente at få en krone ud af det.
Jeg køre den for den "lille" dansker så et aktieselskab af den kaliber har mindre kapacitet til at snyde andre gode mennesker.
Tak Find forsikring for at I fik min ro og tillid tilbage til at der findes forsikringsselskaber der ikke bare ser mig som et "nummer" i regnskabet.
Jeg fik et godt tilbud fra Købstæderne
Super hjemmeside
Super hjemmeside, nem at finde rundt på, og nå man har sat det i gang gå der højst 4 dage så har man fået tilbud fra de 3 selskaber inde for det område man søger. i mit tilfælde gik der 1 dag med 2 af selskaberne og 4 dage med det sidste, og supporten fra Findforsirkring.dk følger også op på at de selskaber man har søgt under ,få kontaktet dig. kan varmt anbefale Findforsirkring.dk
Det fungerede ganske fint
Det fungerede ganske fint. Jeg fandt dog et andet selskab end de henviste til, men sådan er det
Super nem måde at få kontakt med…
Super nem måde at få kontakt med forsikring selskaber, sammen tid ved de også at de skal være klar med gode priser for at de andre ikke tager en potentiel kunde fra dem.
Kan kun anbefale findforsikring.dk
Super let og fin service de ringer så…
Super let og fin service de ringer så klare de resten for dig kan kun anbefales
find forsikring gjorde deres arbejde
find forsikring gjorde deres arbejde, jeg blev kontaktet af 3 selskaber. hvoraf jeg har taget den ene som mit nye selskab.
hurtig respons fra relevante
Udmærket og brugervenligt koncept
Udmærket og brugervenligt koncept, selv om resultatet i mit tilfælde, ikke gav nogen besparelse.
Henvendelsen fik mig til at prøve…
Henvendelsen fik mig til at prøve lykken med nyt forsikringsselskab, som jeg har haft i +20 år.
Fik 2 henvendelser, fra mit eget selskab og GF Grænsen. Havde en rigtig fornuftig gennemgang med GF og prisen gav mig også en pæn fordel. Jeg besluttede derfor at prøve noget nyt og håber det går.
Hurtig svar og tilbagemelding fra…
Hurtig svar og tilbagemelding fra forsikrings selskaber.
Hurtigt tilbud fra 3…
Hurtigt tilbud fra 3 forsikringsselskaber.
Endte med skifte selskab og spare nogle penge.
Fungerer som det skal 😀
Fik de 3 tilbud og valgte et af dem. Kunne ikke være meget nemmere 👍🏼
Holdt hvad de lovede
Holdt hvad de lovede, blev kontaktet af 3 forsikringer og fandt hvad jeg søgte, super tjeneste.