Absolutt ingen oppfølging eller service…
Absolutt ingen oppfølging eller service etter salget. Svarer ikke på e-post, SMS eller telefon. Jeg har forsøkt å komme i kontakt i seks måneder.
Hold dere unna!.
Energi & Varmespesialisten AS Vi setter kunden først - alltid! EVS har et team av høyt kvalifiserte salgsrådgivere og teknikere som er oppdatert på de nyeste teknologiene innen varmepumper og solcelleløsninger. Vi tilbyr skreddersydde løsninger til privat- og bedriftskunder, og gir alltid grundige befaringer for å sikre at hver installasjon er nøyaktig tilpasset kundens behov. Vi leverer våre produkter og tjenester fra Vestfold-Kristiansand-Stavanger-Haugesund-Bergen og omegn. Som en bred forhandler leverer vi varme- og kjølepumper fra Fujitsu, Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Panasonic og Midea. I tillegg har vi et samarbeid med Solcellekraft som gir oss muligheten til å tilby fremtidens løsninger innenfor energibesparende solcellepaneler. I EVS legger vi stor vekt på kundeservice, med rask respons på henvendelser, fleksibilitet i avtaleinngåelser og en problemfri installasjonsprosess. Etter installasjonen tilbyr vi også omfattende vedlikeholdstjenester og support for å sikre at systemene fungerer effektivt og ikke minst kostnadseffektivt over tid. EVS strekker seg langt for å levere høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi bygger langvarige relasjoner med våre kunder gjennom pålitelighet og ærlighet.
Longhammarvegen 7, Haugesund/5536, Haugesund, Norja
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Hold dere unna!.
Elendig kundeservice... Ikke nok med at dere ikke oppgir priser, dere informerer heller ikke kunden om hvor mye tjenesten vil koste ekstra. Dere ødelegger veggen der varmepumpen ble montert, og tar ikke ansvar for det.
Serviceinnstilt og proff tekniker som satt våre behov først! Veldig fornøyd med min Daikin varmepumpe. Fungerer utmerket som kjøling på varme sommerdager også.