2,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,8

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Het is dat he 1 ster moet geven om iets…

Het is dat he 1 ster moet geven om iets te kunnen schrijven, maar wat mij betreft is het 0 sterren.
Ze zijn inderdaad vriendelijk en geven service totdat er betaald is.
Hele chaotische man die zich niet aan de afspraken houd.
De leggers werken alsof ze op een bouwplaats bezig zijn en ruimen niks op. Geen respect voor andermans spullen en ga zo maar door!! Deze zaak is niet aan te bevelen!!!! Ga er niet heen!!!!nu al 2 maanden bezig en het is nog niet in orde.

4. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Vriendelijk in de winkel, klantONVRIENDELIJK in de service

Iets meer dan een maand geleden laminaat en plinten bij ze gekocht. Duidelijk de afmetingen gegeven. Op basis van de afmetingen hebben ze ons geadviseerd hoeveel we van alles moeten kopen.

Doordat we tussendoor lekkage hebben gehad in huis, moesten wij helaas het laminaat leggen even uitstellen...

Nu kwamen we er gisteren eindelijk wél aan toe, maar zit ik nu met 2 pakken plinten, 1 pak laminaat en iets van 7 lijmkit wat ik over heb. Bel ik net om in te lichten dat ik het restant graag wil terugbrengen. Daar krijg ik het antwoord op: "Helaas, kan alleen binnen 30 dagen. Wij hebben ook maar 30 dagen om het terug te brengen naar de leverancier."

Prima betreft laminaat en plinten. Kan ik opzich begrijpen. Maar ik zeg: Oke, maar de lijmkit is verder niet op kleur en verkopen jullie gewoon aan de balie in jullie winkel, die kan je toch wel terugnemen, ik heb daar best veel van over?
Waarop ik krijg: "Nee 30 dagen is 30 dagen, jammer.

Bah. Hun schatten verkeerd in wat ik nodig heb en vervolgens mag ik ermee blijven zitten en zijn ze niet bereidwillig om hun foutje te ownen en het terug te nemen aangezien zij het gewoon kunnen verkopen in de winkel, en ik er niks mee kan...
Ik gooi het in de prullebak, terwijl zij er gewoon geld voor kunnen vangen, maar nee..Voor hun is het "verkocht is verkocht, jij hebt gewoon dubbele pech met je lekkage en teveel ingekochte spullen wat wij jou hebben aangesmeerd"

Eurolaminaat is erg gesteld op hun euro'tjes blijkt nu ja. Was een kleine moeite voor jullie geweest! Zeer klantonvriendelijk dit.

5. toukokuuta 2023

Bedankt voor je centen!

Ik heb op 16 aug bestelling geplaatst voor laminaat.
Op 18 aug telefonisch contact gehad met en geïnformeerd of het überhaupt leverbaar is (uit de collectie) waarop het antwoord nee was.
Er is belooft het geld direct terug te storten

Op 20 aug heb ik gemaild met de vraag wanneer ik mijn terugstorting mag verwachten, helaas heb ik hier geen reactie op gehad

Op 25 aug wederom gebeld met Eurolaminaat. Medewerker gaf aan het vervelend te vinden en ging het in orde maken.
Op 1 sep nogmaals gebeld, medewerker gaf aan dat hij wist waar ik voor belde en beloofde mij het zelf direct in orde te gaan maken.
3 september gebeld maar helaas geen contact gehad.

Op het moment van schrijven en heb ik nog steeds geen terugboeking ontvangen en kan ik fluiten naar mijn 300 euro.

Zodra ze je geld eenmaal hebben besta je niet meer.

*update 14-9* Het geld is teruggeboekt, een excuus kon er helaas niet af.

11. syyskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin