Filterhuset Sverige Arvostelua 216

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Saanut 1/5 tähteä

Gjorde en beställning den 24 januari med en leveranstid på 5-7 dagar. Kontaktar dom efter 2 veckor och frågar efter mina varor. Får inget svar från deras kundtjänst utan endast ny preliminärt datum 17... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

En vecka efter min beställning på filter, får jag ett mail att det är slut hos leverantören och kan ta upp till en månad att få. Detta efter att JAG skrivit till dem och frågat efter leveransen! Ön... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De visar två filter på bild, jag antog då att priser avspeglade vad som visades, men icke. När leveransen kom trodde jag att jag beställt ett extra par men det kom endast två stycken filter. När jag l... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Beställde fel vara, betalningssättet är kortbetalning alltså att de drar pengar direkt. Jag har försökt ringa men de säger bara ha stäng, inget svar på mail och ingen leverans vad jag kan se, samt min... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Koti & Puutarha

Yrityksen kirjoittama

Hos Filterhuset är du i trygga händer. Vi är en webbshop som själva producerar majoriteten av våra ventilationsfilter. Förutom ventilationsfilter hittar du också dammsugarpåsar, köksfläktfilter med mera. När du handlar hos oss får du inte bara en kvalitetsprodukt – du får också en trygg och pålitlig köpupplevelse där både beställning och återbeställning är enkel och överskådlig. Vi vet att det ska vara lätt att underhålla ett sunt inomhusklimat. Därför har vi tagit fram användarvänliga guider som hjälper dig steg för steg att byta dina filter själv. Och har du frågor står vår kundservice alltid redo att hjälpa dig vidare.

1,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Bättre priser än konkurrenter.

14. huhtikuuta 2021

Hej Anon
Tack för din recension. Vi hoppas at ses i vår webshop igen :)

August - Filterhuset

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra passform.

8. huhtikuuta 2021

Hej
Tack for din feedback.
Vi upskatter det.

Omtänksam!

Beställde filtrar och fick dom snabbt, bra förpackad och en extra påskgodis paket.

Mycket omtänksamt!

8. huhtikuuta 2021

Hej Abdollah

Hej Kent

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, tydlig information

25. maaliskuuta 2021

Hej Irene

August – Filterhuset

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin