Feedmybaby Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Opskrifter, viden & ro til en kærlig madopstart Et univers og en startpakke for dig, der står midt i, eller lige foran madopstarten. For dig, der ønsker at gøre det enkelt og trygt, så din baby får den mad, du selv spiser. Forestil dig måltider, hvor du ikke behøver at lave to slags mad. Hvor du kan læne dig tilbage og vide, at din baby får den nærring han eller hun har brug for, uden at stresse. Glem babymad på glas. Drop ultraforarbejdede fødevarer. Spis ægte mad, sammen. Madopstart kan være rolig, enkel og fuld af kærlighed. Din baby kan spise det mad som du spiser, helt fra start, når du serverer ægte mad. 1. Startpakken (opskrifter, madplaner, viden, brevkasse) 2. Online vejledning 3. Madtalks for barselsgrupper 4. Foredrag

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Muut katsoivat myös näitä

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Jeg købte dette abonnement da jeg har 4…

Jeg købte dette abonnement da jeg har 4 børnebørn og nummer 5 på vej. Jeg syntes at det var svært at finde ud af hvad vi skulle spise når vi alle var samlet, og hvad jeg kunne servere for de små.
Nu kan jeg lave 1 slags mad ud fra disse opskrifter, og der er masser af gode, velsmagende at vælge imellem 😊, både aftensmad, snacks og frokost, når jeg er så heldig at have børnene på besøg i længere tid
Jeg kan virkelig anbefale alt i dette univers som har reddet mig mange gange

6. syyskuuta 2026

FeedMyBaby er så dygtig til det

FeedMyBaby er så dygtig til det, hun laver. Madopstart for ens baby bliver meget mere trygt og overskueligt. Opskrifterne er virkelig lækre, og der er et fokus på god ernæring - også til større børn og voksne.
Kan klart anbefale FeedMyBaby.

23. tammikuuta 2026

Tusind tak Mirka ♡

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept!

Feedmybaby er uundværligt for alle mødre med børn, der skal til at overgå fra mælk til fast føde.

Du får gode råd, vidunderlige opskrifter og massere af tryghed, omsorg og en følelse af at du ikke er alene, med hvilke tanker du end måtte have.

Kan klart anbefales til alle!

23. tammikuuta 2026

Det er så dejligt! Tak ♡

Kæmpe hjælp til madopstart med baby

Kæmpe hjælp til madopstart med baby! Genialt koncept, som gør det så meget nemmere at finde rundt i hele det nye univers, som handler om at gå fra mælk til mad. God inspiration til opskrifter og så nemt at gå til med ro i maven! Jeg har allerede anbefalet det til mine veninder, som har små babyer, men der skal også lyde en kæmpe anbefalende herinde!

11. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Feedmybaby

Tak Monique ♡ Det gør mig ægte glad, at du er glad for det!

FeedMyBaby var genial til madopstart…

FeedMyBaby var genial til madopstart med min datter. Jeg fik meget større madro og viden omkring at mad først og fremmest blot er mad og skal føles godt og rart. Det behøver ikke blive kompliceret og opskrifterne var super gode, nemmer og fuld af inspiration.

Vil anbefale det til alle der står overfor madopstart eller som allerede er i gang med mangler inspiration!

23. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Feedmybaby

Tak Emma! Hvor er det dejligt at høre.