Fashablo Mode Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Na mijn bestelling kwam ik er pas achter dat het drop shipping betrof. Direct een mail met annulering bestelling gestuurd. Diverse e-mails zelfs via insta. Nul reactie. Product werd geleverd veel te k... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

"Deskundig Advies, Altijd! We zijn niet zomaar 'productexperts'."... volgens hun eigen website. Nou, niet bepaald. Bij eenvoudige vragen (bijv. maatvoering) over hun product kunnen ze niet antwoo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Inmiddels weken verder en blijven zij de wettelijke retourperiode weigeren, waarop ik hen nu officieel ingebreke heb gesteld. Er is niet eens een zakelijk adres te vinden om de brief aangetekend naa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mijn partner heeft hier schoenen (loafers) gekocht die in werkelijkheid niets op de foto lijken. Alle negatieve reviews hier zijn duidelijk terecht en niet overdreven. En aan de merkwaardige positieve... Näytä lisää

Huono

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplichting

Carnavalskleding is van betere kwaliteit. Eerst doen ze tijd rekken met allerlij waardeloze voorstellen en uiteindelijk krijg je een retourlabel met een adres in China. 35euro verzendkosten. Triest als je zo geld wil verzamelen.

10. kesäkuuta 2025

Beste Wiestie,
Wat vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent in het retourproces en de verzendkosten. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder via e-mail.

problemen retournering

Mijn bestelling van 3 broeken was ondermaats. Tot grote frustratie is er geen gemakkelijk retour beleid. Ze vragen een mail te sturen, wat ik deed. Geen antwoord hierop gekregen. Blijkbaar moet je ook betalen om iets retour te sturen.

7. kesäkuuta 2025

Beste Dieter,

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de jurk! Het klinkt alsof hij je prachtig staat. Bedankt voor je enthousiaste review – en als je ooit hulp nodig hebt, staan we voor je klaar via e-mail!

Saanut 2/5 tähteä

Gewoon geld terug en geen gezever

Na 4 weken wachten op een horloge die stuk was bij levering nog steeds geen oplossing. Bij vraag om het betaald bedrag terug te storten en de bestelling te annuleren geen antwoord. Lijkt mij frauduleuze praktijk.
Geen enkel vertrouwen meer in deze zaak.

20. toukokuuta 2025

Beste Georges ,
Bedankt voor je review – wat vervelend om te horen dat je ervaring zo teleurstellend is verlopen. Dit nemen we uiteraard serieus. We willen graag met je meekijken en vragen je om ons even te mailen zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

NIET KOPEN BIJ DIT SHIPPING BEDRIJF

Een compressielegging besteld, was gewoon troep. Kwaliteit was slecht. Hier gelijk een mail over gestuurd en kreeg 2x een mail terug met aanbiedingen om niet een retournering aan te vragen.
Uiteindelijk retourformulier gehad en moet eigen verzendkosten betalen( wat ik niet erg vind te betalen binnen NL) maar dit pakket moet naar hongkong. Is dus gewoon een shipping bedrijf!! NIET KOPEN BIJ DIT BEDRIJF!

6. toukokuuta 2025

Beste Roos ,
Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus.
Stuur ons gerust een e-mail voor verdere vragen of zorgen, we denken graag met je mee.

Saanut 1/5 tähteä

Prul van een jas, wat geen jas is

Ten eerste heb ik een maand gewacht op mijn jas...nou jas! Het lijkt in het niets op het model op de site. Naar mijn veel te veel betaalde geld voor dit prul kan ik fluiten. Het is oplichterij. 1 ster is nog te veel. Verbetering voor dit bedrijf?
OPDOEKEN!

1. toukokuuta 2025

Beste Janine,
Bedankt voor je feedback, we vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. We begrijpen dat dit frustrerend voor je is. Neem gerust contact met ons op via e-mail, dan kijken we samen naar een oplossing.

Koop er nooit weer...

Ik had hier 2 blouse gekocht.
maar de levertijd klopte helemaal al niet!
En bij de Service punt hebben ze mij pakket kwijt geraakt.

Veel gemaild naar hun en DHL maar allbei doen ze helemaal Niks!!
Ze zeggen bij Fashablo mode dat je er alles aan doen.
Alleen het geld houden jah, veder helemaal niks!!

2. tammikuuta 2025

Beste Jeff,

Bedankt voor je review – wat vervelend om te horen dat je bestelling zoek is geraakt en je je niet geholpen voelt. We begrijpen je frustratie. Neem gerust opnieuw contact met ons op via e-mail, we denken graag met je mee.

Saanut 2/5 tähteä

Uit China geïmporteerde spullen

Op zich het door mij bestelde item wel gekregen, en ik had mezelf misschien beter moeten inlezen, maar dit is gewoon uit China geïmporteerd spul in een goedkope verkreukte verpakking. De site doet zich anders voor. Met hun oog voor kwaliteit… Ik koop bewust niet via Sheim of Temu maar dat had ik net zo goed wel kunnen doen. Balen wel.

27. maaliskuuta 2025

Hallo Rosanne,
Het spijt ons dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen je teleurstelling. Stuur ons gerust een e-mail, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Helaas ook slechte ervaring

Helaas ook slechte ervaring. Heel lang gewacht op bestelling waren verbandschoenen voor mijn 89 jarige moeder. Waren niet goed qua pasvorm en nu moet ik blijven mailen voor retourformulier. Vandaag retourformulier eindelijk ontvangen wat een drama en dan nog de kosten om terug te sturen. Dus Leek bestelling in Nederland maar komt dus verwegistan nooit iets bestellen. Uiteindelijk maar gekozen voor 40% vergoeding het is echt een schande. Koop hier nooit wat is mijn advies.

11. maaliskuuta 2025

Hallo,
Het spijt ons dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. Dat is absoluut niet wat we willen voor onze klanten. Stuur ons gerust een e-mail, dan kijken we samen naar een oplossing.

OPLICHTERS PAS OP !!!🤬

Deze winkel is niet een ster waard !!!
Pas op mensen niks bestellen.
Pakketjes komen nooit aan .
De track en trace vindt niks .
Als reactie krijg je het is druk .
Zelfs temu en SHEIN zijn sneller.
Vieze honden .🤬🤬🤬

11. helmikuuta 2025

Hallo Trudy,
Dat klinkt echt vervelend! We willen dit graag voor je nakijken. Stuur ons even een e-mail met je bestelgegevens, dan helpen we je verder.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, had 2 heren huispakken besteld 1 zwart 1 blauw. Krijg 1 zwartcen 1 met broek zwart en jasje blauw. Gat in boord van t jasje. Al een week over en weer mails. Foto's sturen , hoop gezeur. Kan nuet retourneren en willen t afdoen met kortingcodes. KOOP ER NIETS!!
WAARDELOZE SERVICE EN SLECHTE KWALITEIT UIT HONGKONG

27. helmikuuta 2025

Hallo Irma,
Het spijt ons dat u een negatieve ervaring heeft gehad. We begrijpen uw frustratie. Stuur ons alstublieft opnieuw een e-mail zodat we uw situatie kunnen onderzoeken en een oplossing kunnen vinden. Bedankt voor uw feedback!

Koop er niets

Heb veiligheidsschoenen besteld, heb maat 45 voor de zekerheid maar 46 besteld maar deze zijn nog te klein.
Retourneren kan pas als je 4 keer om vraagt, retourneren moet naar een vaag adres in China wat je zeker €25 kost. Ik heb de gok maar niet genomen want ik vertrouw er niet op dat ik mijn geld ga terug krijgen...

Hallo Corné,
Het spijt ons dat de schoenen niet passen en dat u moeite had met het retourproces. Neem alstublieft contact met ons op via e-mail, zodat we kunnen helpen met een oplossing. We waarderen uw feedback en willen graag een oplossing bieden.

Slechte en onbetrouwbare site

Als je iets retour wil sturen moet je er via de mail vier keer om vragen. Dan krijg je eindelijk een retourformulier en het pakketje moet je sturen naar een vreemd adres in Dongguan City???
NIETS bestellen oplichters zijn het!!!

Hallo Marianne,
Het spijt ons dat u zulke problemen hebt ervaren. Dit is zeker niet de ervaring die wij willen bieden. Stuur ons alstublieft een e-mail, zodat we uw situatie kunnen onderzoeken en een oplossing kunnen bieden. Dank u voor uw feedback.

