Na lang zoeken ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij deze webshop. Ik moet eerlijk zeggen, ik was eenbeetje bang door de slechte reviews, maar ik zie dat het gelukkig nu goed gaat. Ik heb mijn beste... Näytä lisää
Vorige week sneakers betaald en besteld tot op heden niets meer vernomen. Op e-mail berichten wordt niet gereageerd. Inmiddels per Whatsapp een reactie dat de bestelling niet leverbaar is en mijn aan... Näytä lisää
Op 8 augustus Yeezy schoenen besteld. Hierbij zou een levertijd van 1 á 2 werkdagen zijn. Een bedrag van €316,- via IDeal betaald. Meerdere mails gestuurd, zelfs via Insta berichten gestuurd. Helaa... Näytä lisää
Op 16 juli sneakers besteld. Tot op heden niets ontvangen en op de verstuurde mails geen reactie ontvangen. Zeer teleurgesteld, in het verleden hier besteld en nooit geen problemen gehad. Nav... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
100% authentieke & ongebruikte exclusieve sneakers. Stuk voor stuk gecheckt op authenticiteit en krijgen pas een tag zodra deze is geverifieerd. Vertrouwd door o.a. Singer en acteur Gioia Parijs, Modellen Nikki Scharm & Sienna de martino.
On vastannut 26 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
I ordered shoes with 1-2 days delivery…
I ordered shoes with 1-2 days delivery time, didn’t get an e-mail after 1 week. Then after a lot of e-mails i got one saying that they didn’t have my shoes so my money would be back within 3-5 working days. Almost 2 weeks have passed and still no money back. Got an e-mail today saying they have unforeseen problems in the financial department. Second time this has happened to me. Terrible company unless i get my money tomorrow.

Scam
Scam ! I sold sneakers with the buyer which is Fouad on WhatsApp, he still told me that the situation about payments for seller is going to be better. I’m still wiating for my paiement concerning 2 shoes that i sold 3/4 months ago.
Avoid at all cost this compagny, as buyer you won’t receive anything or id you receive, ot’s your lucky day, moreover if there is a problem with your order, return or refund, they don’t have money to pay you back. It’s a SCAM. They don’t pay shoes that they are selling and the situation is like this since 4 months.
Bestel hier nooit schoenen
Bestel hier nooit schoenen! Althans betaal ze niet vooruit. Ik heb 2 mei schoenen besteld en ze bleken ineens uitverkocht te zijn. Op de site stonden ze nog steeds te koop maar dan €100 duurder!
Daar over heen en weer gemaild maar nog steeds geen schoenen gezien, maar ook nog steeds geen geld teruggezien. Er zijn financiële problemen zeggen ze nu.
Ik ben heel bang dat mijn zoon zijn schoenen en/ of zijn geld nooit meer terugziet. Waardeloos!!
They didnt payed back my money
I ordered 1 shoes,they deleted my order,and i got an email about theh pay back may money within 3-5 bussinesdays,i still didnt get back the money and they didnt answered when i asked them where is my money...
24 april sneakers besteld
24 april sneakers besteld; deze zijn nooit geleverd, maar ook m’n geld krijg ik niet retour! Verschillende mails gestuurd; deze worden automatisch beantwoord door Eva of Emy. Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden. De financiële administratie is niet op orde zeggen ze dan…nou, daar ben ik ondertussen wel achter!
Wat een onbeschoft en slecht bedrijf dit; nooit meer wat bestellen!
Diana Groenevelt
Schandalig
We zijn nu reeds 6 juni, alweer een tijd verder en nog steeds hebben wij ons geld van de teruggestuurde sneakers niet ontvangen. Ronduit schandalig hoe hier met mensen wordt omgegaan.... Willen jullie eigenlijk ook zo behandeld worden als jullie ergens een retour doen?
Ik heb al heel veel online besteld en teruggestuurd en nog nooit hebben wij zo een rotervaring gehad als bij jullie. Deze review waar blijkbaar niet voldoende om over te gaan tot betaling. Nu zullen we verdere stappen moeten ondernemen.
Le scarpe non sono arrivate e non ho ricevuto il rimborso
Ho fatto un ordine in data 11/05/2025 di 73 euro per delle scarpe adidas, arriva email di conferma e relativo numero d'ordine. Dopo 10 giorni, non avendo ricevuto la consegna delle scarpe, scrivo un’email per avere notizie. Mi dicono che controllano e mi fanno sapere. Non ricevo notizie fino al 26 maggio quando scrivo di nuovo un’email chiedendo la consegna o il rimborso. Rispondono che mi avrebbero fatto avere il rimborso entro 3-5 gg, ma non ho ricevuto niente. Inoltre, mi scrivono che c’è stato un problema e le scarpe sono sold out, mentre se vado sul loro sito sono ancora in vendita a 73 euro. Ad oggi, 5/06/2025, non ho ancora ricevuto il rimborso. Seguiranno aggiornamenti...
Schoenen besteld 2 weken geleden zouden…
Schoenen besteld 2 weken geleden zouden ze binnen 1-2 dagen bezorgd worden meerdere keren contact gezocht geen reactie na 1 week krijg de melding dat de schoenen niet leverbaar zijn en beloofde dat ze binnen 3-5 werkdagen zouden zijn mijn geld terug storten maar wij zijn 1 week verder geen cent van gezien oplichters niks bestellen je krijgt spijt van
En nu moet ik incasso bureau inschakelen zo zonde
Very disappointed – no response and no delivery
I placed an order for a pair of shoes, with the website stating a delivery time of 1–2 working days. After this timeframe had passed with no updates, I tried to contact customer service, which claims to respond within 24 hours. I received no reply.
I then decided to cancel my order and submitted a cancellation request through the same customer service system. Again, I waited 24 hours – still nothing.
As a last attempt, I messaged the company on Instagram and waited another 24 hours. No response there either.
It's extremely frustrating to be left in the dark like this with no communication at all. I cannot recommend this company based on my experience.
Opnieuw een review
Opnieuw een review, na 3 maanden heen en weer gemaild heeft sendcloud mij gebeld verzendpartner van dit vreselijke bedrijf. Het pakket is kwijt. Zelf heeft dit vreselijke bedrijf al de verzendkosten terug maar ze betalen mij 0,0! Mijn slippers eind feb besteld. Aangifte gedaan melding gemaakt bij een tv programma met meerdere gedupeerden. Mensen pas op koop hier niks!
9 mei een paar asics bestelt met…
9 mei een paar asics bestelt met ordernummer 210306. Na twee weken nog geen Asics te hebben ontvangen heb ik een mail gestuurd. Ik kreeg de volgende dag een mail terug dat ze niet op voorraad waren en dat ik geld teruggestort zou krijgen binnen 3-5 werkdagen. Ben nu twee mailtjes verder om verzoek tot terugbetaling zodat ik andere schoenen kan bestellen. Helaas geen reactie.
Na alle revieuws te hebben gelezen ben ik bang dat ook ik mijn geld niet terug krijg.
Ik geef excellent sneakers nog een week de kans om terug te betalen anders zal ik verder stappen ondernemen.
Zeer slechte ervaring.
Zeer slechte ervaring.
Sneakers besteld, maar na twee weken kreeg ik ineens bericht dat de maat niet meer beschikbaar was. Geen reactie op mijn e-mails en tot op heden nog steeds mijn geld niet terug.
Zeker geen aanrader – hier bestel ik nooit meer.
Stornierte Bestellung nicht erstattet!!
Bestellung wurde umgehen storniert, da der Artikel nicht in Stock wäre, aber das Geld wurde auch 2 Monate später und trotz mehrfacher Mahnung nicht erstattet!!!

Niks meer dan waardeloos
Niks meer dan waardeloos. Zoals vele andere hier na 9 weken nogsteeds mijn geld niet terug. Incasso en aangifte volgt. Jammer dat het voor zoon klein bedrag zulke grote stappen moeten worden gezet. Clowns

Bad Experience
Bad experience with Excellent sneakers.
I sold 3 shoes but they don't pay, for almost 3 months now. I'm waiting for €644, if you don't want to lose money avoid buying and selling, the shoes are not paid despite the continuous reminders!!!

Vastaus yritykseltä Excellent Sneakers
Geen schoenen geleverd gekregen en ook…
Geen schoenen geleverd gekregen en ook geen geld terug gestort meerdere keren gemaild geen antwoord

Vastaus yritykseltä Excellent Sneakers
Slechte communicatie, wel geld terug
Sneakers besteld, en betaald. Enkel ontvangstbevestiging gekregen en vervolgens niks. Geen sneakers, geen communicatie.
Zelf gemaild en na lang wachten kreeg ik mails van Eva en Emy terug met hierin de notitie dat het bedrag uiterlijk 28 mei terug gestort zou worden omdat de sneakers niet op voorraad zijn.
Dit is niet gebeurt.
De dag erna heb ik, na wederom een mail gestuurd te hebben, mijn bedrag teruggestort gekregen.
Ondanks alles toch mijn geld terug. Zolang je maar blijft aandringen…
Geen ster waard!
Geen ster waard!
3 mei schoenen besteld en betaald, na vier mails en twee week verder krijg je de reactie dat ze niet op voorraad zijn en dat ze overgaan tot terugbetaling.
Tot op heden geen terug betaling, ik wacht nog even maar dan ga ik juridische maatregelen treffen.

Belachelijk bedrijf
Eind april schoenen besteld na lang wachten te horen gekregen dat ze niet konden leveren daarna zou ik binnen 3-5 dagen mijn geld terug gestort zou krijgen en nu is er onvoorziene omstandigheden in hun financiële verwerking. Maand later is het nog niet geregeld

Vastaus yritykseltä Excellent Sneakers
Vertraagde terugbetaling en slechte communicatie
Ik had een paar Yeezy Foam RNNRs besteld bij Excellent Sneakers, maar mijn bestelling werd geannuleerd omdat het product niet op voorraad was. Mij werd beloofd dat ik binnen 3–5 werkdagen mijn geld terug zou krijgen, maar inmiddels is het meer dan een week geleden en heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Na contact te hebben opgenomen, kreeg ik te horen dat er sprake was van "onvoorziene vertraging" in hun financiële verwerking, maar er werd geen duidelijke termijn gegeven. Ik heb inmiddels meerdere keren moeten navragen om überhaupt een update te krijgen.
Ik heb betaald via iDEAL met ING, en dit had een eenvoudige terugbetaling moeten zijn. In plaats daarvan is het vooral frustrerend en teleurstellend geweest. Ik hoop dat dit bedrijf hun terugbetalingsproces en communicatie snel verbetert.

Vastaus yritykseltä Excellent Sneakers
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.