Yritys on vastannut
Leuke ervaring met ons gezin. Zeer ontspannend, maar ook avontuurlijk en leerrijk. De kinderen konden een heke dag hun hartje ophalen aan leuke activiteiten of gewoon spelen.
Yrityksen kirjoittama
Bij FarmCamps laten we gezinnen het échte boerenleven ervaren – zonder in te leveren op comfort. Vakantie draait bij ons om samen zijn, plezier maken en ontdekken. Daarom logeer je niet zomaar ergens, maar midden op het platteland bij onze gastvrije boeren.
Je slaapt in luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien – vaak zelfs met een eigen badkamer. Zo geniet je van het buitenleven, mét het comfort van thuis. Terwijl ouders ontspannen, spelen de kinderen eindeloos buiten, knuffelen ze met dieren, helpen ze mee met klusjes of ontdekken ze spelenderwijs hoe het leven op de boerderij werkt.
Elke boerderij heeft een eigen karakter en unieke activiteiten. Rooster marshmallows bij het kampvuur, maak een ritje op een pony, speel in de hooiberg en ontdek meer over de natuur en de herkomst van ons eten. Plezier en educatie gaan bij FarmCamps hand in hand.
Met boerderijen verspreid door heel Nederland en zelfs over de grens in Duitsland, is er altijd een locatie die bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan – in de rust van de natuur en het eenvoudige buitenleven. Grote avonturen, voor kleine boeren!
Beemdsteeg 11, 5411 NG, Zeeland, Noord-Brabant, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Wij hebben hier de 40e verjaardag van mijn man gevierd door een weekendje weg te gaan met vrienden. Het was geweldig! De boer en boerin waren super lief, de rondleiding en helpen met melken waren leerzaam en leuk! De kinderen hebben hele dagen buiten gespeeld. Wij gaan zeker vaker logeren bij farmcamps!

Vastaus yritykseltä FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Op de Beemd
Het was echt geweldig. Samen met Oma en 2 kinderen (2 en 4) geweest. Het was een top weekend. Heerlijk weer (eerste weekend oktober), kinders konden lekker spelen op het overzichtelijke veldje voor je tent, waardoor je ze goed in de gaten kan blijven houden.
We hebben per toeval een kalfje geboren zien worden, diertjes eten mogen geven en mijn dochter heeft zelf ijsjes mogen maken. Het was een super beleving. Voor herhaling vatbaar!

Vastaus yritykseltä FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Op de Beemd
Een fijne en rustig gelegen camping. Luxe tent, van alle gemakken voorzien. Met het winderige weer was ook het fijn goede verwarming te hebben. Een goed verzorgd ontbijt in een picknickmandje bij de tent elke dag, met de nodige variëteit. Maar wat het áf maakte is de warmte van Peter & Monique zelf. Peter nam ons op bijzondere wijze mee in het reilen en zeilen van het melkveebedrijf. Monique was geweldig in de omgang met onze autistische dochter. Door de rust daar samen met haar ons F1 Max Verstappen Lego project mooi samen kunnen afronden. Al met al zeer mooie dagen beleefd op de boerderij, en het geluk gehad de geboorte van 2 kalfjes mee te mogen maken. En natuurlijk zijn we ook even F35's gaan kijken op het nabijgelegen vliegveld Volkel. Zeer aan te bevelen.

Vastaus yritykseltä FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Op de Beemd
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.