Saanut 5/5 tähteä

Ik ben blij met de bestelde hoeslakens van goede kwaliteit! 100% biologisch katoen en in Nederland, speciaal voor deze bestelling, gemaakt. De levertijd was wat langer dan eerder aangegeven, maar daa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een paar weken geleden was ik op zoek naar een percal hoeslaken met afwijkende maten en ik vond deze snel bij Fijn. De stof is heerlijk koel, precies zoals beschreven. De website is duidelijk en het b... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Heb na aanvankelijk goede ervaring met FIJN weer 2 Dommelin hoeslakens besteld en betaald. Reeds na 4 dagen werd het pakket bezorgd, maar....... ipv 2 zat er maar 1 hoeslaken in de doos!!! Direct de... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Percale katoen : heel mooi en uitgebreid kleurenpallet en prijs/kwaliteit ok. Wel spijtig dat er niets van labels in de lakens hangt. Enkel in de kussenslopen samenstelling en wasvoorschrift. Waarom... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Makuuhuoneen sisustus

Tietoja yrityksestä Fijn

Yrityksen kirjoittama

Lekker slapen is zoveel fijner

Fijn is er voor de woelers en de kroelers, de draaiers en de dromers, de schoonheidsslapers en de powernappers.

Wie of wat je ook bent, jouw slaap is onze missie. Want goed slapen is volgens ons de kern van jouw geluk. Lekker bijtanken, opladen en uitrusten. Dat levert je vrolijkheid, scherpte en nieuwe energie.

Wij zijn al meer dan 10 jaar de perfecte basis voor een goede slaap. Via onze online winkel, leveren we bedlinnen, kussens en dekbedden van zeer hoge kwaliteit, volledig naar jouw smaak en slaaptype.

Echt fijn:

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Goede kwaliteit kussensloop

Zeer goede kwaliteit kussensloop voor passende prijs. Sloop past ruim om kussen en was niet gekrompen na wassen. De sloop voelt heerlijk zacht.
Het bestellen ging heel makkelijk. Het aanbod van kleuren groot. De slopen waren binnen 2 dagen geleverd.

12. helmikuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

good sheets but the prices are a bit…

good sheets but the prices are a bit too high compared to other stores. The quality is there but i wish they had more budget friendly options.

15. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Fijn-logo

Vastaus yritykseltä Fijn

Dear Ragnar,

Thank you for taking the time to share your review and for the positive remarks about our sheets. We’re sorry to hear that you feel our prices are a bit high compared to other stores. Our pricing reflects our commitment to high-quality materials and sustainable manufacturing processes, which are key to ensuring the premium quality and durability of our products. We have deliberately chosen to focus on the higher-end segment of bedding.

We’re curious to know more about your perspective: Are you comparing our products with other premium options, or with more budget-friendly offerings? Your insights are valuable to us and can help improve our understanding of our customers' expectations.

Unfortunately, we couldn’t locate your order in our system. Could you please contact us at klantenservice@fijn.nl or 013-5456767 with your order details? We’d appreciate the opportunity to address your concerns directly and ensure your satisfaction.

Thank you once again for your feedback.

regards,

Burney van Leenen
F I J N

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service, het advies en de kwaliteit van de materialen.
Ik heb de website opgeslagen en zal er zeker weer gebruik van maken bij de volgende aankoop van beddengoed.

4. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Perfecte service

Er was een kleine vertraging met de levering (een dag of twee), maar dat vond ik helemaal niet erg want fijn.nl had mij hiervan op de hoogte gebracht met een mailtje. Perfecte service!

20. tammikuuta 2025

Degelijk en betrouwbaar

Zoals gewoonlijk nette levering, op tijd en precies zoals we het hebben aangegeven. Fantastische kwaliteit en we zijn daarom al een lange tijd vaste klant.

5. joulukuuta 2024

Top bedrijf!

Ik heb al meerdere keren bij Fijn lakens en slopen besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit!
Het atelier levert echt zeer mooi werk! Verder is de service van Fijn uitstekend!

6. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Op maat en de juiste kleur

Heel fijn dat je lakens in de juiste kleur en maat gemaakt worden. Ook fijn dat de lakens in Nederland gemaakt. Ik vind het wel jammer dat de lakens na 1 of 2 keer hun sprankelende kleur verliezen.

4. joulukuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin