Fætter Anders Arvostelua

1. Viihdyttäjä
  2. Yleissivistävä opisto
  3. Musiikkikoulu
  4. Lukiokoulutukseen valmistava koulutus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Fætter Anders er rapper og biolog. Han udbyder unik underholdning og fascinerende formidling, der får folk op af sæderne og sikrer en uforglemmelig oplevelse.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har oplevet Fætter Anders ved flere lejligheder, og han har hver gang imponeret publikum.
Sjov og anderledes underholdning til arrangementet!

9. huhtikuuta 2020

Aftenens helt store samtaleemne - STOR succes

Vi havde fornøjelsen af at have Fætter Anders til at optræde som en overraskelse til en 50-års fødselsdag, dette var en kæmpe succes. Anders formåede at inkludere og aktivere store dele af publikum til stor fornøjelse for alle og især fødselaren.
Dette var efterfølgende aftenens helt store samtaleemne og alle var meget imponerede af showet og den professionalisme Fætter Anders mødte selskabet med.

Bestemt en varm anbefaling herfra, et indspark der kan fungere til alle typer arrangementer, hvor det især var imponerende hvor godt emnerne blev tilpasset det publikum der deltog (aldersgruppe 16-80).

6. maaliskuuta 2020

Rigtig dygtig!

Jeg har haft fornøjelsen af at oplevet fætter Anders flere gange, og det har aldrig nogensinde skuffet tværtimod! Jeg går altid fra med en ny og sjov oplevelse :)

2. maaliskuuta 2020

Kanon god underholdning!

Kanon god underholdning!
Har oplevet Fætter Anders flere gange og underholdningen bliver leveret til alle anledninger. Sjovt, skarpt og super inkluderende indslag. Kæmpe anbefaling herfra!

1. maaliskuuta 2020

Personlige, sjove og super talentfulde rappere.

Havde Fætter Anders (og makker) til at underholde ved min søns konfirmation. De gav et super fedt sjov, som både unge og gamle havde glæde af. De var begge super gode til at indarbejde informationer om konfirmanden, så showet blev både sjovt og personligt.
Kan varmt anbefales.

1. maaliskuuta 2020

Freestyle i verdensklasse

Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Fætter Anders fire gange til forskellige fester igennem de sidste to år. Alle gange har han leveret fede ordspil og skarp lyrik uanset det emne han har fået kastet efter sig. Kæmpe respekt herfra! Kan klart anbefales. Verdensklasse underholdning!

25. helmikuuta 2020

Han leverer altid et kanon show

Han leverer altid en show med god energi og skaber en unik ramme for publikum, Så de føler sig godt tilpasse med rap formen og forståelse af konceptet. Det fungerede Kanon for de fleste aldre til en firmafest jeg var til hvor de optrådte for flere 100 mennesker

23. helmikuuta 2020

Fantastisk alternativ underholdning til festen

Fætter Anders var hyret med en anden rapper til min 25-års fødselsdag. Folk var ellevilde og imponerede over den fantastiske synergi, der kan opstå ved en solid freestylerap-battle på et tårnhøjt niveau. Fætter Anders får mine varmeste anbefalinger, hvis du har en fest, der skal sparkes igang med alternativ underholdning, der har noget byde på. Jeg hyrer ham gerne igen.

Sjove sprogspil

Sympatisk, surrealistisk og sjove sprogspil, hele vejen igennem. Oplevet til holdfester, barnedåb og konfirmation - lige godt alle gangene! Klar anbefaling.

Underholdning i topklasse!

Sjældent har jeg været vidner til noget så underholdende, som da Fætter Anders var ude at optræde med improviseret rap. Det ramte spot on! Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg har booket ham!

Kreativt

Sjovt, kreativt og underholdende show, som inkludere publikum og kan tilpasses enhver lejlighed.