Spijtig genoeg geen bevestigingsemail gekregen, maar daarvoor de munten paar dagen later al, netjes verpakt, aangekregen! Voor mij dus een aanrader!
Commandé une pièce le 3 Août, depuis plus de nouvelles, injoignables par téléphone et ne répond pas aux messages j en ai envoyé 6 , société a fuir
19 juni de NMBS verzamelmunt besteld; 1 juli mail gestuurd voor stand van zaken; 3 juli gebeld -> niet bereikbaar; 3 juli opnieuw mail gestuurd + contactformulier ingevuld. 6 juli ingebrekestelling ge... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Fout rechtgezet
Begin december bestelde ik een zeldzame munt. Levering liep vertraging op. Bij eerdere bestellingen liep het nochtans steeds prima. Aan de telefoon beloofde een mevrouw me een snelle oplossing. Die bleef uit en er werd niet gereageerd op mijn volgende berichten. Nadat ik op basis hiervan een review indiende met 1 ster nam het bedrijf zelf contact op. Vriendelijk, constructief gesprek. Blijkbaar loopt er iets mis met de berichten via de site. Meneer beloofde dit te zullen onderzoeken. 's Anderendaags werd de munt aangetekend bezorgd. Fout rechtgezet.
Internetoplichting door Eurocoinhouse wij hebben aangifte gedaan.
Eurocoinhouse weigert geld terug te betalen maar heeft order niet geleverd. We zijn al bijna 15 jaar klant bij Eurocoinhouse, en hebben nooit problemen gehad, maar helaas waren wij nu genoodzaakt een aangifte wegens internetoplichting tegen Eurocoinhouse in te dienen. Onze order ter waarde van 317,95 euro is door de vervoerder niet bij ons afgeleverd, Eurocoinhouse weigert echter geld terug te betalen.
Wij hebben Eurocoinhouse herhaaldelijk gemaild zonder dat er een antwoord kwam, echter 1 dag na onze aangifte kon Eurocoinhouse wel reageren. Voor ons voelt het dus alsof ze onze emails opzettelijk negeren waardoor Eurocoinhouse vermoedelijk denkt onder de terug betaling uit te komen.
Order is volgens Eurocoinhouse aangetekend opgestuurd via GLS, maar ze hebben geen handtekening voor ontvangst van ons, logisch als er niet geleverd is. Wij zijn hier nu al meer dan 6 maanden mee bezig en zijn het nu zat vandaar de aangifte tegen Eurocoinhouse.
Eurocoinhouse zegt dat ze aangesloten zijn bij TrustedShops waar ze een geld-terug-garantie bieden, echter krijg je geen geld terug. De regels van TrustedShops gelden maar 30 dagen en Eurocoinhouse wil eerst onderzoek doen ( wat langer duurt dan 30 dagen ), hierdoor is er dus eigenlijk geen dekking via TrustedShops, en hoort Eurocoinhouse dus zelf de verantwoordelijkheid voor een terug betaling te nemen.
Helaas voor Eurocoinhouse weten wij iets meer van Nederlands recht af, en aangezien Eurocoinhouse als internetwinkel verkoopt onder de “Wet verkoop op afstand”, kunnen ze zich beter aan deze wet gaan houden. Want onder deze wet is Eurocoinhouse als bedrijf ALTIJD verantwoordelijk voor de levering, en dit kunnen ze niet afschuiven op iemand anders.
Onze aangifte is de 1e stap en mocht Eurocoinhouse niet binnen 14 dagen ons geld terug betalen, dan gaan we vervolg stappen ondernemen.
Wij laten het er niet bij zitten en raden alle klanten van Eurocoinhouse die ook zo’n probleem hebben aan om aangifte wegens internetoplichting tegen dit bedrijf te doen.
Extreem slechte ervaring met Eurocoinhouse
Geen communicatie ( op email of telefoon). Geen tracking nummer en geen goederen ontvangen. BLIJF ER WEG AUB. Eurocoinhouse kan nog veel leren van andere webwinkels. Daar is de klant tenminste verder geholpen. Bij Eurocoinhouse telt alleen je centen. Heb mijn account opgezegd bij Eurocoinhouse. NOOIT MEER
Zeer slecht
Zeer slecht. Op 20 juni munten besteld het is nu 1 juli. Nog steeds niks geleverd. Dus niet binnen 1 dag geleverd. Ben benieuwd of ze nog binnen gaan komen.
3 speciale 2- euromunten…
Ik had 3 speciale 2- euromunten besteld. Toen ik bestel ontving was er 1 van de 3 munten de foute. 1 telefoontje en dit werd opgelost door de correcte munt na te sturen en de verkeerde kon ik houden. TOPSERVICE
Zeer slechte performance
Ongelofelijk, bestel begin november een unc set Luxemburg met muntmeesterteken Leeuwtje maar krijg met muntmeesterteken Raaf. Heb Eurocoinhouse diverse keren gemaild, 0 reacties, twee keer een ouder dame aan de lijn gehad en die erkende het probleem. Ze zouden kijken hoe het opgelost kon worden. Je wacht dan weer op antwoord maar vergeet het maar, ze laten je als consument gewoon barsten. Ik kap er mee bij hun te bestellen, als ik zo met mijn klanten zou omgaan zou ik me diep schamen. Net weer een klacht gestuurd en nu maar deze beoordeling er uit, waardeloos bedrijf geworden, tip....( kijk even verder want ze zijn nog duur ook )
Bestelling niet ontvangen
Heb een bestelling gedaan zit nu ruim een week op mijn bestelling te wachten ik heb gemaild en dinsdag zeiden ze het is verzonden en komt vandaag binnen het is nu vrijdagavond en nog steeds niets als ze het al een week geleden verzonden hebben en het is er nu nog niet dan moeten ze toch achterhalen waar het gebleven is en contact op nemen met de klant maar dat doen ze niet erg jammer Het is inmiddels zaterdag en wonder het pakje is binnen wel laat maar keurig verpakt toch blij dat het er inmiddels is
Al sinds jaar en dag een tevreden klant
Al sinds jaar en dag een tevreden klant.
Betrouwbare en snelle service.