Festivalhøjtaler.dk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Kæmpe anbefaling! Vi lejede for anden gang en højtaler gennem Festivalhøjtaler til Roskilde festival. Det er nemt og fleksibelt både at hente og aflevere højtaleren, hvilket er super fedt 🙏🏻 Derudov... Näytä lisää

Vi lejede en højtaler hos dem til Roskilde Festival, og det var en rigtig god oplevelse. Batteriet holdt hele festivalen på de to medfølgende batterier, så vi skulle slet ikke skifte dem undervejs... Näytä lisää

Lejede højtaler til Roskilde 2025. Den virkede fantastisk igennem hele Roskilde festival! God lyd så man kan hygge i campen hele dagen (eller natten). Krævede kun et enkelt battery swap hos Anders. Vi... Näytä lisää

Virkelig nice højtaler! Holder helt vildt længe. Kan varmt anbefales! Den eneste grund til at de ik får 5 stjerne er fordi det var lidt besværligt at bytte batteri når man bruger højtaleren på Roskild... Näytä lisää

1. Festivaali
  2. Hifi-myymälä
  3. Musiikkiliike
  4. Juhlatarvikekauppa

Hos Festivalhøjtaler.dk designer, producerer og udlejer vi Danmarks bedste Festivalhøjtaler. Til dig, der danser, spiller ølbowlinger og hygger med vennerne på sommerens festivaller.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tak fordi i kunne svare mig så…

Tak fordi i kunne svare mig så hurtigt:)

Men spiller en Soundboks Højere end en X1? fordi de går jo og siger at de er dem med den højst spillende batteridrevet højtaler.

21. heinäkuuta 2019

Festivalshøjtaler.dk

Købte X1'eren og fortryder intet. Højtaleren spiller vanvittigt højt og service er i top, da sælger og jeg skrev frem og tilbage da der var problemer med levering, hvilket havde intet at gøre med festivals højtaler.dk 😁

26. maaliskuuta 2019

Hej Jens
Tak for de søde ord :)

Mvh
Anders

Uovertruffen service og intet at beklage

Vi købte en højtaler samt batteri til Roskilde festival, og vi var ovenud tilfredse med købet. Vi løb ind i et mindre problem på festivallen, da ladekablet fra batteriet til højtaleren tilsyneladende gik i stykker, hvilket var ærgerligt. Dette problem imødekom sælger fra Festivalhøjtaler.dk dog hurtigt - vi skrev til ham om formiddagen og fortalte om problemet, og allerede samme eftermiddag kørte han til Roskilde og kom med et nyt ladekabel! Højtaleren holdt hele festivallen igennem uden opladning! Uovertruffen service og intet at beklage :-)

9. heinäkuuta 2018

Hej Asger
Tusind tak for den gode anmeldelse

Hos Festivalhøjtaler.dk er vi altid glade for at hjælpe,
og super fedt at høre at i var glade for højtaleren på festivalen

Bedste hilsner

En virkeligt god oplevelse

Super højtalere, med en rigtig god lyd :) betjeningen var meget nem og top klasse! Glæder mig endnu mere til Roskilde festival nu!!

11. huhtikuuta 2018

Hej Casper

Tusind tak for de rosende ord

Fedt at høre du er glad for højtalerne

God Roskilde!
Anders

They are nice,look strong and the sound…

They are nice,look strong and the sound is loud and clear...easy handle perfect at home but looking forward to test them for outdoor parties.I'm really happy for them :)

31. maaliskuuta 2018

Dear Pierluigi

Thank you for the kind review, it means a lot!

Hope you will enjoy a lot of loud music and great parties with your new speakers.

Best regards