Expect Arvostelua

3. Synnytysvalmennus
  4. Synnytyslääkäri-gynekologi
  5. Kätilö

Yrityksen kirjoittama

Expect online cursus: voorbereiding op zwangerschap, bevalling en kraamperiode. In deze online cursus bereiden wij zwangeren en hun partner compleet en realistisch voor op alles wat komen gaat! Zwangerschap, bevalling en kraamperiode (korte en lange termijn). Wij zijn twee gedreven klinisch verloskundigen met veel ervaring en liefde voor ons vak. Specialisten uit de dagelijkse praktijk sluiten aan in de cursus: een anesthesist vertelt alles over de ruggenprik, een lactatiekundige geeft een borstvoedingsmasterclass en een bekkenbodemfysiotherapeut vertelt over alles rondom de bekkenbodem en bekkenklachten. Ook ontvangen onze kijkers handige extra’s, zoals checklisten, belkaartjes en overzichten. Klanten volgen de cursus vanaf hun eigen bank en wanneer het hen uitkomt! Er is totaal meer dan 7 uur kijkmateriaal, verdeeld over 9 modules en 3 bonusvideo's voor specifieke situaties: stuitligging, meerlingzwangerschap en de bekkenbodem. Nog even praktisch: check zeker even de zorgverzekeraar, want in de meeste gevallen wordt de cursus vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Na aanschaf van de cursus hebben klanten één jaar lang toegang.

Erinomainen

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Meer dan een aanrader

Eerlijke en reeële informatie van dames recht uit het hart en uit de dagelijkse praktijk! Super fijn om met deze kennis de bevalling en periode daarna in te gaan. Heel prettig om de cursus te kunnen volgen waar en wanneer het ons uit komt én de vergoeding vanuit de zorgverzekering is ook mooi meegenomen.

3. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Super fijne en waardevolle cursus!

Ik heb de cursus van Expact Baby gevolgd en vond het heel fijn dat je niet alleen goed wordt voorbereid op de bevalling, maar ook op de periode erna. We hebben er zelfs na de geboorte nog veel aan gehad! Alles wordt persoonlijk en laagdrempelig uitgelegd en beide dames zijn ook daarna makkelijk bereikbaar, onder andere via Instagram. Echt een aanrader voor alle aanstaande ouders! 🍼🤍

8. syyskuuta 2026

Het complete verhaal

Zoveel vragen hadden we en zoveel wordt er ‘normaal’ niet over gesproken. In deze cursus wel, er wordt niks onbesproken gelaten en de info en tips zijn zinvol, goed uitgelegd en betrouwbaar. Iedere bevalling verloopt natuurlijk anders, voor mij maakte de voorbereiding en het hele verhaal het verschil. Omdat het in eigen tijd kan, was het voor mij en mijn vriend goed te plannen. Ik kan de cursus iedereen aanraden!

7. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Deskundige mensen aan het woord

Deskundige mensen aan het woord, wat super fijn is in een wereld met veel foutieve informatie. Ik zou deze cursus zeker aanraden aan koppels die een kindje verwachten. Ook bij een tweede kindje kan het echt helpend zijn deze cursus te volgen, omdat het altijd weer een verrassing is hoe een zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode loopt.

2. syyskuuta 2026

Aanrader!

Deze cursus is super duidelijk, compleet en mega interessant. We hebben veel geleerd door de verschillende onderwerpen in de video’s en de experts die aansluiten. We hebben nu t gevoel echt goed voorbereid te zijn.
Tip: volg ze ook op social media; daar delen ze leuke en interessante dingen.

28. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin