Saanut 5/5 tähteä

Vi hyrde der lilla ljudpaketet till min 50 årsfest och detta blev så lyckat! Ljusen gjorde der lilla extra! För en liten extra peng så hjälpte Miki oss med montering samt ned montering av utrustning... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt bra ljud och ljus för ett rimligt bra pris! 100% värt att satsa på bra ljud och ljus om man ska ha lokalfest. Ta inte med hemmahögtalarna utan invenstera i bra ljud om du ska ha lokalfest.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Supernöjda med den utrustning och service vi fick i samband med vår fest. Miki var mycket hjälpsam och stöttade oss i utredning kring lokalens förutsättningar, bokning av dj, men också flexibel och... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Juhlatarvikevuokraamo
  2. DJ-palvelu
  3. Telttakatosten vuokrauspalvelu
  4. Juhlasuunnittelija
  5. Valokuvaaja
  6. Stereovuokraamo

Yrityksen kirjoittama

Bra ljud är sann lycka! Musiken är bland det viktigaste när dagen är kommen. Förhöj känslan av glädje och kvalitet med välljudande musik och trevlig belysning! Skapa din spellista på plattan, datorn eller mobiltelefonen, koppla in till någon av våra anläggningar och kör igång! Det går alldeles utmärkt att också koppla in DJ:ns mixerbord till våra anläggningar. Sätt igång belysningen så är festen igång! Dansa och sjung med till dina favoriter och fokusera på dig själv och dina gäster! Njut av din dag och hyr ljud och ljus från Festljud.nu!

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Festljud.nu ställer upp när det krävs

Festljud.nu ställde upp med mycket kort varsel och räddade min 50årsfest. Proffsigt bemötande med riktigt fina högtalare och ljussystem som gjorde festen till en succé. Rekommenderas till alla som vill höja sitt event. Mvh Johan

31. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Festljud.nu

Tack Johan för de fina orden! Vill ju hjälpa alla till en fin och minnesvärd fest! Välkommen att höra av dig till nästa festlighet igen!

Saanut 5/5 tähteä

Var så himla nöjd allt var smidigt med…

Var så himla nöjd allt var smidigt med montering han hämtade grejerna dagen efter utan att jag knappt märkte super trevlig riktigt bra ljud verkligen inget att klaga på 😀

30. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Festljud.nu

Tack snälla för återkopplingen! Hjälper gärna till vid nästa festlighet igen :) Mvh Miki

Bröllop i Skåne 19/7-25

Miki var toppen att ha att göra med och fixade ljud och ljus till vårt bröllop i Skåne. Han kom och installerade/hämtade och visade tydligt hur allt fungerade. Kan bara rekomendera.

19. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Festljud.nu

Tack Erik, Det var ett nöje att träffa er och få ljud- och ljussätta er fest! Lycka till till er!

Service på toppnivå.

Toppenljud med eminent kommunikation från första kontakt. En väldigt behaglig serviceupplevelse från start till mål.

Tack för hjälpen!

7. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Festljud.nu

Tack så hjärtligt för era ord! Välkomna även till nästa festlighet!

Saanut 5/5 tähteä

Vi hyrde der lilla ljudpaketet till min…

För en liten extra peng så hjälpte Miki oss med montering samt ned montering av utrustningen dagen efter, så smidigt och värt pengarna. Super bra bemötande och mycket trevlig. Der blir till att hyra härifrån nästa gång man ska ha party.
Mvh Catarina och Henrik.

18. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Festljud.nu

Tack för era fina ord! Det var ett nöje att träffa er och hjälpa er med ljud och ljus. Välkomna att höra av er igen!

Saanut 5/5 tähteä

Vi hyrde ljud och ljus till vårt…

Vi hyrde ljud och ljus till vårt bröllop - mycket bra grejer! Miki var dessutom väldigt hjälpsam och extremt flexibel. Rekommenderas varmt!

23. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Festljud.nu

Hej Emma! Tack för dina ord! Välkomna att höra av er igen vid nästa festlighet!

Superproffsigt!

Festljud.nu förhöjde verkligen vår bröllopsfest, både ljud och ljus var super! Mycket professionellt bemötande och verkligen service minded.

24. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Festljud.nu

Tack snälla! Det var mitt nöje att hjälpa er!

Fantastisk service

Fantastisk service, alltid tillgänglig och gott bemötande. Kommer hyra högtalare härifrån igen!

31. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Festljud.nu

Tusen tack för omdömet! En supertrevlig kund att hyra ut till! Välkommen åter!

Väldigt bra service

Väldigt bra service, kvalitet och kontakt!

30. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Festljud.nu

Tack snälla! Välkomna igen till nästa festlighet :)

Toppen

Smidigt och bra

1. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Festljud.nu

Tack, det var mitt nöje att få hjälpa er med ljudsättning! Välkomna igen!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin