Świadomość, że w każdej chwili można liczyć na pomoc, zarówno przed, jak podczas wypoczynku. Najczęściej nie jest to potrzebne, ale jak już, to działa i to jest miłe. Daje poczucie bezpieczeństwa , np... Näytä lisää

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Od kilku lat jeździmy na kempingu eurocamp, mamy zaufanie, jesteśmy zadowoleni. Jedyne co by mogli zmienić to zacząć w cenie dawać pościele, a nie liczyć za nie chorendalne kwoty, ale zapewne czymś je... Näytä lisää
Jestem klientem od wielu lat i korzystam również z innych firm , potrafię dostrzec pozytywne różnice podczas rezerwacji w Eurocamp. Mimo, że nie zawsze swoje plany wakacyjne realizuję poprzez Eurocamp... Näytä lisää
Opisy campingów są bardzo obszerne. Najważniejsze kwestie wypunktowane. Proces rezerwacji jest prosty i intuicyjny. Kolejny raz korzystam i jestem zadowolona. Osoby na infolinii są niezwykle pomocne... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Matkanjärjestäjä
- Leirintäalueet
- Loma-asuntopalvelu
- Loma-asunnot
- Lemmikkiystävällinen majoitus
- Omatoimimajoitus
Yrityksen kirjoittama
Jesteśmy Eurocamp - ulubionym dostawcą beztroskich wakacji na świeżym powietrzu w Europie. Naszą misją jest wolność, zabawa i elastyczne wakacje, dostosowane do tego, czego oczekujesz od lata. To oznacza łatwe dni, pełne rozrywki w jednym z naszych ponad 180 parków rozrzuconych od Francji po Chorwację, przez Włochy i Hiszpanię. Z basenami, spa, darmowymi klubami dla dzieci i wieczornymi atrakcjami od kolacji po tańce, wszystko, czego pragniesz, jest na wyciągnięcie ręki. A mówiąc o progu, nasz prowadzi do wygodnych, przestronnych, nowoczesnych domów wakacyjnych z tarasem i miejscem na świeżym powietrzu, gdzie można się rozciągnąć. Odkryj Eurocamp na nowo: mamy więcej możliwości, niż kiedykolwiek mogłeś sobie wyobrazić.
Yhteystiedot
Kuropatwia 2, 51-419, Wroclaw, Puola
- 71 793 22 22
- rezerwacja@eurocamp.pl
- eurocamp.pl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Proces rezerwacji
Obecnie strona internetowa działa bardzo dobrze i jest przejrzysta. Szybko i sprawnie można dokonać rezerwacji. Cenię też to, że kontakt telefoniczny z obsługą też jest na wysokim poziomie i profesjonalny. Konsultantki są bardzo miłe i pomocne w razie potrzeby.
Great place only you can help with bed…
Great place only you can help with bed linens, but we did everything on the place.
Szybka pomoc
Już po dokonaniu rezerwacji okazało się, że mogłam skorzystać z dodatkowego kodu rabatowego, który przegapiłam. Jedna wiadomość do obsługi klienta i rabat został doliczony.
Już kilkukrotnie korzystałem z usług…
Już kilkukrotnie korzystałem z usług firmy i za każdym razem jestem zadowolony, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości serwis zawsze rzetelnie odpowiada na pytania.
Zdecydowanie polecam Eurocamp Polska
Zdecydowanie polecam Eurocamp Polska! Cały proces rezerwacji przebiegł bezproblemowo, a obsługa klienta była niezwykle pomocna na każdym etapie!
Kiedyś i teraz
Gdy dzieci były młodsze regularnie jeździliśmy z Eurocampem - ogrodzone ośrodki z wszechobecną obsługą, baseny, place zabaw, animacje, itd. - na wakacjach z dziećmi rzecz nie do przecenienia :) Później kilka lat przerwy i teraz znowu wracam do Eurocampu - teraz w gronie dorosłych :) Odrębny domek, taras, grill ;-)
Łatwo znaleźć camping z dostępnymi opcjami w wybranym terminie
Jasna i przejrzysta strona, łatwe wyszukiwanie, dobry opis dostępnych campingów i opcji noclegowych. Łatwy proces rezerwacji.
Bardzo dobry kontakt z Konsultantkami
Bardzo dobry kontakt z Konsultantkami. Szybkie odpowiedzi i konkretne wskazówki. Pełen profesjonalizm!
Profesjonalna obsługa z nastawieniem na…
Profesjonalna obsługa z nastawieniem na zadowolenie klienta
Bardzo sprawna komunikacja
Bardzo sprawna komunikacja, wszystko dokładnie zostało mi wytłumaczone. To moja pierwsza rezerwacja z Eurocamp i cieszę się ,że od początku robi to dobre wrażenie.
Wsparcie przy wyborze i rezerwacji
Napisałam na adres biura z prośbą o pomoc, podałam wytyczne i dostałam krótki, dopasowany wybór.
Oczywiście zdecydowaliśmy się na proponowane opcje. Kontakt szybko, konkretnie. Bez zbędnej zwłoki.
Na pojawiające się do pytania - również konkretne odpowiedzi
Jak zawsze wszystko super
Bardzo miła obsługa
Bardzo miła obsługa, szybkie załatwienie rezerwacji, udzielono mi odpowiedzi na wszelkie pytania. Dokładnie wysłuchano moich próśb i rezerwacja została dobrana pod moje indywidualne potrzeby.
Kilka razy korzystałem z Waszych usług
Kilka razy korzystałem z Waszych usług. Byłem zadowolony.
szybko i sprawnie
Działacie szybko i sprawnie wakacje były udane. Wspomnienia fantastyczne. Czego można chcieć więcej?
Super kontakt z profesjonalnym…
Super kontakt z profesjonalnym zespołem. Wszystko przebiegło jak należy, panie opowiedziały wszystko co mnie interesowało.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.