Ketting besteld, snel binnen, MAAR in het sieradenzakje zat geen ketting. Gebeld en er zou direct een nieuwe mee met de post gaan, en ja hoor, volgende dag enveloppe op de deurmat en dit keer wel ee... Näytä lisää
Vorige week een bestelling geplaatst. Helaas is er iets verkeerds gegaan met de maat. Contact opgenomen en werd erg goed geholpen! Ik mocht een nieuwe uitzoeken en de verkeerde houden, heb iemand ande... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wegens een probleem bij levering door postnl, pakket niet aangekomen. Maar na 1 mailtje met Fashiona werd dit meteen opgelost en een nieuw pakket opgestuurd. Met een excuusbriefje en een cadeautje... Näytä lisää
Eindelijk een site gevonden met fantastische stoere herenarmbanden. Heb nu 2x achter elkaar besteld. Buiten dat het super gave mooie armbanden zijn een snelle levering. FASHIONA jullie hebben er een v... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
FASHIONA - Mode-accessoires voor Dames en Heren. Nederlandse webwinkel.
Matrozenhof 71, 1018 ZP, Amsterdam, Hollanti
- 0031628330727
- info@fashiona.nl
- fashiona.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Snelle service en mooie armbanden
Armband
Mooie armband , staat stoer , alleen jammer van het zwakke sluitwerk , ben bang dat deze band niet lang meegaat

Teveel plastic
Ik vind de kwaliteit van het geleverde product echt niet oke. Meer plastic dan metaal terwijl in de advertentie toch echt vermeld staat dat er verschillende metalen gebruikt zijn. Verwarrend en m.i. niet oke

Vastaus yritykseltä FASHIONA
Alles prima en snel verlopen.
Alles heel goed geregeld.
Product voldoet aan verwachting
Product voldoet aan verwachting. Snelle levering via Track n trace te volgen.

Prima en snelle bezorging
Mijn cadeautje voor mijn nichtje was op…
Mijn cadeautje voor mijn nichtje was op 28 dec verzonden, maar het is helaas nog steeds niet binnen en het is al 11 jan.

Bestelling niet geleverd
Vorige week een bestelling gedaan, expres met brievenbus post zodat het snel zou gaan. Vervolgens dezelfde avond een mail ontvangen dat het verzonden zou zijn.. ik dacht nog wat gaat het snel. Week later nog steeds niks binnen. Mail gestuurd voor informatie maar geen reactie op terug gehad. Ben benieuwd of ik het nog krijg of dat ik genaaid ben.
Update: precies NA deze review kreeg ik een mail terug. Maar idd heb wel een oplossing aangeboden gekregen maar het klopt totaal niet wat er vermeld wordt. Dat PostNL overbelast is begrijp ik maar ten eerste is het besteld en verzonden volgens de mail nog voordat bekend werd dat alles dicht ging. Ik heb daarna bij andere bedrijven ook nog besteld en dat heb ik wel gewoon binnen. Dus iets aan het verhaal klopt niet maar bedankt voor de oplossing.

Leeg sieradenzakje
Ketting besteld, snel binnen, MAAR in het sieradenzakje zat geen ketting.
Gebeld en er zou direct een nieuwe mee met de post gaan, en ja hoor, volgende dag enveloppe op de deurmat en dit keer wel een ketting in het zakje.
Waarschijnlijk foutje gemaakt bij het inpakken, maar heel fijn opgelost, vandaar gewoon 5 sterren
prima
prima .
prima ik was wat ongerust toen mijn pakket niet bij de post zat maar goed opgelost door het bedrijf , men heeft ,mij gerust gesteld en een vervangende optie aangeboden als het pakje niet zou arriveren
Keurig snel en netjes geleverd.
Mooi ingepakt op tijd geleverd
Mooi ingepakt op tijd geleverd, goede aankoopt.een aanrader