Saanut 4/5 tähteä

Onverdiende scepsis

Had mijn bedenkingen na het lezen van de revieuws.
Levertijd duurde lang,
Ben uiteindelijk wel tevreden, goede kwaliteit en netjes afgewerkt.
Product prijs verhouding goed,
Eerlijk is eerlijk niet alles is slecht.
mvg k brugman

Vastaus yritykseltä Fashablo Mode

Bedankt voor uw eerlijke feedback, K. Brugman!
We begrijpen dat de levertijd langer was dan verwacht, maar we zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Dit zijn oplichters

17. helmikuuta 2025

Hallo Simon,
Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. We willen graag helpen en uw zorgen serieus nemen. Neem alstublieft contact met ons op via e-mail, zodat we een oplossing kunnen zoeken. Dank u voor het delen van uw feedback.

Waardeloos zo....

Ik heb nu al twee keer over 3 Comfortabel Heren trainingspakken besteld en betaald met zekerheidspakket maar nog steeds niks ontvangen terwijl het uiterlijk binnen 12 dagen bezorgd zou worden. Waar blijft mijn betaalde aankoop!!!!!!!Lijkt me beter dat e eens een tv programma gaan benaderen..

17. helmikuuta 2025

Hallo Wim,
Het spijt ons dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. We begrijpen uw frustratie. Neem alstublieft contact met ons op via e-mail, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en u helpen. Dank u voor uw geduld en feedback.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een prikbord besteld vorig jaar…

Ik heb een prikbord besteld vorig jaar augustus. Ik kreeg vandaag een mailtje dat ze ingepakt hadden. Ze mailen terug na hele lange tijd om je aan het lijntje te houden. Dit zijn hele onbetrouwbare lui !!!
HIER NIETS BESTELLEN, JE BENT JE GELD KWIJT !!!

14. helmikuuta 2025

Hallo Petra,
Het spijt ons dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad. Dit is niet de service die we willen bieden. Neem alstublieft contact met ons op via e-mail, zodat we kunnen onderzoeken wat er mis is gegaan en een oplossing kunnen bieden. Dank u voor uw feedback.

Saanut 1/5 tähteä

Retour adres wordt niet gegeven

Ik heb een email gestuurd - voordat ik wat kocht - om te vragen wat het retour adres is. Europa of Hong Kong.
Ze geven hierop dus geen antwoord. Waaruit ik opmaak dat retour duur gaat zijn.

Ik kreeg eerst een email terug met een link naar de retour pagina op de website....die ik net gelezen had en waar geen adres bij staat.

Dus nog een keer gevraagd. Krijg ik een email waarin staat dat als het artikel niet aan mijn verwachtingen voldoet enz enz.

13. helmikuuta 2025

Hallo Julia,
Het spijt ons dat u geen duidelijke informatie heeft ontvangen over het retouradres. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Neem alstublieft opnieuw contact met ons op via e-mail, zodat we u verder kunnen helpen. We waarderen uw feedback en willen het proces verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie coltrui, ideaal voor de winter

Mooie coltrui, stijlvol en comfortabel. Ik hou van coltruien in de winter, en deze is echt perfect. Niet te warm, niet te dun, en voelt luxe aan. Staat goed bij zowel een nette als casual outfit.

15. tammikuuta 2025

Hallo Gerrit,
Wat fijn dat de coltrui zo goed bevalt! Stijlvol, comfortabel en luxe – perfect voor de winter. Bedankt voor je positieve review!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige blouse, complimenten gegarandeerd!

De kleur en pasvorm van deze blouse zijn prachtig. Ik krijg er steeds complimenten over! De stof voelt ademend aan en kreukt bijna niet. Helemaal tevreden!

23. tammikuuta 2025

Hallo Lou,
Wat leuk om te horen! Fijn dat de blouse zo goed bevalt en dat je er complimenten over krijgt. Veel plezier ermee en bedankt voor je lieve review!

Slechte klachten afhandeling

1e bestelling is nooit overgekomen. 2e bestelling is verkeerd product geleverd. Nu 2,5 maand verder, nog steeds aan t wachten op een goede oplossing. Ik mag een verkeerd product retourneren NAAR CHINA, op eigen kosten?? terwijl ze zelf verkeerd geleverd hebben. SCHANDALIG!

23. tammikuuta 2025

Hallo Mark,
Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We begrijpen je frustratie en raden je aan om ons een e-mail te sturen, zodat we dit verder kunnen bekijken. We helpen je graag verder.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin