1. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Laat je inspireren door het reisgeluk dat Favotrip elke dag opnieuw voor jou samenstelt. Bij Favotrip draait alles om reizen die bij jóu passen. Van weekendjes weg tot complete vakanties: wij stellen dagelijks unieke deals samen met hotels, activiteiten en vervoer. Onze reisspecialisten en lokale experts zorgen voor een inspirerende, goed geregelde ervaring. Eenvoudig te boeken, verrassend compleet.

3,0

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Voorwaarden zijn heilig ipv de menselijke maat

Door medisch noodgeval mocht de 1e boeking "verplaatst" worden als we de helft bij zouden betalen (alle kosten die datumgebonden zijn opnieuw). Toen was er een 2e medisch noodgeval (blinde darm ontsteking). Nu kregen we helemaal geen tegemoetkoming meer, ookal werd er wel aangeboden om "mee te denken".
Brief:
-----------------------
Beste klantenservice,

Erg jammer om te horen dat het niet verplaatst kan worden. Zeker omdat we nu bij elkaar €368 hebben besteed zonder daar iets voor te krijgen.

Ik wil ook graag benadrukken dat er twee keer een losstaande medische noodsituatie aan ten grondslag lag en dat dit uitje juist bedoeld was om bij te komen van nog meer ellende die we eind juni hebben meegemaakt. X heeft toen een hartritmestoornis ontwikkeld waarvoor ze gereanimeerd en geopereerd moest worden als 30 jarige sportieve vrouw.

[red. U schreef:]
“Mocht u in de toekomst andere reisplannen hebben, dan denken wij uiteraard graag met u mee binnen de mogelijkheden.”

Wij zouden graag alsnog de reis willen maken. Wat kan u voor ons betekenen?

Met vriendelijke groeten,
Y
-----------------------
Antwoord (kort verwoord):
Niks, staat in de voorwaarden dat we niet verplaatsen bij vouchers. Misschien reisverzekering?

11. joulukuuta 2025

Goedemiddag Diederik,

Bedankt voor uw bericht.

We vinden het heel jammer dat u dit zo heeft ervaren.

Zoals wij in eerder contact hebben aangegeven, is dit absoluut geen onwil geweest van onze kant.
In bijzondere situaties denken wij graag mee en doen wij altijd ons best om onze klanten een zo prettig mogelijke ervaring te bieden.

De kosten voor de overnachting waren door ons echter al volledig afgedragen aan het hotel, waardoor de boeking voor ons niet meer te annuleren of te wijzigen was.
Vanuit deze onmacht hebben wij u helaas niet verder kunnen helpen en hebben wij geadviseerd om de situatie voor te leggen bij uw reisverzekering, die in dit soort gevallen doorgaans dekking kan bieden.

Team Klantenservice

Saanut 1/5 tähteä

Voor €600 een Moulin Rouge-voucher…

Voor €600 een Moulin Rouge-voucher gekocht en pas bij het reserveren bleek er een verborgen hoteltoeslag van €271. Ontzettend ontransparant en teleurstellend. Klantenservice was vriendelijk maar bood geen oplossing. Dit soort onverwachte kosten verpesten de ervaring—Favotrip is voor mij geen aanrader.

19. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Favotrip

Wij herkennen deze ervaring niet in onze dienstverlening. Favotrip verkoopt wel Moulin Rouge-vouchers, maar niet voor het genoemde bedrag en zonder verborgen kosten.

Wij kunnen deze review dan ook niet herleiden tot een boeking bij Favotrip.

Mocht de reviewer menen via ons te hebben geboekt, dan nodigen wij hem of haar uit contact met ons op te nemen met concrete boekingsgegevens.

Saanut 4/5 tähteä

Site mag iets sneller maar ik ben…

Site mag iets sneller maar ik ben verder heel blij met hoe alles ging. Vriendelijke mensen.

14. lokakuuta 2025

Goedemorgen Lisa,

Hartelijk dank voor uw review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent. We werken continu aan het verbeteren van de website.

Team Favotrip.

Saanut 3/5 tähteä

reageren totaal niet op email

reageren totaal niet op email, website vermeldt eenpersoonsreizen. maar bij het zoeken ernaar is er totaal niets , alleen maar te dure 2 persoonsreizen. dus een afknapper dit zgn wij maken U blij reizen , netjes antw gehad, er zijn wel degelijk reizen voor alleenstaanden werd mij geschreven dus nog maar eens die site afzoeken..

4. lokakuuta 2025

Goedemiddag Han,

Bedankt voor uw review en de feedback.
Helaas is uw bericht inderdaad door omstandigheden over het hoofd gezien, excuses voor het ongemak. Wij hebben u zojuist een reactie op uw vraag gestuurd en kijken uit naar uw reactie.

Het is zeker mogelijk om eenpersoonsreizen te boeken bij ons, dit kan worden aangepast tijdens het maken van de boeking.

Team klantenservice
Favotrip

Saanut 1/5 tähteä

Toch niet de prijs die je dacht

Gisteren een voucher gekocht voor de musical Moulin Rouge met daarbij een overnachting voor € 200. Nadat je de voucher heb gekocht kun je het hotel reserveren. En dan blijkt dat er een toeslag voor het hotel geldt van € 71. Het was wel zo netjes en transparant geweest om dat op voorhand te vertellen. Voor ons dus niet nog een keer via deze aanbieder een voucher. Want negatieve verrassingen achteraf geven toch een vervelende bijsmaak. Ik heb erover gebeld met Favotrip en de medewerkster begrijpt mijn punt maar kan het helaas niet veranderen. Wel vriendelijk te woord gestaan maar voor mijn gevoel toch voor € 71 opgelicht.

30. lokakuuta 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review, we waarderen de feedback zeer en nemen dit mee in onze pakketten. Wij proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn in onze aanbiedingen, en vinden het jammer om te horen dat dit niet uw ervaring is geweest.

We hebben u een mail gestuurd om in contact te komen over een oplossing voor uw ervaring zodat u alsnog met een goed gevoel kan genieten van Moulin Rouge. We kijken uit naar uw reactie.

Team Klantenservice
Favotrip

Saanut 4/5 tähteä

Gewoon goede service

Het hotel was netjes. Alleen jammer dat er geen minibar of bar in het hotel was. Maar de bedden lagen heerlijk en verder alles oké.

9. lokakuuta 2025

Beste Woutee,

Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden was over het hotel en lekker heeft geslapen. Jammer van de ontbrekende bar, maar goed om te horen dat alles verder naar wens was.

Team Favotrip

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin