FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Bosrand Arvostelua 7

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Ellertsweg 9, 9535 TA Ellertshaar, Drenthe, NL

Saanut 5/5 tähteä

Een heerlijk weekend in de buitenlucht met veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. Onze kinderen hadden zoveel plezier dat ze nog dagen erna bleven vragen wanneer we terug gingen naar onze lux... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ontzettend aardige mensen. Heel gastvrij en voor de kinderen was er veel mogelijk op de boerderij qua activiteiten.

1. Maatilamajoitus
  6. Matkatoimisto

Tietoja yrityksestä FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Bosrand

Yrityksen kirjoittama

FarmCamps logo

Beleef het boerenleven, met het comfort van thuis

Bij FarmCamps laten we gezinnen het échte boerenleven ervaren – zonder in te leveren op comfort. Vakantie draait bij ons om samen zijn, plezier maken en ontdekken. Daarom logeer je niet zomaar ergens, maar midden op het platteland bij onze gastvrije boeren.

Kinderen bij de boerderij Gezin op de boerderij Kinderen voeren dieren

Je slaapt in luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien – vaak zelfs met een eigen badkamer. Zo geniet je van het buitenleven, mét het comfort van thuis. Terwijl ouders ontspannen, spelen de kinderen eindeloos buiten, knuffelen ze met dieren, helpen ze mee met klusjes of ontdekken ze spelenderwijs hoe het leven op de boerderij werkt.

Elke boerderij heeft een eigen karakter en unieke activiteiten. Rooster marshmallows bij het kampvuur, maak een ritje op een pony, speel in de hooiberg en ontdek meer over de natuur en de herkomst van ons eten. Plezier en educatie gaan bij FarmCamps hand in hand.

Met boerderijen verspreid door heel Nederland en zelfs over de grens in Duitsland, is er altijd een locatie die bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan – in de rust van de natuur en het eenvoudige buitenleven. Grote avonturen, voor kleine boeren!

• Ellertsweg 9, 9535 TA, Ellertshaar, Drenthe, Hollanti

Saanut 4/5 tähteä

Ontzettend aardige mensen

20. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Bosrand

Wat fijn dat jullie zo’n warm welkom hebben ervaren! En super dat de kinderen zich goed hebben vermaakt op de boerderij.

Genoten

We hebben echt genoten tijdens de herfstvakantie. Hele vriendelijke mensen. We hadden een super nette tent en de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt en vonden het geweldig om te helpen met het verzorgen van de dieren. En als de kinderen het leuk vinden is het voor ons al heel gauw goed

13. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Bosrand

Wat heerlijk om te horen dat jullie herfstvakantie zo geslaagd was! 🍂🐾 Super dat de kinderen zo genoten van het dieren verzorgen dát is nou precies wat een FarmCamps-vakantie zo bijzonder maakt. En inderdaad: blije kids = blije ouders! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Een heerlijk weekend in de buitenlucht…

Een heerlijk weekend in de buitenlucht met veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. Onze kinderen hadden zoveel plezier dat ze nog dagen erna bleven vragen wanneer we terug gingen naar onze luxe tent.

Puur genieten, we komen zeker terug bij Farmcamps!

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Bosrand

Wat klinkt dat als een topweekend! 😊 Buitenlucht, leuke activiteiten én blije kids die al terug willen dat is precies waar we het voor doen. Tot de volgende keer in jullie luxe tent! 🏕️

We hebben heerlijk genoten

We hebben heerlijk genoten. Practige omgeving, mooie tent en super lieve dieren.

21. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Bosrand

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben! 😊 Een mooie tent, lieve dieren en een prachtige omgeving dat klinkt als een perfecte FarmCamps-vakantie!

Saanut 5/5 tähteä

Al ons derde jaar op de boerderij

Al ons derde jaar op de boerderij. Vanaf het vroege begin de groei meegemaakt van deze boerderij en de boer en boerin zijn altijd vrolijk en veel aanwezig in het hoofdgebouw waar je lekker een hapje of drankje kan doen.

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Bosrand

Wat leuk dat jullie al voor het derde jaar langskomen! Zo tof dat jullie de groei van dichtbij hebben meegemaakt en ja, die gezelligheid in het hoofdgebouw is echt goud waard 🍰☕

Top camping

Heerlijk rustig, niet commercieel en supervriendelijke mensen.

2. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Bosrand

Bedankt voor je review! Wat fijn dat jullie zo hebben genoten van de rust en de gemoedelijke sfeer precies waar FarmCamps voor staat 🌾😊

Vastaus yritykseltä FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Bosrand

Bedankt voor je review! Wat fijn dat jullie je helemaal ontzorgd voelden precies wat we onze gasten willen meegeven: lekker ontspannen en genieten 🍀🧺

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin