Rigtig godt, hurtig fragt og stort udvalg. Den sidste stjerne mangler, fordi jeg bestilte filtre til min bil, men der var ikke udspecificeret, at man skulle bruge 2 og at prisen kun var for 1 filte... Näytä lisää
Her oplever man en service udover det sædvanlige. Ingen problemer ifb med et fejlkøb, hvor jeg efterfølgende blev guidet.
Har arbejdet i boligforening, hvor FilterNew leverede til mange af de ejendomme jeg servicerede. Det kørte bare perfekt. Filtrene var som de skulle være, og passede nøjagtig på mål. Altid imødekomme... Näytä lisää
Super god oplevelse med bestilling af filtre fra FilterNew! De har et stort udvalg af gode filtre til rigtig gode priser, og man kan tydeligt mærke, at kvaliteten er i fokus. Servicen er helt i top, o... Näytä lisää
FilterNew leverer ventilations filtre til dit ventilationsanlæg. Vi tilbyder mængderabatter på alle vores filtre. Du kan finde vores udvalg på vores webshop www.filternew.dk Vores udvalg består af filtre til alle de populære kvalitetsmærker som Genvex, Nilan, Dantherm, og Danfoss.
Bækgårdsvej 72, 4140, Borup, Tanska
- 42 92 10 58
- info@filternew.dk
- filternew.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Hurtig levering.
Næsten perfekt
Rigtig godt, hurtig fragt og stort udvalg.
Den sidste stjerne mangler, fordi jeg bestilte filtre til min bil, men der var ikke udspecificeret, at man skulle bruge 2 og at prisen kun var for 1 filter.

Vastaus yritykseltä FilterNew
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god og hjælpsom kundeservice. Kan trygt anbefale at handle herfra.

Hurtig ekspedition
Jeg bestilte varerne d.9.april og senere sanmme dag var orderen afsendt.

God service

Fine videoer på hjemmesiden
Hurtig levering, god pris og meget informativ video om filterskift på hjemmesiden👍

Der stod hvis jeg bestilte inden for
Der stod hvis jeg bestilte inden for
1,5 timer ville den blive sendt samme dag. Det gjorde den ikke. Tror der gik 5 dage og modtog pakken 1 uge efter bestillingen.

Hurtig levering
Hurtig levering og nemt at bestille. Skulle bruge filter til husets varmeveksler

Hjælpsom firma
Det kørte bare perfekt. Filtrene var som de skulle være, og passede nøjagtig på mål. Altid imødekomme og hjælpsomme, hvis udfordringer opstod.

Vastaus yritykseltä FilterNew
God hjemmeside der fungerer og…
God hjemmeside der fungerer og leverance som forventet 👍🏼

Vastaus yritykseltä FilterNew
Det gik utroligt godt både bestilling…
Det gik utroligt godt både bestilling selv en teknisk analfabet som mig hurtig levering god service