Saanut 5/5 tähteä

Pamela m'a très bien expliqué, avec des mots simples et clairs, l'importance et l'impact d'un site internet, des réseaux sociaux, etc... Grâce à elle, j'ai compris beaucoup de choses et je la remerc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

FCR Media is een top team, die je bedrijf ondersteunt en vooral heel goed opvolgt. Regelmatig krijgen wij een telefoontje of mailtje, met de vraag of alles op onze website nog up to date is. Zij passe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Précédemment j'ai demandé à une autre société de réaliser mon site internet . Cela m'a couté très cher, sans avoir de suivi par la suite. Lorsque j'essayais de les contacter ,il fallait insister l... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Je suis ravi des services de FCR Media, j'ai été bien conseillé et mon nouveau site internet à été remis au gout du jour. Je ne me sent jamais obligé d'accepter une proposition ou l'autre , je choisi... Näytä lisää

1. Mainostoimisto

Yrityksen kirjoittama

FCR Media is the largest Belgian digital marketing agency for SMEs and the self-employed. By enabling businesses to be optimally findable on the Internet and social media, we boost their sales. FCR Media has years of experience in the SME market. A team of experts creates and optimizes websites, webshops, Google and Facebook ads and much more every day. We have a partnerships with Microsoft, Google & Bing. Customers can count on the expertise of certified specialists and a team of digital experts that optimizes the online presence of companies on various platforms, including goudengids.be & pagesdor.be. Thanks to a customer and result-oriented approach of 200 employees, we have around 20,000 satisfied customers in total.

3,6

1 tähti

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

FCR heeft geen meerwaarde voor je…

FCR heeft geen meerwaarde voor je bedrijf! Men staat ergens achteraan indien men zoekt op google. De klant moet eerst naar gouden gids navigeren. Heel onaangenaam telefonisch contact, zijn heel intimiderend. Vanaf dan enkel e-mail contact gevraagd. Ze hebben opnames van contractwijzigingen maar geen van beëindiging contract. Dit zijn PROXIMEDIA praktijken! Let op!

8. syyskuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Een Top Team

Ik ben al jaren klant van FCR met ons bedrijf " Het Millimeterke" en dankzij ons contact persoon heb ik nu ook een website zoals ik hem wilde. hierbij dank ik Tamara voor de prachtige afwerking, maar ook Viona voor de terugkoppeling tussen alle gesprekken en vragen door.
Ik wil Christel in het bijzonder danken voor al haar advies en hulp . Kortom ... damens ... jullie zijn een top team.

12. elokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

OPGEPAST! Wij betaalden al meer dan €3000 aan FCR Media zonder resultaat! En dit wordt nog meer…

Eerlijkheid duurt het langst en dat is Fcr media helemaal niet. Het is een bedrijf zonder enig moraal.
In het begint lijkt alles goed te lopen. Tot ze geen resultaten behalen.
Toen er na 3 maanden nog geen enkele klant in mijn zaak binnenwandelde via hun advertenties begon ik me vragen te stellen.
Eerst vroeg ik heb vriendelijk wat het probleem was.
Ze gingen het oplossen. Er werd bijgevolg niets opgelost. Ik probeerde opnieuw en opnieuw en opnieuw. Steeds minder vriendelijk. Geen resultaat.

Ik besloot dus mijn contract op te zeggen. Wat niet mogelijk bleek. Ze blijven factureren zonder resultaat en praten jou uiteindelijk nog een schuldgevoel in.
Het is een bedrijf dat enkel factureert maar geen resultaten haalt zoals ze beloven.
Geld vragen aan mensen terwijl je dienst niet werkt vind ik schandalig en crimineel…

Ik ben een jonge ondernemer maar dingen zoals dit vind ik persoonlijk walgelijk en dat is nog licht uitgedrukt.

Pure wanpraktijken zijn dit en ik zal hier ook verdere stappen mee gaan ondernemen ik heb alvast test-aankoop gecontacteerd waar al een eerdere klacht zoals dit genoteerd staat
Ik zal ook met mijn advocaat bespreken wat hier aan gedaan kan worden.

De moraal als werknemer, als werkgever en vooral als mens is in dit bedrijf ver zoek.

2. elokuuta 2022

incasso

Beste mensen .

diegene die in zee gaan met hun voor een hogere rang lijst of betere zichtbaarheid op google zijn er aan voor de moeite .
zo heb ik me beet laten nemen door hun sluwe verkooptechnieken . ze zijn zeer dreigend als je ze niet betaald voor de diensten die ze niet leveren heb ze meermaals gevraagd om mijn werkzaamheden te veranderen ik ben een gevelwerker en geen dak werker en zo verder dit hebben ze nooit aangepast .
nu hebben ze mijn contract per direct laten uitbetalen ik moest maar ik had nog twee maanden te goed waar ik dus heb voor betaald . bij deze hebben ze al een tweede ingebrekestelling aangekregen van mij zij ondernemen niets . goed zo dan maar naar incasso.

26. heinäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin