Bestilte 3 solcelle lamper til haven den 28/8, det var en forudbestilling. Fik dog allerede mail om trustpilot anmeldelse og rykker derom INDEN lamperne var leveret 🤪 Den 16/9 har jeg afhentet... Näytä lisää
Bestilt og betalt 2 lamper, men modtog kun 1 (een). Efter at have forsøgt at få telefonisk kontakt med firmaet adskillige gange, sendte jeg mail. Efter ca. 4 timer blev jeg kontaktet af en sød og venl... Näytä lisää
Hurtig levering. Venlig betjening, med råd og vejledning. Super gode bloklys. De er så naturtro. Så måtte købe nogle flere og prøvede samtidig kronelys, som er lige så fantastiske. Så slut med æg... Näytä lisää
Meget fine lamper til haven i god kvalitet! De ser ud præcis om på billedet. Hjælpsom kundeservice og hurtig levering.
Dansk interiør webshop med de bedste priser og de lækreste varer.
Vestergade 9A, 2. sal, 8600, Silkeborg, Tanska
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä FEW Design
Naturtro lys
Hurtig levering. Venlig betjening, med råd og vejledning.
Super gode bloklys. De er så naturtro. Så måtte købe nogle flere og prøvede samtidig kronelys, som er lige så fantastiske. Så slut med ægte stearinlys hos mig fremover, når kunstige lys kan fås i den super kvalitet.
Venlig hilsen
Pia

Vastaus yritykseltä FEW Design
Til stor glæde og julehygge :)
Forudbestilte en lille og en stor kunstig silkefyr (lærk), efter en videoannonce af de flotte træer på Instagram - og de kom som lovet i uge 49. Da jeg åbnede dem, blev jeg først skuffet, da farves synede trist og grå - og indledningsvis var planen en ærgerlig returnering - MEN - da jeg så gav dem en chance, og fik pakket dem begge ordentligt ud, fik strukket alle grenene ud til siderne og formet dem som fine bonsai træer - så var de faktisk lige så flotte og ‘naturtro’ som videoannoncen havde givet indtryk af. Så ingen retur - til stor glæde og julehygge :) Og tilmed langt billigere end tilsvarende kunstige lærketræer på nettet.
God service og hurtig levering
Nem og hurtig levering
Hurtig levering og produktet levede op…
Hurtig levering og produktet levede op til forventningerne - dejligt :-)
Syntes at de er rigtig flotte
Syntes at de er rigtig flotte. Bliver bare lidt træt når 2 af mine fyrfadslys ikke virker når man pakker dem ud. 🥺
Syntes godt at man kan sende en retur label med når man køber noget hos jer hvis tingene skulle være defekt .
Super hurtig levering
Har købt LED fyrfadslys
Har købt LED fyrfadslys, både store og små. De ligner rigtige lys, “flammen” er fin men de tænder og slukker ustabilt. Man skal trykke på dem i bunden flere gange. Det virker som om at forbindelsen til batteriet er ustabilt.
ALT VAR PERFEKT
Jeg har netop modtaget et parti varer fra few design og alt var perfekt. Varerne kom til aftalt tid og de levede op til alle forventninger. Jeg har tidligere haft mindre gode oplevelser med internethandel, men dette firma kan jeg anbefale på det varmeste.
Meget fint produkt
hurtig og fin levering
hurtig og fin levering
produktet levede op til forventningerne
Hurtig levering 👍🙂