Extreme Sport Arvostelua

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Hej Sander,

Hej Sander,
Tak for dit svar. Jeg bliver dog nødt til at præcisere et par ting:
• På intet tidspunkt er jeg blevet oplyst om, hvornår maskinen skulle til service, og maskinen har heller ikke selv givet besked herom.
• Maskinen har i øvrigt kun kørt ca. 5.000 km og er købt helt ny i juli måned.
• Allerede nu er der rust mange steder, og udstødningen knækkede af, selvom maskinen udelukkende har kørt på vejene og aldrig offroad.

Jeg stod derfor tilbage uden vejledning fra jer og uden hjælp til, hvad jeg skulle gøre med en defekt udstødning. Da jeg ikke kunne få en klar tilbagemelding, tog jeg en beslutning og fik den repareret for egen regning.

Hvis jeg havde en BMW der var gået i stykker,så ville jeg henvende mig til forhandleren og ikke til Tyskland som du siger jeg skal gøre.

Jeg havde forventet en anden form for service og rådgivning i situationen.

22. syyskuuta 2025

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service i forbindelse med køb af ny Polaris Ranger! Vi giver de absolut bedste anbefalinger af Extreme Sport. Vi har under hele processen fra tanke til køb haft kontakt med Sander, som hele vejen igennem har været tilgængelig, bogstavligt talt døgnet rundt! Både før, under og efter køb, ja selv efter levering.
Vi har fået en super service hele vejen igennem, og masser af fotos af ombygning under vejs i processen. Og de har hele vejen igennem holdt 100% alt hvad de har lovet.

De bedste anbefalinger fra Martin og Desirée

20. maaliskuuta 2024

Passioneret og seriøs rådgivning

Bedste service oplevet til dato. God rådgivning, lyn hurtig respons og levering, super engagerede og passionerede medarbejdere og meget skarpe priser.

Jeg er dybt imponeret over Sander og resten af hans team, som en lørdag leverede den UTV jeg havde købt af dem. Forinden havde jeg oplevet hurtig og vidende svar på mine spørgsmål samt et stort engagement i forhold til at imødekomme ønsker og hurtig levering.

Kæmpe anbefaling. Det er sjældent at jeg er et stort væg-til-væg smil efter en handel, men det er dælme en fornøjelse at opleve nogle unge gutter der virkelig har styr på alle ender af at drive en forretning.

23. joulukuuta 2023

Hurtigt

Hurtigt, god og levering til tiden 👍

Tak herfra Dahl rail solutions.

Og dette er ikke sidste gang vi handler 💪

23. joulukuuta 2023

Gode folk

Gode folk, gode omgivelser og en professionel ekspertise på området inden for ATV og vandscooter. Et besøg værd!

Derudover er service og reparation tip top. Fik skiftet PTO på min seadoo samt service. 2 dage, så var den klar

10. elokuuta 2023

Super godt sted at handle atv

Super godt sted at handle atv, der er styr på aftalerne.. jeg handlede en Polaris med Sander, og det gik over alt forventning. Vores næste atv handler vi også der.

3. huhtikuuta 2023