Saanut 1/5 tähteä

Fietstas besteld op 21-05-2022. Tot vandaag. 31-05-2022 geen bericht hierover ontvangen. Heb 4 e-mails naar Fietstas-Winkel geschreven maar geen enkele beantwoord. Ofwel kunnen ze niet, ofwel will... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Dubbele fietstassen besteld. Gewoon netjes geleverd gekregen wat ik besteld heb. Snelle levering, prima website. Aangegeven dat ik ze op zaterdag geleverd wilde hebben, aangezien ik de rest van de wee... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Deze provider verkocht me een fietstas, die dan achteraf niet beschikbaar te zijn. Volgens hen werd hierover een mail verzonden om me hier van op de hoogte te stellen, maar die heb ik nooit ontvangen.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

23 december fietstassen en fietstas afstandhouder besteld die op voorraad waren.Fietstassen werden pas na twee weken geleverd en de afstandhouder heb ik nog steeds niet, met als gevolg dat de volle... Näytä lisää

1. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Bij fietstas-winkel.nl vind je een uitgebreid assortiment fietstassen, manden, kratten, bloemenslingers en andere leuke accessoires om je fiets te pimpen.

2,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Onprofessionele klantenservice

Onprofessionele klantenservice. Ik heb een defect artikel ontvangen, met bewijs naar hun doorgestuurd. Maar moet zelf de retourkosten betalen. Wat een slechte service

16. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Super fijne webshop!

Super fijne webshop!
Het bestelde product stond verkeerd op de website. Meteen aangepast op de site en zelf de juiste fietstas ontvangen. Snelle reactie op mails en correcte oplossingen!

21. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Geweldige webshop.

Dit is zeker een aanrader, er was wat mis gegaan met de verzending.
Zonder er om gevraagd te hebben werd er na het melden hiervan een nieuwe verzonden. Deze vandaag mogen ontvangen…….superservice.

6. helmikuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Bestelde voldoet aan verwachtingen

Bestelde voldoet aan verwachtingen, alleen de maatvoering komt niet overeen met het bestelde. Mogelijk kan de webwinkel hier niet aan doen omdat het handgemaakt is. Voor de rest zeer tevreden.

14. marraskuuta 2022

Fijne duidelijke site

Fijne duidelijke site. Jammer genoeg was het product niet voorradig maar het annuleren was geen probleem en ook het terugstorten van het betaalde bedrag verliep zonder problemen.

4. marraskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Geen geld terug gestort na niet leveren

Ik ben opgelicht.

zogenaamd geld terug omdat het niet leverbaar is, maar wederom niks teruggestort.

Deze site is voor mij NIET Bonafide helaas.

weet iemand waar ik mijn geld terug kan vorderen en waar ik een officieel aanklacht kan indienen,

31. lokakuuta 2022

Bestelling duurt erg lang

Bestelling duurt erg lang. Bij navraag blijkt dat de gekozen kleur niet op voorraad is. Ook is niet duidelijk wanneer de krat wel geleverd wordt. Wederom een mail gestuurd met de vraag hoe lang het nog gaat duren en of er een mogelijkheid is om een andere kleur te kiezen die wel op voorraad is. Ook op deze mail nog geen antwoord ontvangen.

23. syyskuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Niks ontvangen

Heb twee weken na mijn bestelling nog niks ontvangen of gehoord :-(
Update: Er bleek sprake te zijn van een misverstand en is de bestelling snel verzonden

21. elokuuta 2022

Zeer Tevreden klant

Het product voldoet aan mijn verwachting , was mooi op tijd en van goede kwaliteit . Goede prijs / kwaliteit .
Ben erg blij met mijn aankoop .

18. heinäkuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin