Saanut 4/5 tähteä

Vi köpte ett Orust 30 med totalentreprenad och är nöjda med det. De ursprungliga kostnadsuppskattningarna för underentreprenader höll inte, men arbetena blev väl utförda av kunniga entreprenörer. Leve... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Då vi inte gick hela vägen med ett köp så kunde jag inte ge fem stjärnor för jag kan inte sia om resultatet mer än att kvalitén på huset vi fick besöka var jättebra i funktionell och stilren utformni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi är helt nöjda med huset och den hjälp vi fick genom hela processen. Det viktigaste för oss är naturligtvis att kvaliteten på huset är bra och det upplever vi verkligen att den är. Huset levererades... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi hittade Extrahuset via internet och tilltalades dels av deras huserbjudande, dels av webverktyget där man kunde specificera huset. Eftersom första intrycket var tilltalande tog vi kontakt med Ande... Näytä lisää

1. Valmistalorakentaja
  2. Talopakettirakentaja

Yrityksen kirjoittama

Extrahuset föddes ur viljan att utmana byggbranschens normer och ge kunden kontroll. Vi jobbar hårt för att ge våra kunder en trygg och personlig upplevelse samt ett hus som håller för generationer. Vi vill att ett hem ska vara personligt och anpassat efter kundens unika behov och önskemål. Hos oss får du möjlighet att skräddarsy ditt drömhus tillsammans med våra experter och arkitekter, från idé till färdigt hem. Vi är övertygade om att även små hus kan ge stora möjligheter när de är anpassade efter just dina behov.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Utmärkt service under hela processen - vi är mycket nöjda!

Utmärkt hjälp, vägledning och personlig service under hela processen med att bygga vårt skräddarsydda attefallshus. Kontakten med Fredrik Andreasson var enkel och hans flexibilitet och välvilja att tillmötesgå alla våra behov och önskemål var verkligen fantastiska. Huset håller hög kvalitet och fungerar utmärkt som åretruntboende. Vi är jättenöjda och rekommenderar Extrahuset varmt!

17. lokakuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Jag valde Extrahuset för deras helhets…

Jag valde Extrahuset för deras helhets lösningar, de tog hand om allt. Från kommun till jag hade nyckeln i handen. För mig var person kontakten med deras säljare otroligt viktigt.
Vi hade dialog hela tiden under bygget, och uppföljning efter allt var klart och även efter ett år.
Tack Extrahuset och Fredrik.

17. lokakuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Att husen från extrahuset är något alldesles extra

Att husen från extrahuset är något alldeles extra ser man väldigt lätt när man tittar på bilder av dem. Men det som inte syns är det arbete och samarbete som personer inom extrahuset gör som är kanonbra. Väldigt bra kommunikation och oerhört lätt och smidigt. Kan verkligen rekommendera extrahuset varmt. //Anna & Johan

6. lokakuuta 2021

Extrahuset, Bohuslän

Vi byggde ett Bohuslän med loft på vår tomt för några år sedan för att ha som uthyrning och vi valde Extrahuset efter att ha jämfört olika tillverkare.
Det har vi inte ångrat. Processen var smidig, de var alltid lätta att nå, hjälpsamma, tillmötesgående och även nu efter flera år så hjälper de till om det är något. Ekonomiskt sett så blev det som vi hade hoppats, uthyrt under tiden och nu när vi ska sälja vårt hus så har detta extrahus på tomten bidragit stort till den värdeökning som blev.
Så allt på den här resan har varit positiv, från start till mål. Vi kan starkt rekommendera Extrahuset!
Tack Fredrik och övrig personal!

5. lokakuuta 2021

Mälaren 30 och Extrahuset - en fullträff

Från början till slut en proffsig och kompetent hantering. Initialt via Fredrik men sedan ganska snart blev Harri vår kontakt. Vi uppskattar framför allt hans lyhördhet och flexibilitet - fixar allt. Husets kvalitet, Mälaren 30, överraskade positivt liksom de på plats involverade entreprenörerna/hantverkarna. Kan med nöje rekommendera Extrahuset och Harri.

3. lokakuuta 2021

Extrahus - omdöme

Anders Ackeström har varit vår kontakt med Extrahus. Vi har verkligen uppskattat Anders sätt att lotsa oss fram på husresan, alltid positiv attityd och tålmodighet. Snabb återkoppling och svar via sms eller mejl, har vi särskilt värdesatt. Det har heller aldrig känts besvärligt att ringa upp och ställa de mest elementära frågor. Kontakten med Extrahus har känts professionell och seriös.
Vi är nöjda med vår Bolundare och det är även våra barn och barnbarn.
Monica och Bengt Levin

24. syyskuuta 2021

Attefallshus Mälaren 30kvm

Vårt köp av Attefallshus från Extrahuset (en variant på Mälaren som anpassades till oss och vår tomt) har varit en mycket smidig process där våra behov hela tiden var i fokus. Kvalitet och hantverk känns gediget. Trevligt bemötande och proffsigt arbete av både Extrahuset och markentreprenören Kristinemark. Vi är Supernöjda!

23. syyskuuta 2021

Extrahuset, Bohuslän 30, ett drömhus

Från första kontakt har Anders Ackeström varit en pärla. Han har alltid varit tillgänglig för åtskilliga samtal per telefon och ett antal personliga möten så att vi till slut kunde bestämma husets planlösning.
Vi fick möjlighet att planera huset helt efter våra behov. Vi blev mycket positivt överraskade med vilken lätthet våra önskemål togs om hand.
Inte minst grund- och förarbeten utfördes med samma professionalitet.
Vid leverans uppstod några problem som löstes så som en exemplarisk leverantör skall göra.
Inget fel var för litet eller för stort för att åtgärdas snabbt.
Familjens barn och barnbarn njöt i fulla drag sommaren 2021 och längtar redan till nästa möjlighet att flytta in.
Gunvor och Per Thorsell

19. syyskuuta 2021

Attefallshuset Orust, Extrahuset

Vi är supernöjda med både utförande och bemötande!
Vår kontaktperson hos Extrahuset, Harri, har varit kommunikativ och behjälplig under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Extrahuset.

18. syyskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Vi har sedan ett år tillbaka ett…

Vi har sedan ett år tillbaka ett Attefallshus (Bohuslän) på vår tomt på Ängön. Platsen där huset är placerat var lite utmanande men Extrahuset löste detta exemplariskt. Anders med underleverantör gjorde ett fantastiskt jobb med huset men hjälpte även till att säkerställa att arbetet kring huset gick hur smidigt som helst. När huset levererades var det endast små justeringar som behövde göras vilket Extrahuset så till att korrigera skyndsamt via sina kvalitetskontroller. Vi är mycket nöjda med resultatet och hur Extrahuset genomfört "projektet".
Åke & Åsa Dahlqvist

18. syyskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Vi är oerhört nöjda med vårt Orust 30 !

Vi är supernöjda med vårt hus från Extrahuset !
Processen från första kontakten tills huset var på plats, kontakten och allt stöd från Fredrik, som hade hand om oss.
Finishen på huset är hög.
Dokumentationen som behövdes för bygganmälan och slutbesked var mycket bra och handläggningen hos Lysekils kommun gick därför mycket smidigt.
När det uppstod några smärre fel, så löste Extrahuset detta mycket proffsigt och snabbt.
Vi är som sagt mycket nöjda med allt !

Inga och Åke Törnblad

17. syyskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Vi är supernöjda med vår Bolundare och Extrahuset.…

Vi är supernöjda med vår Bolundare som Extrahuset levererade.
Processen från första kontakten tills huset var på plats, kontakten och stöd från Harri, som hade hand om oss.
Finishen på huset är hög.
Dockumentation som behövdes för bygganmälan fick beröm av kommunen.
Vi hade lite krångel med kranlyftet som krävde en extra dag, men det löstes snabbt av Harri samt Extrahusets VD.

17. syyskuuta 2021

Bohuslän med loft

Vi är mycket nöjda med vårt Attefallshus från extrahuset. Hög kvalitet på alla detaljer i huset. God service genom hela processen av företaget.

30. maaliskuuta 2021

Proffsigt hela vägen

Från vår första kontakt, tills vi fick våra stugor på plats, har Anders Ackeström och Extrahuset överträffat våra högt ställda förväntningar. Det blev precis så bra som vi ville. Ett stort tack för proffsigt bemötande!
Hälsningar Staffan och Anneli

9. lokakuuta 2020

Bolundare 30 kvm

Vi fick vårt "Bolundare" 30 kvm hus leverarat Juli 2020. Genom hela processen har Extrahuset genom Anders Ackeström passat på at vi fick våra önskemål og tillpasningar av huset tilgodosedda på ett utmärkt sätt, allt för att vi som kund skall kunna känna oss nöjda med slutresultatet. Ett intresse för vad som kan förbättras vil oxå bidra till att jag tror kommande husleveranser kan bli ännu bättre. Stor grad av flexibilitet och valmöjligheter i planlösning, materialval gör att slutresultatet blev precis så bra som vi hoppats på.

9. lokakuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin