Europ24 Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Przesyłka bardzo szybka. Pościel miała być bawełniana, ale jest z poliestru, co można stwierdzić w oparciu o wystajace nitki. Na wszywce wewnętrznej nie podano składu, co jest niezgodne z prawem; nie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku. Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zakup i dostawa była bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiękny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzień. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam se... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

340 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Szybkowar (Royalty Line).

W sklepie kupiłam szybkowar (Royalty Line), już został przetestowany. Zależało mi na potwierdzeniu wysokogatunkowej stali i potwierdzeniu wysokości uzyskiwanego ciśnienia - szybkowar te parametry ma wytłoczone na spodzie garka. Trochę słabo pachnie po wyciągnięciu go z opakowania (o czym producent informuje w instrukcje) - w związku z tym trzeba go przed użyciem wygotować (ja 2x). Świetny ma mechanizm zakręcania pokrywy - bardzo wygodny. Początkowo przed zakupem bałam się że pokrętło to będzie chromowany plastik, na szczęście okazało się że wykonano go z aluminium. Co do gotowania, wydaje się super - chociaż uczę się dopiero użytkować ten typ sprzętu. Instrukcja nie posiada wersji polskojęzycznej - jednak przy dzisiejszej technologii nie powinno stanowić to raczej problemu.
PS. Paczka została szybko wysłana + "promka" = Klient BARDZO ZADOWOLONY!!!

28. tammikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Niezadowolona

Zamawiałam cztery komplety pościeli. Niestety dopiero przy otwarciu paczki zobaczyłam, że tylko połowa produktów doszła. Zero informacji wcześniej o brakujących produktach. I dopiero po moim mailu zwrócono mi pieniądze za resztę zamówienia. Bez sensu, że mają na stronie coś, czego nie mają w magazynie.

23. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nie tak poszlo ws,ystko,nie mam…

Nie tak poszlo ws,ystko,nie mam pieniedzy,nie .a. towaru i jak na ironie chcecie opini o produkcie.14 stycznia zaplacilam za 12 szt kieliszkow i do dzis cisza,nie jest to uczciwe z waszej strony,proszę o odpowiedź kiedy otrzymalam
,towar oplacony /12szt kiemiszkow/.

20. tammikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Pościel jest ładna

Pościel jest ładna, ale z 4 zamówionych kompletów otrzymałam tylko 3. Za czwarty "Usta" przyszedł w dniu 12.01.26 zwrot w wysokości 46,98 zł, a za pościel tą zapłaciłam 49,25 zł. Mała róznica, ale jednak tak chyba rzetelna firma nie postępuje, bo nie dostałam informacji dlaczego to jest niższa kwota.

12. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Prawie miesiąc oczekiwania na przesyłkę…

Prawie miesiąc oczekiwania na przesyłkę opłaconą w grudniu, była prośba o grudniową fakturę niestety odrzucona dostałam fakturę w styczniu nawet bez oznaczenia że sprzedaż była w grudniu co bardzo mi skomplikowało rozliczenia w firmie. Bardzo słaby kontakt, nic nie można się dowiedzieć, jestem bardzo rozczarowana transakcją

12. tammikuuta 2026

Nie polecam.

Nie polecam.
Oferta na stronie różni się od produktów, które otrzymałam. Po zgłoszeniu problemu obsługa klienta stwierdziła, że towar jest zgodny z ofertą, mimo przesłanych zdjęć i wyraźnych różnic.
Dodatkowo sklep deklarował dostawę w 1 dzień roboczy, a paczka dotarła dopiero po kilku dniach.

Zakupy w tym sklepie okazały się stratą czasu i nerwów.

8. tammikuuta 2026

Całkowicie nie polecam

Całkowicie nie polecam, zamówiłam produkty w grudniu, dostałam przesyłkę w styczniu po kilku wysłanych mailach, stresie i oczywiście rozczarowaniu. Bardzo nieprofesjonalne zachowanie.

7. tammikuuta 2026

Zamówienie 11447243

Zamówienie 11447243
Brak zamówienia, brak kontaktu ze strony sprzedającego. Zamówienia z dnia 7.01.2026
Oszukują i zgłaszam sprawę dalej

7. tammikuuta 2026

Kołdry z owczej wełny

Zakupiłam dwie kołdry z owczej wełny. Przyszły ładnie zapakowane w walizki, ładnie wykończone. Myślałam, że nie będą za ciepłe, bo są trochę cieńsze i lżejsze od starych kołder z wełny, ale miło się zaskoczyłam. Już po pierwszej nocy byłam zadowolona. Kołdra jest tak samo ciepła jak stara. Czuć, że jest z wełny po zapachu ale mnie to nie przeszkadza. Jestem bardzo zadowolona i polecam w stu procentach. Na pewno za jakiś czas ponowie zakup.

30. joulukuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin