Deres telefon beskyttelse er meget dårlig kvalitet, som desværre sket ikke lever op til det beskrevne. Kundeservice s kan ikke hjælpe. Det er billigere men handler ikke her mere
Må sige jeg flere gange har TÆNKT det må være scam fordi det er så billigt . Men seriøst er GANG PÅ GANG så imponeret! Og dag til dag levering !!!! Bestilte lørdag kl 11.00 Ankom søndag morgen... Näytä lisää
Jeg købte to iPhone covers fra denne webshop. Ordren blev ekspederet meget hurtigt, men kvaliteten er lavest tænkelig, jeg kan ikke bruge nogle af dem. Virksomheden reklamerer med “gratis fragt på... Näytä lisää
Jeg bestilte produktet om formiddagen og modtog det ved hoveddøren samme aften … Desværre levede produktet ikke op til forventningen, da lynlåsen gik i stykker. Jeg skrev en mail lørdag... Näytä lisää
Deres telefon beskyttelse er meget…
så imponeret
Må sige jeg flere gange har TÆNKT det må være scam fordi det er så billigt .
Men seriøst er GANG PÅ GANG så imponeret! Og dag til dag levering !!!!
Bestilte lørdag kl 11.00
Ankom søndag morgen 04.30!!
FØLER MIG SNYDT
FØLER MIG SNYDT
Jeg køber et cover til min telefon, hvor der står ægte læder. Da jeg får det hjem kan jeg se det ikke er ægte. Længere nede i beskrivelsen på coveret står der så også PU læder. Man kan da ikke skrive begge.
Jeg bestilte støvsugerposer sidst på…
Jeg bestilte støvsugerposer sidst på eftermiddagen i går lørdag. Jeg tænkte, at de først kom mandag - måske tirsdag. Men nej, de kom søndag morgen kl. 7 med Dao (som jeg havde betalt 12 kr for). Det er det vildeste jeg nogensinde har prøvet. Så kan det næppe være mere effektivt. Tak til Evermart og Dao
Super god service
Jeg har handlet med Evermart flere gange. Her sidste gang fik jeg noget forkert leveret. Hurtigt svar retur fra Kenneth, at han har sendt nye til erstatning for det forkerte. Jeg kan kun sige, at jeg er tilfreds med hurtig ekspedition og super god service
Over holde ikke levringen som de lover
Har bestilt varer den 20/2 vor der ville gå 1 til 2 dage så skulle jeg have varen men sådan skulle det ikke gå, de sender en mail vær anden dag med en ny dato for levering så gad vide om man modtager varen 😡
Har handlet der ad flere omgange
Har handlet der ad flere omgange, nogle af markedets bedste priser og der er indtil videre leveret et par dage efter som lovet!
Grunden til de ikke får 5 stjerner er svingende kvalitet af produkterne.
Nu har vi 2 gange bestilt en vare fra…
Nu har vi 2 gange bestilt en vare fra deres hjemmeside og begge gange sender de. De forkerte ikke det vi har bestilt men samme vare bare en større model skulle tro de har styr på tingene hvordan kan man have en størrelse på hjemme side og sende en der er større kigger de ikke på vare inden de sender en gang kan gå men hele2 gange det er sjusk
I strid med markedsføringsloven og Dårlig kvalitet
Virksomheden reklamerer med “gratis fragt på alle ordrer”. På min ordre var der både “levering “ og "handling fee". Så slet ikke gratis.
Aldrig igen.
Dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice som ikke svarer og ikke sørger for at min pakke bliver sendt.
Hurtig levering
Bestilte en pakke i går- afhentning i dag 👌
5 stjerner herfra
5 stjerner herfra
Super kundeservice
Forsvundet pakke ved dao, sendte en ny med det samme, levering under 24 timer💪
Virkelig dårlig kundeservice i…
Virkelig dårlig kundeservice i forbindelse med returnering af vare. Køb af returlabel/QR-kode virker ikke via deres hjemmeside. Da det endelig lykkedes mig efter talrige forsøg at købe returlabel/QR-kode med betaling via MobilePay modtager jeg ikke en mail med returlabel/QR-kode. Ved telefonisk henvendelse ca. 20 min. før ophør af tlf. tid i firmaet, er telefonen lukket. Virkelig dårlig kundeservice.
Fik varen på under 18timer
Fik varen på under 18timer, og fragten var inkluderet i prisen selv om beløbet var på under 100kr. Godt gået 👍
Jeg bestilte beskyttelses film til mit…
Jeg bestilte beskyttelses film til mit nye Garmin vivoactive 6 - da jeg modtog kassen var der ingen vejledning vedlagt om hvordan jeg skulle sætte på, og på deres hjemmeside under vare står man skal følge den vedlagte vejledning. Så nu har jeg spildt 1, og nr 2 som er på nu, ligner l….. grunden til 2 stjerner, er den hurtige levering :(
Fik tilsendt en forkert str
Fik tilsendt en forkert str. handsker, min fejl, men fik tilsendt rigtig str. samme dag uden omkostninger eller retursending. Super god service!
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering , god kvalitet på de varer jeg havde bestilt og gode priser .
Tak for hurtig levering
Som altid super hurtig levering, fra dag til dag, jeg forstår godt i har glade kunder. Vi kommer igen
Fungerer bare
Bestil lørdag morgen kl. 06.09, få leveret til døren søndag morgen ved halvnitiden – så bliver det da vist ikke bedre?!
Eneste lillebitte rids i lakken: Evermart tilbyder gratis fragt selv for småordrer, men tager sig til gengæld særskilt betalt for hhv. "levering" og "håndtering". Det er ren semantik. :-j
Alt i alt kke mit sidste køb hos Evermart…