Femme Jewels Arvostelua 20

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb in de “blackweek” besteld en het is supersnel geleverd! Ook nog eens met aandacht en precisie ingepakt dus ik ben helemaal tevreden! Het gaat over de vonkelende ster oorbellen (zilverkleurig).... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leuk assortiment en snelle levering! Daarnaast erg leuk verpakt en zat zelfs een persoonlijk kaartje met een kleinigheidje erbij. Ik zal hier zeker nog eens bestellen!

Saanut 5/5 tähteä

Femmejewels heeft super leuke sieraden van een goede kwaliteit! De sieraden zijn stevig en verkleuren niet. Er is een supersnelle en goede service en de bestellingen zijn altijd leuk ingepakt!

4,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel blij met de mooie ringen…

Ik ben heel blij met de mooie ringen die ik heb gekocht hier. Omdat de levering door onvoorziene omstandigheden vertraging opliep, kreeg ik een leuk cadeautje bij mijn bestelling. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Leuke webshop!

7. maaliskuuta 2025

Mijn eerste bestelling

Vandaag mijn bestelling ontvangen. Oorbellen en een riem. In het echt nog veel mooier. Leuk en verzorgd verpakt. Een kadootje om uit te pakken. Waarom ik bij haar besteld had is omdat ze in haar lives super lief en behulpzaam is. Meid ga zo door dan komt het allemaal goed.
Liefs,
Christa 🩷

14. marraskuuta 2023

Leuke sieraden!

Hele leuke sieraden! had een leuke ring besteld en ben er heel erg blij mee.
Snel geleverd en heel erg leuk ingepakt!
Precies zoals op de foto.
Ga er zeker vaker bestellen.

4. lokakuuta 2023

Heeel blij mee!

Heeel blij mee!! Echt ingepakt als een cadeautje dus ook heel leuk om te ontvangen <3

22. maaliskuuta 2023

Femmejewels is top!

14. helmikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Goeie service en leuke oorbellen!

Zeker een aanrader!

28. marraskuuta 2022

Super leuk!

Super leuk ingepakt en snel geregeld ik had het om 10 uur besteld en ik kon het al om 12 uur ophalen.

9. lokakuuta 2022

Super!

Ik ben heel erg te spreken over Femme jewels. Eerste keer op de markt sieraden gekocht en later online bij Astrid. De sieraden zijn mooi, dragen fijn. Ook haar service ben ik enorm tevreden over!

26. syyskuuta 2022

Supermooi!!!

Het pakketje was superleuk en het armbandje is ook echt mega mooi!!! Ben helemaal tevreden, niks op aan te merken!!🥰

3. syyskuuta 2022

Aanrader!!

De prijs kwaliteit verhouding is erg hoog. Verder is het pakketje leuk verpakt! Betrouwbaar. Zeker een aanrader!

18. elokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin