Wij zijn uitstekend geholpen door Dior. Wel zijn er een paar bedragen zoals admin kosten en borg van 500 euro niet genoemd, wij hebben dit natuurlijk opgelost. Verder zijn wij zeer tevreden( borg is... Näytä lisää

Dit bedrijf is echt geweldig, ik denk dat ik hier aan het juiste adres ben... Een grote DANKJEWEL aan Lars, die een fantastische adviseur is en vooral ook voor de tweede keer enorm veel geduld heeft g... Näytä lisää
Ons eerste contact ging via mijn ingediende vraag via de Website mbt informatie over het leasen van een bedrijfsbus. Al binnen enkele momenten werd ik gebeld door Lars die alle vragen keurig beantwo... Näytä lisää
Super goede service van Dior, reageert heel snel en regelt alles perfect. De auto wordt netjes bij je thuisgebracht.
Yrityksen kirjoittama
Finalease.nl is Nederlands grootste financial lease aanbieder van jonge gebruikte bussen en auto's. wij leveren alleen bedrijfswagens en personenauto's uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen we een snelle levering garanderen. We hebben momenteel 700 voertuigen op voorraad en altijd wel een geschikte voor jou.
Waarom Finalease
Yrityksen kirjoittama
- Binnen 24 uur geleverd
- Na goedkeuring van de bank leveren we jouw auto al binnen 24 uur gratis bij je thuis. Omdat we uit eigen voorraad leveren, gaat het extra snel!
- Financial lease specialist
- Bij ons geen moeilijk proces. Doorloop 3 stappen en je financial lease is geregeld.
- Ruime voorraad
- Met meer dan 700 voertuigen op voorraad vind je altijd de perfecte wagen voor jouw bedrijf. Of je nu een bedrijfswagen, bestelauto of personenauto zoekt, wij hebben het allemaal!
- 7 dagen per week geopend
- Onze volledige voorraad staat online, maar wil je de auto liever in het echt zien? Geen probleem! We zijn 7 dagen per week open. Kom langs en ontdek jouw nieuwe auto!
Oosterstraat 9, 9502EC, Stadskanaal, Hollanti
- 0885588688
- info@finalease.nl
- finalease.nl
Bedrijfswagen of personenauto leasen?
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ben zeer tevreden over de…
Ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, alles was goed en snel geregeld.

Vastaus yritykseltä Finalease.nl
Vandaag bij Björn geweest voor een…
Vandaag bij Björn geweest voor een bedrijfsbus, Björn was zeer vriendelijk en behulpzaam om een bus uit te zoeken, na een half uur waren wij er uit en de bus werd een dag later bezorgd, top bedrijf en verkoper.

Vastaus yritykseltä Finalease.nl
Snelle en vriendelijke service…
Snelle en vriendelijke service ontvangen bij de inruil van mijn bedrijfswagen. Het contact loopt soepel en afspraken worden netjes en snel aangeleverd. Ik ben zeer tevreden over het contact met Lars.

Top service
Top service. Alles snel geregeld, en goed contact

Super geregeld allemaal
Super geregeld allemaal, duidelijke afspraken, auto word gewoon bij de klant afgeleverd! Erg tevreden!

Auto is slecht afgeleverd
Auto is slecht afgeleverd. Niet schoon, niet gewassen. gevuld met water ipv ruiten vloeistof, Binnenkant zou niet meer zo sterk ruiken maar ruikt nog steed flink. Dus vraag me af of ze de machine die de geur verdrijft erin hebben gezet. Of dat werkt niet.
En er hangen twee kapotte kenteken verlichtingen aan de achterkant. Los Auto kwam twee uur later dan was afgesproken aan.
Je betaald flink voor een grote onderhoudsbeurt en uiteindelijk is het dus niet gedaan of half gedaan. Dat weet ik niet precies. Deze auto komt van Greven Stadskanaal. Ik hoop dat ze dit nog netjes op gaan lossen.
Ontzettend goed geholpen door Lars
Ontzettend goed geholpen door Lars. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en binnen twee dagen stond de bus al voor de deur. Topservice!

Vastaus yritykseltä Finalease.nl
Fijne communicatie met Lars.
Fijne communicatie met Lars.
Hij was duidelijk transparant en alles verliep goed.
Dankjewel een echte aanrader greven bedrijfswagens.

Vastaus yritykseltä Finalease.nl
Echt echt een goede Top Service.
Echt echt een goede Top Service.
Auto tot huis gebracht.. echt netjes , schoon..

Snelle nette deal.
Snelle nette deal.
Online mooie Mercedes sprinter gezien, per telefoon goeie afspraken gemaakt met Lars en dezelfde dag opgehaald. Normaal brengen ze de wagens op locatie maar ik had de bus snel nodig.
Zeer snel geholpen door dhr Björn voor…
Zeer snel geholpen door dhr Björn voor een nieuwe zakelijke lease! Alles ging soepel en netjes met digitale ondertekening.
Bij vragen altijd bereikbaar en correct antwoord
Bij vragen altijd bereikbaar, goede informatie en papierwerk snel geregeld echt TOP van mijn verkoper Björn.
Fijne samenwerking
FIJNE SAMENWERKING.
Samen met Bjorn die zeer behulpzaam is een mooie gebruikte bestelauto gekocht
Ze maken duidelijke afspraak ken.
Ze maken duidelijke afspraken.
Ik heb fijne momenten met ze gewerkt via de app totdat ik mijn auto thuis afgeleverd kreeg.
Lars was heel fijn om in contact te zijn met hem.
Hij deed het voortreffelijk.
Het is een aanrader om bij bedrijf je auto aan te schaven.
Top bedrijf
Zeer tevreden en dankbaar voor de…
Zeer tevreden en dankbaar voor de service.
Dank je wel, Lars.
Je word van alles op de hoogte gehouden…
Je word van alles op de hoogte gehouden
Ze hebben heel veel voor ons gedaan.
Word vriendelijke te woord gestaan.
Ik beveelt het iedereen aan die een auto zoekt.
Een geweldig service!!!
Goed en snel contact
Goed en snel contact. Men denk met je mee! En bied hulp voor de verzekering superfijn ook.
Auto super netjes geleverd
Exact zo als de foto's en de beschrijving! En wat iedereen fijn vind als je eenmaal akkoord gaat snel alles geregeld !
Bjorn heeft mij gedurende het hele…
Bjorn heeft mij gedurende het hele process goed bijgestaan. Alles duidelijk uitgelegd, hij was ook constant bereikbaar. Enorm tevreden met de geleverde service.