Kevin var utrolig god til
Kevin var utrolig god til, at fange de ting, jeg gerne ville have min hjemmeside til at vise.
En god og positiv oplevelse gennem hele processen.
Kan anbefale hans arbejde.
Torben Stück
TTS-Hejs
Stück Construction ApS
Feliciano Media hjælper virksomheder med at skabe vækst gennem skarpe digitale strategier. Som din eksterne CMO arbejder vi med Paid Social, e-mailmarketing, videomarketing og webshops – altid med fokus på resultater, der kan mærkes på bundlinjen. Vi tager din forretning seriøst og går all-in for at skabe langvarig succes.
Tanska
En god og positiv oplevelse gennem hele processen.
Kan anbefale hans arbejde.
Torben Stück
TTS-Hejs
Stück Construction ApS
Meget professionelt firma. Kevin er super dygtig og en meget behagelig person. Han er vanvittig skarp til at redigere og generelt får han bare de varmeste anbefalinger herfra.
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Kevin, som har stået for videoindhold og drift af vores SoMe. Han har løftet vores synlighed, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger på de videoer, han har produceret og det indhold han har lavet.
Vi er glade for samarbejdet.
Kevin fra Filiciano Media har været en kæmpe hjælp for Vinderup Handelsforening.
Han har både stået for videokursus og hjælper os løbende med vedligeholdelse og ændringer på vores hjemmeside – altid med hurtig respons og god forståelse for vores behov.
Det betyder meget for os, at Kevin er lokalt forankret og har en rigtig god fornemmelse af, hvordan man kommunikerer med og for en handelsforening som vores.
Samarbejdet er nemt, effektivt og trygt – og vi kan varmt anbefale både Kevin og Filiciano Media til andre, der har brug for professionel og jordnær hjælp med deres digitale tilstedeværelse.
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Kevin i flere år på tværs af flere virksomheder, og det har været en sand fornøjelse.
Han er utrolig skarp, når det kommer til eksekvering, og vi har set en markant vækst i vores ROAS på både Meta og Google Ads. Men endnu vigtigere er hans evne til at udfordre og stille de rigtige spørgsmål til strategien og retningen for vores online tilstedeværelse guld værd. Det er her, hans værdiskabelse for alvor træder frem – han tilfører nye perspektiver til dialogen og sikrer, at vi hurtigere identificerer de områder, hvor vi virkelig kan rykke forretningen.
Kevin fokuserer ikke blot på omsætning og hjemmesidebesøgende – han sætter ind dér, hvor det skaber reel indtjening. Det har været afgørende for, at vi har kunnet flytte vores forretning markant.
Det skal også tilføjes, at Kevin utroligt fleksibel. Han tager altid telefonen, svarer hurtigt på mails – selv på skæve tidspunkter af døgnet – hvilket er guld værd, når man skal have tingene til at ske hurtigt.
Jeg kan varmt anbefale ham, både til eksekvering af strategi og som en værdifuld sparringspartner, når man skal løfte forretningen op på et strategisk niveau
Jeg vil gerne give stor ros til Kevin for hans fremragende arbejde med SOME i vores ejendomsmægler butik. Han har en høj professionalisme, god til at navigere og lave det som virker og er skarp bagved kameraet.
Han gør bestemt en stor forskel.
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med Kevin som ekstern samarbejdspartner i marketingbureauet, TEXTA – og det har været et fantastisk og stabilt samarbejde!
Kevin har leveret gode og ekstraordinære resultater for alle de kunder han har hjulpet med. Og han har en unik evne til at sætte sig ind i kundernes forretning og være både kreativ og innovativ i sit arbejde. Hans strategiske tilgang, overvågenhed og skarpe analyse af data har gjort en mærkbar forskel.
Derudover er Kevin ikke bare kompetent – han er også en stabil og pålidelig samarbejdspartner, der altid er proaktiv, professionel og super behagelig at arbejde med.
Vi kan kun give vores allervarmeste anbefalinger til Kevin. Hvis du leder efter en kreativ marketing specialist, der skaber vilde resultater, er han uden tvivl den rette mand til opgaven! 🚀🔥
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.