FinansEiendom Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Veldig fornøyd med finanseiendom. Super behandling og løsning til meg. Jeg fikk først tilbud gjennom zenfinans som ga meg både dyrere rente og etableringkostnad. Finanseiendom ordner meg mye laver... Näytä lisää

Tusen tusen takk til Masawar som tar kundene sine seriøst og finner den beste løsningen og gjør livet enklere. Jeg kan si med hånd på hjerte at han er en dyktig kar og har stor hjertet som er fylt av... Näytä lisää

Uansett hvor mye jeg skryter av de så er det ikke nok, jeg er evig takknemlig for den hjelpen jeg fikk av Petter. Jeg anbefaler Finanseiendom på det sterkeste, de setter seg virkelig i din situasjo... Näytä lisää

Stor takk til Finanseiendom,først var jeg skeptisk til å ringe fordi jeg har vært på mange finans institusjon uten å lyktes,tenker å gjøre dette for siste gang,men angrer ikke. Tusen takk til Masawa... Näytä lisää

1. Yrityspalvelut

Få full kontroll på økonomien. Vi hjelper deg med refinansiering med sikkerhet, tvangssalg, eller mellomfinansiering. Vi har bygd opp et team av dyktige medarbeidere, som bokstavelig talt står helt klare for og sette seg inn i situasjonen din og finne en løsning for deg. Sjekk dine muligheter og test oss ut ved å sende inn en lånesøknad.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Veldig fornøyd med finanseiendom

Veldig fornøyd med finanseiendom. Super behandling og løsning til meg.
Finanseiendom ordner meg mye lavere og bedre. Jeg sparte masse. Tusen takk!!!

29. huhtikuuta 2026

Hei Michael 😊

Kjempe fornøyd med saken

Kjempe fornøyd med saken, ryddig og greit.Veldig go oppfølging av saksbehandler.

24. huhtikuuta 2026

Hei Trond 😊

Fikk god hjelp

Fikk god hjelp, hyggelig kundebehandler

13. huhtikuuta 2026

Hei Sigurd 😊
Tusen takk for tilbakemelding! Vi setter stor pris på det.

Løsningsorientert, og god service!

Litt smått teknisk "kluss" til å begynne med, men når det løste seg så var kommunikasjonen topp! Takk for god hjelp!

23. maaliskuuta 2026

Hei Arild 😊

For en service!!

For en service! Masawar er blid, hyggelig, imøtekommende, forståelsesfull og løsningsorientert. Han fant en god løsning for oss og han sparte oss for 50000kr i etableringsgebyr!

9. maaliskuuta 2026

Hei Linda 😊

Anbefales på det sterkeste

Anbefales på det sterkeste!
Jeg er meget fornøyed med FinansEiendom. Prosessen var smidig, og jeg fikk svært god hjelp fra kunderådgivere Masawar, som fant en løsning som passet perfekt for meg.

29. tammikuuta 2026

Hei Sheila 😊

Strålende opplevelse

Strålende opplevelse! Prøvde oss flere steder, fikk et «gunstig» lånetibud hos Okida; etableringsgebyr: kr 56.000. Hos Finanseiendom var etableringsgebyret kr. 10.000 (kroner ti-tusen) pluss lavere rente. Anbefales på det varmeste!!!

19. joulukuuta 2025

Hei Anne-Margrethe 😊

Fornøyd kunde

Må bare takke for god hjelp til å finne løsninger, helt fantastisk kundeservice hos Masawar som jeg hadde som konsulent😁 kan virkelig anbefales til andre.

11. joulukuuta 2025

Hei Aleksander 😊
Tusen takk for tilbakemelding! Vi setter stor pris på det.

Ville bare takke Masawar for en godt…

Ville bare takke Masawar for en godt utført jobb. Han er veldig dyktig i det han driver med og har godt hjerte. Tar seg tid og hjulpet meg mye. Anbefaler Masawar på det sterkeste. TusenTakk for hjelpen.

20. lokakuuta 2025

Hei Roberto 😊

Bedre enn forventet!!

Utrolig bra – anbefales på det sterkeste!
Vi søkte først mange steder, men da vi kom i kontakt med FinansEiendom fikk vi hjelp med absolutt alt – og mer enn vi noen gang hadde forventet. Vi fikk raske svar både på dagtid og kveldstid, og de tok seg til og med tid til å ringe oss på kvelden for å få prosessen i mål så raskt som mulig.

Det var flere andre som ønsket å hjelpe oss, men vi merket raskt at ingen var i nærheten av å tilby den samme servicen og oppfølgingen. Jeg tar av meg hatten og sier tusen takk – dere reddet oss fra et mulig tvangssalg og hjalp oss inn i et langt bedre system!

12. syyskuuta 2025

Hei Jan 😊

Utmerket hjelp

Utmerket hjelp. Ryddig oversiktlig og tillgjengelig

26. kesäkuuta 2025

Hei Rita 😊

Ryddig og effektive

Ryddig og effektive
Prosessen fra a til å gikk punktlig og bra, fint å slippe å bruke masse tid for å lete rundt å følge opp flere tilbud på egenhånd.

24. kesäkuuta 2025

Hei Knut 😊
Tusen takk for tilbakemelding! Vi setter stor pris på det.

Jeg er veldig fornøyd med tjenesten de…

Jeg er veldig fornøyd med tjenesten de har tilby meg og hjelper å rydde opp økonomien mitt.hyggelige rådgiver fra starten til slutt.
Anbefaler

19. toukokuuta 2025

Hei Lukas 😊

Anbefales.

Jeg kan anbefale. Veldig profesjonell, hjelpsom og hyggelig. Ingen problemer.

1. heinäkuuta 2024

Hei Michal 😊

Kjempe service

Her er det bare å takke for god service, raskt greit enkelt.
Takk for hjelpen

23. huhtikuuta 2024

Hei Tom 😊

Fantastisk og god.oppfølging

Fantastisk og god.oppfølging, her ble absolutt alt tatt med i et refinansieringsperspektiv. Raske tilbakemeldinger og superrask løsning. Videre oppfølging etter refinansiering var i boks. Tusen takk for hjelpen!

10. helmikuuta 2024

Hei Rune 😊
Tusen takk for tilbakemelding! Vi setter stor pris på det

Quick service and anbefalt!

Tusen takk til Masawar. Han var veldig hjelpsom.Var veldig fornøyd med prosessen.

30. tammikuuta 2024

Hei Hanni 😊