Vil sige stort tak for et fantastisk samarbejde i vores sag omkring vores fraflytning og mangler tilbagebetaling af vores indskud som vi kom i mål med FA advokater, især stort tak til Faizan som har... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har haft en virkelig god oplevelse med FA advokater gennem hele forløbet. Kommunikationen var hurtig, professionel og tydelig, og vi følte os hele tiden velinformeret og taget alvorligt. Sagen blev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Faizan hjalp mig med gennemgang af erhvervslejekontrakt. Reaktion fra hans side var altid prompte, og gennemgangen var virkeligt detaljeret. Jeg er selv jurist (dog ikke specialiseret i lejeret, som... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg skulle have smidt 2 roomies ud, da de røg hash og var truende overfor mig i min lejlighed. Vi fik en advarsel af boligforeningen, pga deres larm og røg. Faizan siger at de kan smides... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Specialiseret advokatkontor som tilbyder juridisk rådgivning baseret på erfaring og høj faglighed.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Hurtig service, tager tid til at tale og kommer med forskellige perspektiver
Hurtig og præcis rådgivning. Effektiv sagsbehandling. Vil helt klart bruge dem igen en anden gang.
God lyttende advokat som leverede hvor andre ikke kunne
Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med FA advokater, som hjalp mig med udarbejdelsen af en lejekontrakt. Fra starten af processen var de professionelle og grundige. De gav mig en klar forståelse af de juridiske aspekter og sørgede for, at alle mine behov blev imødekommet.
Priserne var meget rimelige i forhold til den service, jeg modtog, og jeg følte, at jeg fik stor værdi for mine penge. FA advokater var altid tilgængelig for spørgsmål og tilbød hurtige svar, hvilket gjorde hele processen meget glat og stressfri.
Advokatens troværdighed og engagement i mit projekt gjorde en stor forskel. Jeg kan varmt anbefale FA advokater til alle, der har brug for hjælp med lejekontrakter eller andre juridiske anliggender. Du vil ikke fortryde det!