Jag kan verkligen rekommendera Limbra. De har hjälpt mig otroligt bra, först med min rygg och nu även med min armbåge. Behandlingen med stötvågor och nålar har fungerat riktigt bra och jag har märkt s... Näytä lisää
Jag har gått hos Sofia under längre period. Alltid mycket trevligt och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera denna tjej. Hon är världsklass! Fick mycket bra hjälp och råd och kände mig väldigt o... Näytä lisää
Bäst är Christina i Karlstad. Varit hos henne många gånger men inte tillräckligt som jag hade behövt för min nacke och axlar pga det är för dyrt. Men Christina är så duktig på sitt jobb och trevlig så... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Tråkigt nog så fick jag vänta 20…
Tråkigt nog så fick jag vänta 20 minuter efter avsatt tid vid första besöket. Andra besöket fick jag vänta tio minuter efter min bokade tid.
Alltid vänliga och kunniga.
Mycket bra!
Simon är otroligt bra och nogrann.
Proffsigt
Proffsigt och personligt förtydligande vad felet satt, och en lättnad på allt för spända muskler.
Tackvare Robin,eran bästa naprapat.
Tycker dom är bra
Tacksam för snabb hjälp vid akut…
Tacksam för snabb hjälp vid akut ryggskott. Alltid väl mottagen och får en proffsig trygg behandling. Jacob speciellt känner jag mig trygg med efter cirka 20 års kontakt
Mycket bra behandling utförd av Benshi…
Mycket bra behandling utförd av Benshi i Kalmar.
Från mycket hög smärta till smärtfri🙏🙏
Jag har gått i behandling hos Limbra i…
Jag har gått i behandling hos Limbra i Gävle (tidigare Muskelcentrum) under perioder i flera år. Jag har provat flera andra praktiker men Limbra är helt klart överlägset bäst. Jag har fått mycket hjälp och får fortsatt fin hjälp att behandla min nacke och rygg. Rekommenderar dem till alla jag känner.
Tydlig och bra diagnos plus en bra plan…
Tydlig och bra diagnos plus en bra plan för att bli återställd och med ett trevligt bemötande från David Glad!
Professionellt och mycket kompetent…
Professionellt och mycket kompetent bemötande.
Väldigt bra massage ⭐️