Super skønne metervarer
Super skønne metervarer i pragtfulde kvaliteter.
Designs du ikke ser andre steder.
Hurtig levering og pakket så fint.
100% tilfredshed herfra - jeg kommer igen.
FabricMinds forhandler et stort udvalg af nøje udvalgte metervarer i kræsne kvaliteter (mange designertekstiler) og spændende designs, danske snitmønstre og sykits med kant og detaljer. Et unikt sortiment der løbende fornyes.
Super skønne metervarer i pragtfulde kvaliteter.
Designs du ikke ser andre steder.
Hurtig levering og pakket så fint.
100% tilfredshed herfra - jeg kommer igen.
De havde, hvad jeg søgte, til en god pris. Hurtig levering.
De har nogle viiiiirkelig lækre metervarer og super hurtig levering! Jeg regner bestemt med, at handle der igen.
Lækre metervarer og virkelig hurtig levering!
Leder du efter eksklusive metervarer af høj kvalitet til en fair pris er Fabricminds.com i Hørsholm stedet. Jeg har gennem flere år handlet via hjemmesiden, men der er også en fysisk butik. Stofferne og deres egenskaber er detaljeret beskrevet, hvilket for mig er en forudsætning for at handle stoffer på nettet. Har jeg alligevel været i tvivl om, hvorvidt en bestemt metervare egner sig til mit projekt eller haft andre spørgsmål, har jeg fået vældig god hjælp af Lise, som ejer forretningen. Stofferne er ankommet kort tid efter bestillingen og alle har været fejlfri. Jeg bestiller gerne lidt vareprøver af andre stoffer med - dels for at lære mere om de beskrevne egenskaber, men også for at drømme om de næste projekter. Der kan også gøres gode kup i form af afklip, som oftest er i fornuftige størrelser til en aldeles attraktiv pris. FabricMinds har øget min syglæde og jeg håber, du kommer til at opleve det samme!