Familiens vinduespudser Arvostelua 6

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

1. Ikkunanpesupalvelu

Hos Familiens vinduespudser er vi mere end bare et vinduespudsningsfirma. For os er det ikke bare et job – det er en passion for at skabe de reneste og mest strålende vinduer, som både lyser dit hjem op og giver dig en følelse af velvære. Som din lokale vinduespudser i Fredensborg stræber vi efter at levere en service, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger. Vi er en lille, men dedikeret virksomhed, der ser hver kunde som en del af vores udvidede familie. Vi ved, at det handler om mere end bare renhed – det handler om at skabe en relation baseret på pålidelighed og respekt. Derfor møder vi hver opgave med samme høje standard, samme professionalisme og et smil på læben. Uanset om du har brug for regelmæssig vinduespudsning i hjemmet, på kontoret eller noget helt tredje, kan du stole på, at vi leverer et resultat, der er både grundigt og skinnende.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Startede med en god dialog som så blev…

Startede med en god dialog som så blev lidt rodet. Vi fik tilbud på noget som så skulle ændres men ingen ny pris og så efter vi havde lavet en aftale kom der en sms med en anden dato og så kom en mail med den dato vi havde aftalt ja det blev lidt frem og tilbage. Da han pudsede feks terrassedøren spurgte jeg er det meningen jeg selv skal fjerne alle stregerne og tørre kanten nej da svarede han ( han var rigtig rar ) jeg tager den om lidt for det kan jeg godt se og efter han havde kæmpet lidt sagde han jeg tror jeg vasker den om…. Og så blev den pæn. Der var flere vinduer der er streger på men det skal osse siges at de var beskidte. Da regningen kom trak han 10,- fra og det synes jeg ikke var i orden så jeg stoppede samarbejdet.

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Familiens vinduespudser

Hej Hanne, tak for din feedback - der er altid 2 sider af samme sag, for os er kunde oplevelsen det vigtigste, og jeg er ked af at mange af de ting du nævner ikke er blevet fremlagt for mig først så vi kunne have fundet en god løsning. God weekend.

Fint arbejde

Fint arbejde - er helt tilfreds :)

10. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Familiens vinduespudser

Hvor er det godt at høre! Tak😊
Mvh Familiens vinduespudser

Kæmpe anbefaling herfra👍

Kæmpe anbefaling herfra👍
Vi ringede og havde akut brug for en vindues pudsning pga hussalg.
Nikolaj kom dagen efter og tusind tak for det.
Vi vil helt sikkert benytte ham igen😉

16. tammikuuta 2025

Hej Charlotte
Tak for de fine ord! Og held og lykke med hussalget😃
Mvh

Hurtig og god service - Godt resultat

Nikolaj fra Familiens Vinduespudser har netop i dag pudset vores vinduer.
Vi skrev til ham via Facebook i morges, 2 timer efter havde vi besøg og takkede ja til tilbuddet.

Tak.

18. tammikuuta 2025

Hej Lasse
Tusind tak for den fine anmeldelse!
Mvh Nikolaj
Familiens vinduespudser