Test Route Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb praktijkexamen auto gehad vandaag en de route die ik had was ook hetzelfde zoals op de video maar wijken bijna altijd wel af in het echt dus let daar bij op! Ik heb route Aalst via CBR Ein... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het volgen van de examenroutes geeft me rust en rijden word ineens leuk omdat ik me veel beter voorbereid voel. Het neemt ook een stuk spanning weg omdat ik nu alle routes uit mijn hoofd ken inclusief... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke videobelden, ik kan me goed inbeelden om zelf aan het rijden te kunnen zijn. Soms had ik wel twijfels ivm de snelheid (bvb op verhoogde inrichtingen werd in de video soms sneller gereden... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I purchased the one week package and I must say it helped quite a bit. Today I passed my fallangstexam because I've got one of the routes I saw in the videos for my location ! The videos gave me confi... Näytä lisää

1. Ajokortit
  2. Autokoulut

Yrityksen kirjoittama

Test Route specializes in driving test preparation through offering online driving test routes. Through examen-route.nl (Netherlands), examen-route.be (Belgium), and koreprove.dk (Denmark), tens of thousands of students use our platforms to gain insights into driving test routes and complex traffic situations around test centers in the Netherlands (CBR), Belgium (GOCA), and Denmark (Færdselsstyrelsen), helping students improve their driving test pass rate. Our driving test routes are developed by collaborating with a large network of driving schools and driving instructors. For every city, we have done careful analysis of challenging traffic situations in various test scenarios across the Netherlands, Belgium, and Denmark. We focus on real-world traffic situations to prepare students as realistically as possible for their practical driving test. Updates: We verify and update our routes monthly to ensure accuracy. When changes occur in road infrastructure or test procedures in a region, we adjust our materials immediately to ensure they remain current. The goal of our platforms is to provide support alongside regular driving lessons through visual route training and video guidance for driving test preparation.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

109 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

It is very helpful for me to familiarize the routes. The recordings are clear and steady.

16. syyskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

routes oke, maar slechte manier gegeven

Bij alle filmpjes was er heel veel tijd gewoon wachten achter een rood licht, (waarom er niet uitknippen)en er waren soms ondertiteling met uitleg maar enkel muziek als geluid, en de routes die je kon downloaden voor google maps was een heel gedoe om die bruikbaar te maken voor google maps, dus ook niet fijn, maar ze gaven wel routes dus dat is allesinds goed.

13. syyskuuta 2025
Test Route-logo

Vastaus yritykseltä Test Route

Beste Joaquin, bedankt voor je uitgebreide feedback! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Je punt over de wachttijden bij rode stoplichten zullen we zeker meenemen in toekomstige examenroutes die we delen. We gaan aan de slag om stoplichten die te lang op rood staan beter uit te knippen in onze video's.

Wat betreft het geluid: we kiezen bewust voor muziek in plaats van gesproken uitleg omdat veel leerlingen de afspeelsnelheid aanpassen (bijvoorbeeld 1,5x snelheid). Gesproken instructies worden dan onduidelijk, terwijl de tekstuele ondertitels goed leesbaar blijven.

Voor de routes willen we benadrukken dat we Google Maps niet aanraden voor het oefenen van examenroutes. Bij het inladen van GPX-bestanden is het heel belangrijk dat je een app gebruikt die turn-by-turn navigatie ondersteunt. Dit zullen we naast onze mailings ook duidelijker op de website vermelden.

Nogmaals dank voor je feedback. Dit helpt ons enorm om het platform te verbeteren!

Dag allemaal

Dag allemaal, ik heb rijexamen en ik heb de route heel goed geoefend maar zelf want mijn instructeur blijft de route geheim houden. Maar met deze kan ik zelf oefenen. Bedankt examen-route.nl

13. syyskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

De routes zijn niet volledig en niet up…

De routes voor Bree zijn niet volledig. De gekozen route door de examinator bleek geen van de vier aangeboden routes te zijn. Ik raad ook aan om de routes zelf eens opnieuw te beoordelen om veranderde verkeerssituaties mee op te nemen. De GPX files bevatten fouten. Ik gebruikte de Routes app en zag vreemde verbinden vanuit de route terug naar het begin etc. Ik heb er weinig aan gehad.

3. syyskuuta 2025
Test Route-logo

Vastaus yritykseltä Test Route

Beste Bart, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het erg jammer om te lezen dat je bepaalde onderdelen in routes hebt gemist. Ook geef je aan dat het fout ging met het downloaden en rijden van de routes. Het is hierin belangrijk dat je gebruikmaakt van een app die turn-by-turn navigatie ondersteunt.

Mocht je specifieke feedback met ons willen delen over bijvoorbeeld de stad waarin je nog routes mist - dan waarderen we dat enorm. Ook als we je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat natuurlijk graag. Je kunt ons in dat geval mailen op info@examen-route.be.

Saanut 4/5 tähteä

Wat was goed en wat kan beter?

Het beeld kwaliteit is goed en de route overzicht ook. Dus handig voor je rij examen. Het enige wat voor mij alleen beter was geweest of had gekunt is dat je als tekst kreeg bij bepaalde situaties of borden dat je tegen kan komen tijdens je examenroute. Bijvoorbeeld, let op hier komt een onoverzichtelijke kruising of let op achter deze helling komt een bocht verminder vaart en ga naar 2 of 1. Gewoon kleine tips die kunnen helpen. Want als je een examen route kan leren en weet ooh hier kwam dit of dit want dat heb ik gehoord of gelezen in de video. Dan kan je daar beter op letten. Ik keek de routes van CBR Barendrecht.

27. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin